Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

MAYA KAKAW Ceremonie

Friday 24 May 2024 van 19:30 tot 22:30

Van Lierestraat 2, 2221 SC Katwijk aan Zee, Nederland

Over dit evenement

Vier het leven en kom mee genieten op deze ceremonie, samen met het hart-opende en magische medicijn van de Maya’s ‘kakaw’, cacao.

We zullen doormiddel van deze Kakaw Ceremonie inzicht krijgen in enkele oeroude Maya Teachings die je meenemen in de tijd, door de tijd en van een tijd. ‘Kakaw’ komt uit de taal van de Maya’s en ze gebruikte dit hart opende medicijn al duizenden jaren als medicijn en als sacrament in hun ceremonies.

We werken met de ‘beste’, haast rauwe ceremoniële cacao uit de hooglanden van de Maya’s. Door Maya’s verbouwd en geoogst, en door de vrouwen op ‘sacred ways’ gemaakt tot het heilige goedje die ze “RUK’U’X ULEW” benoemen, dat wat het Hart van de Aarde betekent;)

Kom en wees welkom en zet samen met de spirit van Kakaw je intenties kracht bij op deze magische ceremonie. Een droomreis, waarin je wordt ondergedompeld in een bad van klanken, trillingen en vibraties uit ons Universum. Deze oeroude klanken worden live geproduceerd door tal van oude instrumenten zoals klankschalen, sjamenendrums, gongs, ratels, rainmakers en nog veel meer...

Absoluut een aanrader en verdieping in jezelf en het geheel.

Bij deze nodig ik je van harte uit op Maya Kakaw Ceremonie. Een magische avond met eeuwenoude Maya wijsheid gecombineerd met ceremoniële cacao, de ultieme hartopener. Deze ceremonie wordt verzorgd door Remco en het Dreamteam.

Aanvang 19:15, start ceremonie om 19:30 tot 22:30.

Kakaw, the Food for the Shift...

Cacao is in de westerse wereld vooral bekend als chocolade maar nu pas beginnen we de geheimen te ontdekken, herontdekken, wat cacao werkelijk is. Het behoort vandaag de dag tot de ‘super Foods’. Het bevat o.a. de meeste antioxidanten dan wat dan ook op deze planeet in het planten en bomenrijk. Het is een natuurlijk antidepressiva, het verjongt de cellen en naast de eindeloze lichamelijke gezondheidsvoordelen bevat deze natuurlijk ook het voedsel voor de Geest.

Laat de ‘Kakaw Teacher’ en de klanken uit ons universum je meenemen op een droomreis naar je eigen hart❤️

Bij deze nodig ik je van harte uit op Maya Kakaw Ceremonie. Een magische avond met eeuwenoude Maya wijsheid gecombineerd met ceremoniële cacao, de ultieme hartopener, en live klanken.

Friday 24 May 2024 van 19:30 tot 22:30

Van Lierestraat 2, 2221 SC Katwijk aan Zee, Nederland

Over de organisatie

“The TIME is NOW. We ARE the ONEs we’ve been waiting 4 💛”

Groei(G)Roep Jaarprogramma, Maya Teachings en Kakaw, Blauwe Lotus Ceremonies, Online Activaties, Retraites, Lichaams- Energiewerk + Opleidingen

SunRise Temple DJEDI-RE & Ma’KashA

Reviews

Wanda Beunen

Egyptian Integration Day

Op deze dag was ik in constante verbazing en toch was het me allemaal niet vreemd. Ik ben nog aan het intergreren. Echt wauw! De sunrise tempel onwijs fijne plek en ben Remco en Sabrina dankbaar voor wat ze neerzetten in deze tijd ♡

Lees meer

Sabine

Egyptian Integration Day

De SunRise Temple is "the place to be" als je in een veilige en liefdevolle setting echt de diepte in wil. De Egyptian Integration day was een prachtige dag bordevol informatie over oude beschavingen, sharing, samen "zijn", klank, cacao, ademwerk...te veel om op te noemen. Ik had het niet willen missen!

Lees meer

Josée Van Dijk

Egyptian Integration Day

Wat een bijzonder, krachtig, hier-en-nu bijeenkomen, waarin ieder haar/zijn eigenheid mee in het veld bracht met open harten en we in contact met onze multidimensionaliteit zoveel moois ervoeren. Te mooi voor woorden… Djedi Re en MaKashA kunnen zo mooi afstemmen, de ruimte en inbreng bieden waardoor precies gebeurt wat goed is voor ieder en voor het collectief

Lees meer

MAYA KAKAW Ceremonie

Meer evenementen van SunRise Temple DJEDI-RE & Ma’KashA

Friday, 12 Jul. om 19:30
MAYA KAKAW Ceremonie
SunRise Temple DJEDI-RE & Ma’KashA
Cacao ceremonie
Saturday, 13 Jul. om 19:00
DROOMCONCERT ⁕ cacao, adem & live muziek
Anouk & Yora / May & June
Cacao ceremonie Ademwerk Live muziek
Saturday, 20 Jul. om 10:00
Egyptian Integration Day
SunRise Temple DJEDI-RE & Ma’KashA
Tempel Energiewerk

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Sunday, 21 Jul. om 14:30
Mexicaanse Cacao Ceremonie & Vrouwencirkel in Amsterdam
Elke & Layla
Cacao ceremonie Full Moon Vrouwencirkels
Friday, 06 Sep. om 13:00
Praful & Vimal :: Shamanic Breath SoundJourney with Sacred Cacao
HeartFire.nl
Klankreis-Soundbath Cacao ceremonie Innerlijke Reis
Sunday, 30 Jun. om 10:00
Zomer retreat: Verrijk en vier! Ademwerk - Cacao - Yoga - Zingen
Natasja Bernds, In het moment
1-Dags retraite Cacao ceremonie Yoga
Saturday, 22 Jun. om 18:45
Volle maan Vrouwencirkel
Janneke Krijgsman Adem & Coaching
Cacao ceremonie Live muziek Vrouwencirkels
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl