Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Het bos in - natuurcoaching en bosbeleving

'Het Bos in' is de natuurpraktijk van Joost van Pagée. Hij geeft 1 op 1 coaching en organiseert bosbad sessies voor groepen.

Volgen

0647680393

BlueWoods, Gemondesestraat 8, 5298 NZ Liempde, Nederland

Bezoek de website

Evenementen van Het bos in - natuurcoaching en bosbeleving

Sunday, 17 Dec. om 09:00
Inverno (winter) bosbad
Het bos in - natuurcoaching en bosbeleving
Bosbaden Bosbad -Shinrin Yoku Natuur

Over de organisatie

'Het Bos in' is de natuurpraktijk van J∞st van Pagée. Hij geeft 1 op 1 coaching , organiseert bosbeleving/bosbad ervaringen en bosteamdagen voor groepen. J∞st geeft ook 'Op blote voeten' sessies en training. J∞st heeft zichzelf teruggevonden in de natuur. Middels zijn praktijk wil hij anderen uitnodigen om ook weer terug te gaan naar hun eigen natuur, naar wie we werkelijk zijn. Naar ware verbinding met onszelf en de natuur. J∞st loopt op blote voeten en wil anderen uitnodigen dat ook te gaan doen. hij helpt je over drempels heen te gaan, om weer te verbinden en vertrouwen. Om weer te kunnen aarden en daarmee op te laden.

Lees meer

Dit zeggen anderen over
Het bos in - natuurcoaching en bosbeleving

 • Joris Van de Laar
  Hartje zomer bosbad

  Gevoeld, gespeurd en gespeeld. Het liefdesspel tussen twee kikkers aanschouwd terwijl er kleine druppels regen op mijn hoofd tikte. De kleinste paddenstoel ooit ontdekt, een sprinkhaan gevolgd, van bramen geproefd en de wijsheid van een grote boom ervaren.

  Wat een fijne manier om het bos en jezelf te ontdekken Joost, dankjewel!

  Lees meer
  03 August 2023 om 06:51
 • Julien Smilde
  Hartje zomer bosbad

  Geweldig! Dat Joost er werkt van maakt om die wandelende hoofden, die we meestal zijn, ook in het bos, weer een lichaam te geven, dat voelt, en ruikt waar het heen wil.
  Geen 5 hartjes maar 4, omdat ik zelf niet zoveel nieuws leerde, deze manier van wandelen al praktiseer. En dat ik het dan best wel een duur betaalde wandeling vind. Ik zeg: Joost, laat elke ervaren bosbidder een introducé meenemen die uit zichzelf niet zn mond zou houden, of zijn telefoon in zn zak. En geef die een vrijkaartje. Zo komen er meer schapen over de dam.

  Lees meer
  31 July 2023 om 12:31

Deze organisaties vind je misschien ook interessant

Ecstatic Dance
Wij organiseren met veel passie en liefde ons Medicijn 'Dansen' waaronder Ecstatic Dance Den Bosch en andere mooie workshops
Ecstatic Dance
Organisator Ode aan de Yoni Retreat & Ecstatic Dances & dans workshops. Ook betrokken bij Avani Retreat Center
Meditatie Stilteretraite
Even naar Eva voor stilte-retraites en ceremonies. Lees meer via http://www.evennaareva.com.
Cacao ceremonie
De magie van rauwe cacao op een vertrouwde en veilige manier beleven: that’s what Cacao & Co is all about! Jacobien helpt je graag om los te laten.
Made with ♥ Copyright 2023 hipsy.nl