Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

To The Core

Ik ben Joyce van Gelder, holistisch fysiotherapeut en specialist in chronische pijn, onbegrepen klachten en promotor van je eigen healing kracht.

Volgen

Over deze organisatie

Ik bied:
- De pijn reset methode: Het meest compleet individuele traject van ongeveer 8 weken,die je in staat stelt jezelf te helen van chronische pijn en langdurige onbegrepen klachten. Uniek bij mij is het inzetten van resonantie en ademhaling om nog dieper tot de kern te komen.

- Fysiotherapie: Voor degenen die nog niet klaar zijn de diepte in te gaan, maar wel verlichting/ verzachting van de klachten willen, heb ik een ongekende rugzak om jou bij te staan. Ik bekijk jouw klacht holistisch. Als enige fysiotherapeut in heel Nederland zet ik stemvorken in.

- Resonantietherapie: Werkt door op zowel lichamelijk, emotioneel, mentaal en energetisch niveau. Resonantietherapie helpt blokkades op alle niveaus te doorbreken

- Ademsessies: Gespecialiseerd op mensen met chronische pijn en langdurig onbegrepen klachten. ik leer je weer controle te krijgen.

Meer weten?

Website: www.to-the-core.nl

Facebook: https://www.facebook.com/tothecore.nl
https://www.facebook.com/groups/504555520578077

Podcast: https://open.spotify.com/show/66cBlB0h3HGUNsOTkebTBw?si=5981f1a9e6a045d8

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCnB65iy3kMuC2qa_OC68qYAMail: info@to-the-core.nl, Website: www.to-the-core.nl, telefoon: 0118-471823, Bezoekadres: Papegaaienburg 50, 4386 DA Vlissingen,

Lees meer
“Gezondheid ligt in onszelf. In de kern vind je alle antwoorden.”

Evenementen van To The Core

Tuesday, 21 Feb. om 10:00
Ademen met Joyce/ Ademreis
To The Core
Adem Soundhealing
Tuesday, 21 Mar. om 10:00
Ademen met Joyce/ Ademreis
To The Core
Adem Soundhealing
Tuesday, 21 Mar. om 14:00
ADEMEN MET JOYCE: Beheer je zenuwstelsel
To The Core
Adem Kennis

Dit zeggen anderen over
To The Core

Marie-José Moens
ADEMEN MET JOYCE: Beheer je zenuwstelsel

Duidelijke uitleg en goede opbouw van zowel wat technische info, als ook veel aandacht voor het ervaren en doorvoelen van de ademhalings oefeningen zelf! Ook een duidelijke en postieve ervaring wat betreft gesteldheid bij aankomst en vertrek! 🤩👍🥳

Lees meer
25 January 2023 om 10:11
Marie-José
Ademen met Joyce/ Ademreis

Het was weer een prachtige reis naar binnen! Omdat de setting warm, veilig en open is voelde ik dat ik hier kan gaan los laten wat niet meer nodig is.
Joyce en haar partner hebben naast een grote dosis liefde voor dit diepgaande lichaamswerk, ook een power en kracht die zeer uitnodigend en aardend is! Ook de begeleidende muziek, klankschalen en diepe trom maakten dit avontuur compleet. Veel diepe inzichten gekregen, naast ook de nodige emoties die zacht door mij heen gingen en die ik d.m.v van mijn ademhaling diep kon loslaten. Na afloop wel heel moe en had verder de hele middag veel behoefte aan het met rust en met aandacht bij mezelf zijn. Zeer veel dank voor de support, ook van de fijne groep en zeker tot een volgende keer!!

Lees meer
21 December 2022 om 13:24
Bea Fongers
Ademen met Joyce/ Ademreis

Voor mij een geweldige ervaring. Een reis in jezelf en het geeft je daarna veel ruimte in jezelf.

Lees meer
05 December 2022 om 11:39
Patty Lim
ADEMEN MET JOYCE: Beheer je zenuwstelsel

De workshop was heel leerzaam. Een prettige groepje, niet al te groot. De plek waar het gegeven wordt is ook geweldig. Je wordt al zen wanneer je er binnen loopt. Joyce geeft een goede uitleg en genoeg ruimte voor vragen.

Lees meer
30 November 2022 om 10:31

Deze organisaties vind je misschien ook interessant

Lichaamswerk Therapie Adem
Belichaamde transformatie door lichaamswerk, ademwerk en Core Energetica.
Beleef de Natuur is er voor al jouw natuurbelevingen binnen en buiten. Verwondering, educatie en plezier staan voorop. Zie www.beleef-de-natuur.nl
Het rituelencentrum ontwerpt ceremonies en rituelen. Coby is de grondlegster van het centrum en samen met Dansklooster organiseert ze ceremonies.
Adem Energiewerk Breathwork
Bij House of InnerPower™ kun je terecht voor trainingen, retraites, workshops en lessen op het gebied van yoga, mindfulness, breathwork meditatie
Made with ♥ Copyright 2023 hipsy.nl