Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Gerard van Soelen

Ademwerk coach, voor groepsceremonies en individuele sessies in de omgeving van Haarlem en Amsterdam. Rauw, down to earth, met een veilige bedding.

Volgen

Over deze organisatie

Mijn focus ligt op het verzorgen van ademcirkels. Ademwerk heeft mij in het verleden - en nog steeds - enorm geholpen om dieper in verbinding te komen met mezelf, mijn lichaam en mijn gevoelswereld. Mijn passie is dit andere mensen ook te bieden door middel van mijn ademcirkels. Persoonlijke en individuele sessies zijn ook mogelijk; neem hiervoor contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Ik heb de opleiding tot ademcoach gevolgd bij Lars Faber (The Breathwork Coach), ook bekend van de Gewijde Reis.
Het ademwerk dat ik aanbied is rauw, nuchter, down to earth, met volledige aandacht voor wat er op dit moment vanbinnen speelt - of het nu modderige duisternis of gelukzalige ecstase is. De ruimte voor de rauwe emotie ontstaat doordat ik met veel aandacht zorg draag voor een veilige en liefdevolle bedding.

Muziek: ik speel handpan voor live muzikale begeleiding tijdens bijvoorbeeld yoga-sessies. Vanuit Mudita (Emma Verkuijl, Karlijn Krijgsman en ikzelf) verzorgen we ook mantra cirkels, waarbij ik djembé speel.

Doordeweeks ben ik werkzaam als docent en coördinator van het vak Onderzoek & Ontwerpen op het technasium van het Calandlyceum in Amsterdam.
Voor meer info zie: https://www.gerardvansoelen.nl/

Lees meer

Evenementen van Gerard van Soelen

Sunday, 11 Dec. om 12:30
Transformatief Ademwerk met Sam Louwman & Gerard van Soelen
Gerard van Soelen
Ademcirkel Adem Lichaamswerk

Dit zeggen anderen over
Gerard van Soelen

Wilco S
Yin, Breathwork & Sound (Yin yoga en ademcirkel)

Wat een mooie workshop! Gerard en Wytse waren heel aanwezig en gaven veel steun waardoor ik mij heel veilig voelde in het doorlopen van de reis. Dankjewel!

Lees meer
26 September 2022 om 11:00
Mandy V
Transformatief Ademwerk met Sam Louwman & Gerard van Soelen

Prachtige reis gemaakt bij Gerard en Sam in een veilige, mooie en liefdevolle bedding. De ruimte is energetisch schoon en "licht" door hun mooie energie en toewijding en daardoor ook veilig om echt in overgave te durven gaan....en dat heb ik ook mogen doen. Dank mooie Garden Angels,
tot heel gauw! 🙏🦋❣️

Lees meer
25 July 2022 om 21:56
Liesbeth Meijer
Transformatief Ademwerk met Sam Louwman & Gerard van Soelen

Een ervaring die veel inzicht geeft in je zijn. Aanrader.

Lees meer
20 June 2022 om 12:56

Deze organisaties vind je misschien ook interessant

bewustzijnsontwikkeling One day retreat
Maatwerk Retraites • Lifechanging Events 🌳 Buiten 🧠 Mindset 🏃‍♀️ Actief 💡 Diepgang 💖Connectie 💬"Exposure therapy made fun!" www.deontwaking.nl
Kirtan Mantra zingen Vuur Ceremonie
Op een zorgzame, liefdevolle en authentieke wijze help ik jou bewuster te luisteren naar je lichaam, middels yoga, massage en kirtan.
Ecstatic Dance
Organisator Ode aan de Yoni Retreat & Ecstatic Dances & dans workshops. Ook betrokken bij Avani Retreat Center
Intuitive Dance Vrije Dans Contact Improvisatie
De 1e zaterdag van de maand DansJeVrij! Waar je kunt genieten van jouw eigen dans, speelse spontane ontmoetingen en afwisselende uitdagende muziek.
Made with ♥ Copyright 2022 hipsy.nl