Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

UNLEASH! your Feminine Power

Zondag 18 december 2022 van 12:30 tot 15:30

Toren van Licht @ Pr. Beatrixlaan 23, 2595 AK Den Haag, Nederland

Over dit evenement

✩。:*•.───── ❁ 𝑼𝑵𝑳𝑬𝑨𝑺𝑯! ❁ ─────.•*:。✩
𝑦𝑜𝑢𝑟 𝐹𝑒𝑚𝑖𝑛𝑖𝑛𝑒 𝑃𝑜𝑤𝑒𝑟

Mooie vrouw,

Graag nodig ik je uit om een middag samen te komen met andere vrouwen. Een middag met Sisterhood, sharing en Tantric Dance. Een middag waar we de verbinding opzoeken. Met elkaar, maar vooral met onsZelf.

Verbinden met jeZelf is niet altijd even makkelijk. We hebben het simpelweg niet geleerd om dit te doen. We hebben vooral geleerd ons te richten op de buitenwereld. Het kan - paradoxaal genoeg - een gevoel van onveiligheid geven om af te stemmen op onze innerlijke wereld en van daaruit te bewegen. Overlevingsmechanismen zijn het roer over gaan nemen en we bewegen veelal van buiten naar binnen. Soms ben je hier al bewust van, soms nog niet.

✩。:*•.

Tijdens UNLEASH! gaan we met elkaar ervaren hoe het is om met ons Zelf te verbinden en ruimte te geven aan dat wat er intern speelt. In een veilige bedding van en met elkaar. Je doet het Zelf, maar wel samen. Samen creëren we een bedding voor elkaar.

Wanneer vrouwen samen komen en toestaan de bedding voor elkaar te Zijn én je te laten dragen in deze bedding, vind er zoveel heling plaats. We zijn vaak gewend het alleen te doen, of andere vrouwen als bedreiging te zien, waardoor we Sisterhood uit de weg kunnen gaan. Na zelf te hebben ervaren wat een bijdrage Sisterhood is, is het mijn intentie om dit zoveel meer vrouwen te laten ervaren. In het verleden zat er bij mij veel angst en lading op, om samen te Zijn met andere vrouwen. Dus mocht je dit ook herkennen, je bent hier absoluut niet alleen in en ik steun je graag hier verandering in te brengen!

✩。:*•.

Tijdens deze middag is dat wat we tegenkomen in onszelf welkom. Of het nou geraaktheid, patronen, vermijding, verstoppen, maskers zijn, of vreugde, juiciness, of jouw wild woman. Alles is welkom, JIJ bent welkom! Juist het welkom heten van dat wat er is en leeft in jou, geeft ruimte aan het kunnen verbinden met jeZelf. Geeft ruimte om te Zijn vanuit jouw authentieke essentie.

Het leven is een grote spiegel en als we hier in durven kijken, kunnen we de regie van ons leven (weer) in eigen handen nemen. Kunnen we onze ware Authentieke Essentie uitdragen en bewegen naar en vanuit Liefde. Wanneer er Liefde is voor ons Zelf, is er als vanzelf onvoorwaardelijke Liefde voor anderen. Als er Liefde is voor ons Zelf, kunnen we de weg van Binnen naar Buiten gaan bewandelen en onze Authentieke Essentie belichamen.

Deze middag is een uitnodiging om jouw Authentieke Essentie te ontmoeten en vrij te maken.
UNLEASH! your Feminine Power!

✩。:*•.

𝙑𝙤𝙤𝙧 𝙬𝙞𝙚?
UNLEASH! your Feminine Power is voor jou als je
❀ merkt dat je in dezelfde patronen stapt en wilt deze doorbreken
❀ angst/ weerstand voelt voor het samenzijn met andere vrouwen, maar wel een verlangen hiertoe voelt
❀ je wilt verbinden met andere - gelijkgestende - vrouwen
❀verdieping en herkenning wilt mbv andere - gelijkgestemde - vrouwen
❀ inzichten/ spiegels in jouw gedrag wilt ervaren
❀ wilt leren je grenzen aan te geven
❀ je emoties wilt doorleven op een speelse manier

𝙃𝙚𝙩 𝙞𝙨 𝙛𝙞𝙟𝙣 𝙖𝙡𝙨 𝙟𝙚
❁ ervaring hebt met spiritualiteit / energiewerk / persoonlijke ontwikkeling
❁ bereid bent innerlijk werk te doen
❁ openminded bent

✩。:*•.

𝙒𝙖𝙩 𝙜𝙖𝙖𝙣 𝙬𝙚 𝙙𝙤𝙚𝙣?
Tijdens deze middag zoeken we de verbinding op o.a. d.m.v. meditatie, ademhaling, beweging, delingscirkel en Tantric Dance. Ik stem af op een bepaald thema en laat me hierdoor leiden. Ik bereid de middag voor met oefeningen én ik tap ook in op de energie in het moment. Ik hou van het volgen van de flow en heb de innerlijke overtuiging dat wat zich aandient klopt en gezien mag worden. Ook als hetgeen ik heb voorbereid daarmee wijzigt.

✩。:*•.

𝙒𝙖𝙣𝙣𝙚𝙚𝙧, 𝙬𝙖𝙖𝙧 & 𝙞𝙣𝙫𝙚𝙧𝙨𝙩𝙚𝙧𝙞𝙣𝙜
Datum: Zondag 18 december
Tijd: 12.15 uur - 15.30 uur
Locatie: Toren van Licht @ Prinses Beatrixlaan 23 in Den Haag
Inverstering*: EUR 26,- incl. btw - excl. kosten ticketservice
Aanmelden via PB (tikkie) of Hipsy

Om 12.30 uur gaat de deur dicht, daarna kun je niet meer naar binnen.

* Refund van een ticket is niet mogelijk. Wel kun je je ticket aan een andere vrouw geven/ verkopen.


✩。:*•.

𝙒𝙖𝙩 𝙞𝙨 𝙏𝙖𝙣𝙩𝙧𝙞𝙘 𝘿𝙖𝙣𝙘𝙚?
Tantric Dance is de dans van de polariteiten: het mannelijke (leiding) en het vrouwelijke (overgave). Er wordt in tweetallen gedanst en beiden vertegenwoordigen een van de twee energieën. De mannelijke rol begeleid de dans en de vrouwelijke rol is - geblinddoekt - in overgave.
Er zijn geen pasjes, de dans ontstaat in het moment. Bij deze dans gaat het niet om uiterlijk vertoon, maar om de interne impuls en de interne reis. De dans is een spiegel van jouw dagelijks leven, (onbewuste) patronen en (verborgen) emoties. Alles is welkom binnen de dans. De dans nodigt uit werkelijk te voelen wat er intern bij je gebeurd. In jezelf, vanuit contact met de ander.

✩。:*•.

𝙐𝙉𝙇𝙀𝘼𝙎𝙃! 𝙨𝙩𝙖𝙖𝙩 𝙫𝙤𝙤𝙧:
𝐔nity
𝐍ext level
𝐋ove
𝐄nergy
𝐀lignment / 𝐀uthenticity
𝐒hadow / 𝐒acred
𝐇appiness

✩。:*•.

𝙈𝙞𝙟𝙣 𝙞𝙣𝙩𝙚𝙣𝙩𝙞𝙚:
Mijn intentie is dat we de liefde voor ons Zelf (weer) voelen en vergroten. Dat we de verbinding met onze kern - onze Authentieke Essentie - herstellen, voelen en dit uitdragen. Ik geloof dat een rijk en vervuld leven ligt in de mate van verbinding met onze Authentieke Essentie en dat de sleutel hiertoe ZelfLiefde is. Mijn missie is om mensen weer te verbinden met hun Authentieke Essentie, om Zelfliefde te vergroten. Om op deze wijze de weg vrij te maken voor onze kinderen - de toekomst - opdat zij als vanzelf hun Authentieke Essentie kunnen uitdragen.

✩。:*•.

𝙊𝙫𝙚𝙧 𝙢𝙞𝙟:
De avond wordt verzorgd door Namaya Devi, eigenaar van Goddess of Consciousness.

Namaya Devi is een Sensual Liberation Coach, een Energy worker en Sexual Healer. Ze werkt met mensen die zich geremd of geblokkeerd voelen met seksualiteit, intimiteit of sensualiteit. Ze begeleid ze naar ontspanning, genieten en verandering.
Ze heeft een natuurlijke manier om een veilige ruimte te creëren waar je wordt uitgenodigd tot zelfonderzoek, heling en bevrijden van de levensenergie.
Ze heeft een liefdevolle, niet-oordelende, serene en ontspannende aanwezigheid, waardoor je diep in jezelf en je lichaam kunt duiken. Namaya werkt intuïtief, met helende energie, lichaamswerk, ademwerk, beweging en mindset zodat jij in jouw Zen-sualiteit kunt stappen en volop van jouw leven - en lichaam - kunt genieten.

Namaya is opgeleid tot Tantric Dance Teacher door Rakesh (creator van Tantric Dance) en Elfriede van Art of Loving. Tevens is zij Tantric Therapist, opgeleid door Lin Holmquist.

Meer van Namaya Devi: 𝘄𝘄𝘄.𝗻𝗮𝗺𝗮𝘆𝗮.𝗹𝗼𝘃𝗲

✩。:*•.

Voor vragen/ meer info ben ik bereikbaar via
* PB @ 𝗵𝘁𝘁𝗽𝘀://𝘄𝘄𝘄.𝗳𝗮𝗰𝗲𝗯𝗼𝗼𝗸.𝗰𝗼𝗺/𝗡𝗮𝗺𝗮𝘆𝗮𝗗𝗲𝘃𝗶/
* Mail @ 𝗵𝗲𝗹𝗹𝗼@𝗻𝗮𝗺𝗮𝘆𝗮.𝗹𝗼𝘃𝗲
* App @ 06.24261247


Ik kijk er naar uit je te ont-moeten • ₊°✧︡˗ˏˋ❤ˎˊ˗

Liefs,

:¨·.·¨:
`·. Namaya ★°*゚

Zondag 18 december 2022 van 12:30 tot 15:30

Toren van Licht @ Pr. Beatrixlaan 23, 2595 AK Den Haag, Nederland

Over de organisatie

“You can only meet someone as deeply as they've met themselves”

Sensual Liberation * Energy Work * Sexual Healing * Creator van De F.L.I.R.T. Factory - Community voor Conscious Singles

Namaya Devi // Goddess of Consciousness

Reviews

Babette Nieuwland

F.L.I.R.T. Movements

Ben op aanraden van een vriendin naar deze bijzondere avond geweest...Fijne mensen, veilig en ontspannen voelde het bij alles wat we deden. Bedankt voor deze hele mooie ervaring...

Lees meer

Susanne Van der Veen

F.L.I.R.T. Movements

Het was een ervaring als geen andere. Het nieuwe 'daten' met jezelf. Ja er zijn consious singles maar er is geen druk om te connecten. Je bent er voor jezelf en je mag daarvandaan de ander ontmoeten. Het was een heerlijk organisch samenzijn met heerlijk (zelfgemaakt) eten en gesprekken. Een prachtige workshop en wat is tantrisch / dansen gaaf! Dit was mijn eerste keer maar dit smaakt zeker naar meer. Namaya je hebt iets prachtigs in de wereld gebracht. Het nieuwe daten (met jezelf) 🥰

Lees meer

Anoniem

F.L.I.R.T. Movements - Tantric Dance voor Conscious Singles

Mooie, warme bijeenkomst op een prettige en sfeervolle locatie. Delen. Dansen en jezelf mogen zijn. Aanrader!

Lees meer

UNLEASH! your Feminine Power

Dit vind je misschien ook interessant

Donderdag, 09 mei. om 13:00
Tantra Retreat 'Bewust in verbinding'
Leef!Tantra
Meerdaagse retraites Embodiment
Vrijdag, 24 mei. om 19:00
Womb Wellness Yoga - Volle Maan -
Omikami Yoga
Vrouwen workshops Lichaamsbewustzijn Yoga
Dinsdag, 30 apr. om 19:30
Tender Tantric Dance
Tender Hearts
Tantric Dance De stem van binnenuit Verbinding
Zaterdag, 04 mei. om 10:00
De Stroming - Verdiepingsdagen
YourYoniJourney
Vrouwen workshops Sensualiteit Lichaamswerk
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl