Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Sandra van Leeuwen

Grip krijgen op de overgang? Deze zien als bron van kracht en wijsheid? Ik help je graag stap voor stap op weg. Gezond, mooi en blij ouder worden.

Volgen

0652430633

Haarlem, Nederland

Bezoek de website

Evenementen van Sandra van Leeuwen

Friday, 27 Sep. om 17:00
Retreat voor de vrouw van 40+ met Susan Smit
Sandra van Leeuwen
Yoga Voeding Vrouwen workshops
“Hoe word je mooi, gezond en blij ouder?”

Over de organisatie

Ik ben als orthomoleculair therapeut, gespecialiseerd in de hormoonhuishouding van de vrouw en de overgang, werkzaam op verschillende vlakken. Ik coach vrouwen in persoonlijke 3 maanden trajecten, verzorg 3x per jaar vrouwenweekenden en bied 12 weekse online trainingen aan voor het bedrijfsleven.

Het is mijn missie om vrouwen betrouwbare informatie te geven over het onderwerp de overgang en deze fase als bron van kracht te zien. Ik inspireer je graag om beter in verbinding te komen met jouw lichaam en het proces van ouder worden te zien als een fase in je leven voor meer verdieping, kansen en nieuwe ervaringen.

Lees meer

Dit zeggen anderen over
Sandra van Leeuwen

Deze organisaties vind je misschien ook interessant

Handpan Muziekles
PanBoeddha is dé plek waar je moet zijn voor inspiratie als het gaat over de spirituele handpan! Van lessen tot het kopen: ik begeleid je met liefde!
Opstellingen Familieopstellingen
(Familie-)opstellingen, dans & visualisatie, (eendaagse) retraites. 1-op-1 coaching & teamontwikkeling Meer info --> www.kikidrion.nl
Handpan Klankschalen
Wij organiseren ‘Sound’ Meditations waar stilte en instrumentale klanken worden afgewisseld voor een diepe staat van ontspanning.
Live muziek
Matinee - Mondiaal is organising big and small global music kirtans & concerts. We Focus on the Healing aspect of sound. www.matinee-mondiaal.nl
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl