Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Cacao & Sharing Ceremony

Friday 11 November 2022 van 19:19 tot 22:22

De Oase Nieuwland, Geer 37, 4243 JS Nieuwland, Nederland

Over dit evenement

Elf november, Sint Maarten, 11-11-‘22.
samen delen, om een warm vuur, met hart openende ceremoniële cacao?! ♥️

🕊️ Sint Maarten 🕊️
De legende over Sint Maarten vertelt dat hij een jonge ridder was, reizend te paard op een gure avond. De andere ruiters wilden gehaast naar de stad die zij in de verte zagen, maar Maarten was liever voorzichtig met zijn paard. Hij wilde niet dat het struikelde, in de sneeuw, op de gladde stenen. Dus als enige nam hij een ander tempo aan. Hij trok zijn mantel strak om zich heen tegen de kou. Toen hij aankwam bij de stad, en zag dat de poorten gelukkig nog open waren, stopte zijn paard ineens. Maarten kreeg zijn paard niet meer aangespoord en stapte af. Op dat moment zag hij in een nis een arme man, die beschutting zocht tegen weer en wind. Maarten had onderweg al meermaals bedelaars geholpen, maar nu had hij niets anders meer mee dan zijn eigen mantel. Toch besloot hij deze met zijn zwaard door midden te snijden, en zijn mantel, en daarmee de warmte, te delen. Terug bij zijn mede ruiters, werd hij bespot, maar Maarten zei: “Ik heb hetzelfde gedaan, wat ik ook voor een broer zou hebben gedaan.” De volgende nacht zou hij een visioen krijgen van Jezus, in de hoedanigheid van die arme man met Maarten’s halve mantel, waarna Maarten zich uit de dienst van de keizer terug trok en een spiritueel leven ging leiden.

♥️ Delen ♥️
Zoals Maarten zijn warmte deelde, zo willen wij deze avond ook graag onze liefde, warmte en aandacht met elkaar delen. Na een ceremonie met cacao uit Bali, nemen Merijn en Stefan ons mee in een sharing ceremony. Buiten maar toch overdekt, bij een lekker warm vuur. Alles mag er zijn, we spreken vanuit waarheid en zonder elkaar te onderbreken of meteen met oplossingen voor een ander te komen.

Verwacht een safe space, drums (feel free to bring your own), vuur en cacao.

🙏🏻 Praktisch 🙏🏻
♡ We zijn te gast bij De Oase, adres: Geer 37, Nieuwland.
♡ Gratis parkeren
♡ 19:00 Inloop in stilte
♡ 19:19 Start
♡ 22:22 Einde
♡ Voor 23 willen we het terrein verlaten hebben
♡ We zitten overdekt en zorgen voor een warm vuur, maar het blijft een novemberavond. Zorg je zelf voor comfortabele en warme kleding?
♡ Er is thee, maar zelf een waterfles meenemen is altijd handig.
♡ Shamanic drums welkom!

We ontvangen je graag,
Merijn en Stefan

Friday 11 November 2022 van 19:19 tot 22:22

De Oase Nieuwland, Geer 37, 4243 JS Nieuwland, Nederland

Over de organisatie

“”The sacred power of Living & Healing with the Elements“”

”The sacred power of Living & Healing with the Elements“ Cacao Ceremonies Rebirthing Breathwork Fire Ceremonies Sharing Ceremonies

Reviews

Frank

Innerlijk kinderfeestje

Ik vond het fantastisch. Het innerlijke kinderfeestje was ontzettend leuk opgezet en professioneel begeleid in een aangename en relaxte omgeving. Ik voelde me op mijn gemak in een groep lieve, warme mensen. Het was ontzettend fijn en intens om me weer zo verbonden te voelen met mijn innerlijke kind. Ook de cacao ceremonie was heel bijzonder. Het kinderfeestje is zeker een aanrader als je even aan de 'grotenmensenwereld' wilt ontsnappen, en een glimp wilt opvangen van je dromen en onbevangenheid uit je kindertijd. Lieve Sanne en Merijn, bedankt voor deze intense en fijne ervaring!

Lees meer

Kim Kempen

Innerlijk kinderfeestje

Het Innerlijk Kinderfeestje van Sanne en Merijn heb ik echt als fijn én leuk ervaren. Ook was de groep erg fijn, de sharings die wij met elkaar deelde, de cacao ceremonie en de geleide meditaties. Sanne en Merijn bieden een fijne ruimte waar alle emoties welkom zijn die jij samen met je innerlijk kind ervaart. Hoogtepunten: kaarsje uitblazen, knutselen en rond het kampvuur zijn met elkaar. Ik ben dankbaar dat ik mijzelf dit feestje heb gegeven. En ik ben dankbaar voor deze mooie en bijzondere dag. Dank jullie wel Sanne, Merijn en de groep. Liefs Kim

Lees meer

Georges Al Chacar

Innerlijk kinderfeestje

Het was de moeite waard. Was een fijne ervaring. Bedankt

Lees meer

Cacao & Sharing Ceremony

Meer evenementen van Merijn Schuurman

Saturday, 04 Feb. om 12:00
Innerlijk Kinderfeestje - 2e editie
Licht & Laai - Holy Coaching
Cacao ceremonie Vuur Ceremonie Innerlijk kind

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Saturday, 07 Jan. om 13:30
New Year Tantra Cacaoritueel - met jacuzzi & sauna
Bliss Your Body
Tantra Meditatie Cacao ceremonie
Friday, 09 Dec. om 19:15
Cacao & Volle Maan Ceremonie met Mantra Singing Circle
Kim Sikking - Retreats, Ceremonies, Events
Cacao ceremonie Full Moon Mantra zingen
Sunday, 18 Dec. om 10:30
Amsterdam: Beginners Workshop Handpan
Handpan Studio
Klankbad Drumcirkel Handpan
Thursday, 15 Dec. om 19:15
Laatste editie ~ Kakaw & Klankreis (cacaoceremonie)
Mandira
Cacao ceremonie Klankschalen Klankbad
Made with ♥ Copyright 2022 hipsy.nl