Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Play Heart: Love Junkie Rehab

Woensdag 18 januari 2023 van 19:15 tot 22:00

Kanaalweg 84A, 3533 HG Utrecht, Nederland

Over dit evenement

Welkom bij de workshop "Love Junkie Rehab" In deze workshop leer je om niet meer angstig, maar zelfverzekerd te zijn in happy relaties waar de liefde weer mag stromen.

Geloof jij in de liefde en neem jij geen genoegen meer met iedere keer hetzelfde flauwe liefdesliedje? Je bent er helemaal klaar mee: verwarrende relaties van middelmatigheid, onveiligheid of onvrijheid. Of met het simpelweg helemaal geen relatie te hebben, terwijl je die erg mist in je leven.

En je weet dat het anders kan. Liefdevol. Veilig. Zonder voorwaardes. Betrouwbaar. Vrij. Spannend en speels.

Als jij net zoals ik een ervaren love fool bent, heb je inmiddels ook geleerd dat je zelf verantwoordelijkheid draagt voor oude relatiepatronen die niet werken. Gelukkig maar, want dan kun je er heel goed zelf iets aan doen. Maar hoe dit te veranderen? Tsja…

Trek dan je schoenen uit, en kom in de kring bij de Love Junkie Rehab. 
Deze workshop is voor jou als jij en/of je partner zich herkent in:

* Last hebt van co-dependency of liefdesverslaving
* Blijft maar in twijfel hangen over de relatie
* Niet met, en niet zonder elkaar kunnen
* Aangetrokken wordt tot (emotioneel) onbeschikbare partners
* Voelt je snel benauwd, of niet op je plek in een relatie
* Hopt van de ene naar de andere relatie
* Bent als de dood om de partner definitief kwijt te raken
* Bent single en ervaart een ondraaglijk gemis aan een fijne relatie
* Verlangt hartstochtelijk terug naar een eerder afgesloten relatie

Als jij deze patronen graag wilt loslaten, dan is deze workshop voor jou.

Je krijgt helder zicht op de verschillende lagen waarop co-dependency je liefdesleven saboteert, en je leert hoe je jouw patronen opbouwend kan inzetten voor verandering.

Je hebt alle reden om je weer optimistisch te voelen over jouw liefdesleven. Want zelfs met onveilige of vermijdende hechtingsstijlen zijn gezonde, fijne relaties absoluut een haalbare werkelijkheid.

Wat gaan we doen? We oefenen met verschillende thema’s waar de echte love junkie vaak mee te maken heeft, zoals grenzen aangeven, (on-)afhankelijkheid en verbinding. Dit doen we vooral met elkaar omdat we elkaars beste spiegels zijn.

Over Klazien
“Hi, ik ben Klazien en ik ben een echte love addict. Ik had geen idee hoe belachelijk co-dependent ik eigenlijk was totdat ik Hem ontmoette. Hij zou al het wangedrag van mijn niet deugende exen in één klap goedmaken met onze bijna buitenaardse ziels-verbintenis. Hij bleek de ergste van allemaal, by far! Dus… misschien lag het helemaal niet aan de mannen, maar aan mij…

Zijn er eigenlijk klinieken voor liefdesverslaafden? Be the change you want to see in the world! Ik creëerde mijn eigen stappenplan om af te kicken en vatte als single 40-something vrouw midden in corona lockdown het lachwekkend ambitieuze plan op:

Een mannelijke man te vinden die zich intiem met mij wil verbinden (en alleen met mij) èn mijn ziel de ruimte geeft om te kunnen bloeien. Een veilige, warme relatie, maar die ook spannend en sexy is. En blijft.

En drie maanden later vond ik… Mijzelf! Alles wat ik zocht zit al in mij. De liefde stroomt door mij heen en van die overvloedige bron mag ik iedere dag tappen, zoveel als ik wil. Ik voel dit vertrouwen zo diep… And it’s here to stay!

En het aardige is nu: niet lang daarna kreeg ik die gewenste man alsnog netjes bij mijn deur afgeleverd. Nu geen must meer, maar een fijne bijkomstigheid van mijn leven in onvoorwaardelijke liefde. Voor mijzelf en alles dat is”

Praktische informatie

Door: Klazien Schaap
Voor: 20'ers en 30'ers, zowel voor singles als voor stellen, all genders welcome!
Er is beperkt plek voor deze workshop, dus koop je tickets online via Hipsy. Ook fijn als je je even aanmeldt op Facebook.

Kosten: €17,- , Of één strip van je PLAY strippenkaart. We rekenen op je komst, dus ook als je een strippenkaart reservering maakt, zorg dat je er bent (of je op tijd afmeldt). :-)

Inloop: 19:00
Zorg dat je er om 19.15 bent zodat we op tijd met de workshop kunnen beginnen. Om 19.30 zit er niemand meer bij de deur voor ontvangst, dus later aansluiten is niet mogelijk.
Workshop: 19:30-22:00
Chill-space: 22:00-22:30
Locatie: Kanaalweg 84A, Utrecht

Over Play Heart
De events van PLAY Heart zijn onderdeel van PLAY Utrecht en zoals je verwacht: gericht op de liefde. Voor speelse, zoekende, diepgang verlangende twintigers en dertigers. Liefde en relaties zijn toch wel een van de grotere thema’s in het leven. Misschien ken je extatische momenten, misschien ken je de pijn van een gebroken hart, ken je jezelf hierin van binnen en buiten of is juist nog veel te ontdekken. Dat spelen en ontdekken doen we graag samen! Deze events richten zich steeds op een ander onderdeel ervan, met wisselende facilitators die hun steentje bijdragen. Simone is kartrekker en co-host.

Over Klazien
Drs. Klazien Schaap is psycholoog, gespecialiseerd in de liefde en dating sinds 2004. In de afgelopen jaren heeft zij als trainer honderden mannen geholpen hun droomvrouw te realiseren in hun leven.
Als professional domina combineert ze tantrisch bodywork met connective shibari. Ook begeleid zij plantmedicijnreizen en schenkt op al deze manieren licht en genezing aan dat wat geheeld mag worden in de liefde. 
Website: https://lovehacks.nl/

Over Simone
Simone gaat enorm aan op de liefde, en heeft jarenlang het bedrijf Wingman Dating gerund, waar ze daten vanuit een speelse en verbindende insteek aanvliegt. Het pad van tantra, persoonlijke ontwikkeling en yoga heeft haar, met name op het liefdesvlak, heel veel gebracht. De sprookjesverhalen over de liefde zijn wellicht verleden tijd, maar er is veel bewustwording, openheid en ontdekken voor in de plaats gekomen. Praten over de liefde is het allerleukst. En met mensen erover kletsen of mensen voor je neus zien daten minstens net zo leuk. Doe je mee? <3


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Over PLAY:
PLAY organiseert workshops, dans-avonden, feesten, meditaties en festivals voor (jong) bewust Nederland: mensen die willen voelen dat ze leven. Onze events zijn natural high: zonder alcohol of drugs. Be real, come as you are. PLAY zit in Utrecht, Zwolle, Eindhoven en Nijmegen.
PLAY agenda: http://www.playcommunity.nl/

Woensdag 18 januari 2023 van 19:15 tot 22:00

Kanaalweg 84A, 3533 HG Utrecht, Nederland

Over de organisatie

Play Utrecht organiseert workshops, cursussen en reeksen op het gebied van meditatie, dans, lichaamswerk, ademwerk, tantra, masage en nog veel meer.

In samenwerking met

Reviews

Janna

Play Heart: Daten met een vleugje tantra (Women Edition 🖤)

Van tevoren was ik wat gespannen, maar tijdens het event lukte het goed om te ontspannen. Dit kwam door de setting en door de lieve dames die het event hosten. Bedankt voor deze mooie ervaring!

Lees meer

Inge

Play Utrecht: Core Energetica

Mooie en waardevolle introductie in wat lichaamswerk voor je kan doen!

Lees meer

Lars Van Dijk

Play Utrecht: Core Energetica

Fijne open ervaring waarin je echt werd uitgenodigd om naar binnen te gaan en te kijken waar jij behoefte aan hebt. Te luisteren naar je lichaam en er op te vertrouwen en dat het het je geeft wat je nodig hebt. Op zowel fysiek, mentaal als spiritueel vlak. 🙏

Lees meer

Play Heart: Love Junkie Rehab

Meer evenementen van Play Utrecht

Woensdag, 24 apr. om 19:30
Play Utrecht: Vervolgcursus Tantra (Adventure into Self)
De School voor Verwondering
Tantra Cursus Leven vieren
Donderdag, 25 apr. om 18:00
Het Leukste Play Festival - Voorjaarseditie
Play Community
Festivals Leven vieren Jongeren
Maandag, 06 mei. om 19:15
Play Utrecht: Fijn Mantra's Zingen!
Play Utrecht
Mantra zingen Kirtan Stembevrijding
Dinsdag, 07 mei. om 19:15
Play Utrecht: Knuffelcafé!
Play Utrecht
Knuffelworkshops Aanraking Verbinding

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 25 mei. om 14:45
Freedive: Juice Bar XL!
Freedive Community
Aanraking Conscious Sexuality Verbinding
Vrijdag, 17 mei. om 15:00
Het Verbindingsweekend op Kleurendroom
Kleurendroom
Verbinding Gatherings Innerlijke Reis
Vrijdag, 03 mei. om 18:45
Conscious Deep Dating
Anna Eden
Authentic Relating Playfulness Dating
Zaterdag, 18 mei. om 13:00
Tantra Workshop: De Rijkdom In Jezelf
Mandira
Tantra Authentic Relating Zelfliefde
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl