Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Inge Smeets

Inge host ademcirkels en nodigt uit weer te verbinden met jouw authentieke jezelf waarbij de adem ingezet wordt als ingang en bedding in jezelf.

Volgen
Niet beschikbaar
Niet beschikbaar
Bezoek de website

Evenementen van Inge Smeets

Friday, 15 Mar. om 18:50
Groepstraject Ademruimte editie 2
Inge Smeets
Ademwerk Meditatie Lichaamswerk
Friday, 26 Apr. om 16:00
Verdiepend Ademweekend
INBODIMENT//
Meerdaagse retraites Ademwerk

Over de organisatie

Mijn naam is Inge Smeets en ik werk als ademcoach. Ik zie het als mijn missie om jou te ondersteunen om met openheid te kijken naar jezelf. Om je menselijkheid te omarmen. Alle facetten mogen voelen, leven en omarmen. Zowel de onmetelijke kracht en potentie die in jou schuilt als ook de fragiele of pijnlijke – maar oh zo prachtige – stukken.

Sinds de opening van mijn adempraktijk in 2021 heb ik al vele ‘ademreizigers’ mogen begeleiden, zowel in individuele ademssessies als ademcirkels. Naast mijn werk als ademcoach ben ik ook regelmatig te vinden als facilitator op bewuste festivals en retraites in Nederland en België.

Ik geloof in diepgaand contact met jezelf en de helende kracht van bewustzijn. Ik hoop je te mogen inspireren om mild én krachtig in het leven te staan – met beide voeten op de grond en een open hart. Als je klaar bent om een diepe reis naar binnen te maken, ben ik hier om je te begeleiden.

Lees meer

Dit zeggen anderen over
Inge Smeets

 • Karlijn
  Ademcirkel

  Inge begeleidde de ademcirkel op een rustige, kundige en liefdevolle manier, waardoor ik me veilig en op mijn gemak voelde. Ik kijk weer terug op een mooie, waardevolle ervaring!

  Lees meer
  23 December 2023 om 18:03
 • Rob Marrevee
  Ademcirkel

  Inge geeft de sessie met volle toewijding. Ze straalt bevlogenheid en rust tegelijkertijd uit. Ik voel me zeer welkom. Haar zachtheid zorgt ervoor dat ik me durf toevertrouwen en me overgeef aan wat er komen gaat. Haar aanraking is helend.

  Lees meer
  12 December 2023 om 08:48

Deze organisaties vind je misschien ook interessant

Ecstatic Dance
Een nieuw geluid in de Nijmeegse partyscene. Om te dansen zoals je nog nooit gedanst hebt. Bewegen in vrijheid met jezelf en elkaar.
Vrouwencirkels Ritueel Vrouwen workshops
Met SoulFlow nodig ik vrouwen uit te zakken in & te leven vanuit hun unieke Feminine Flow dmv (womb) yoga, vrouwencirkels, healing & cyclisch werk
PLAY! = een community voor 20ers en 30ers die willen voelen dat ze leven! Speelse workshops en evenementen met verdieping en verbinding met elkaar.
Ecstatic Dance
Organisator Ode aan de Yoni retraites en evenementen || www.odeaandeyoni.com Organisator Ecstatic Dance AVANI (Helvoirt, Brabant)
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl