Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Workshop ‘ZIJN met wat is’ - Olst-Wijhe nabij Zwolle en Deventer

Zaterdag 25 mei 2024 van 10:00 tot 16:00

Olst-Wijhe, Nederland

Over dit evenement

‘Simpelweg ZIJN met wat is, een heuse levenskunst’

In mei is de lente in volle gang. Het is een periode van vruchtbaarheid, waarin de aarde zich klaarmaakt om het leven ten volle tot bloei te laten komen. Op spiritueel niveau kan mei worden gezien als een tijd van innerlijke groei, creativiteit en het tot bloei komen van ons innerlijk potentieel. Kortom, een prachtige maand voor een bijzondere workshop: ‘ZIJN MET WAT IS’.

Deze workshop wordt een betekenisvolle dag van verstillen, verdiepen, ontmoeten en inspireren. We gaan oefenen in ZIJN met alles wat er is, wat je ervaart en wat zich mag aandienen. We stappen uit de waan van de dag vol streven en vermijden en gaan met een mild en open hart onderzoeken en ervaren hoe leven vanuit ZIJN oneindige rust, ruimte en verdieping geeft.

Het wordt een magische en krachtige dag vol voeding voor je ziel en je innerlijke wereld om ervoor te zorgen dat het daar fijn is en dat je nieuwsgierig, vol vertrouwen onderweg mag gaan naar de avonturen die de zomer ons zal brengen.

WAT GAAN WE DOEN
In de magische sfeer van deze dag zullen we ons verbinden met de krachtige energieën van vernieuwing en groei die inherent zijn aan de maand mei. We zullen ons openstellen voor de overvloed van de natuur en de diepe wijsheid van ons eigen innerlijke wezen.

We gaan deze dag aan de slag met verschillende werkvormen zoals meditatie, stilte, een trancereis, systemisch en sjamanistisch werk, creatieve oefeningen en licht lichaamswerk. Verder zijn er deelronden. Ik geloof in de helende kracht die vrijkomt als mensen zich met elkaar verbinden door te delen over wat er van binnen speelt terwijl anderen zonder oordeel luisteren. Ook zullen er ontmoetingen zijn zonder woorden. Jezelf niet uit te hoeven leggen brengt rust en een diep vertrouwen in wie je mag ZIJN.

WAT NEEM JE MEE
Je leert eenvoudige manieren om zelf dagelijks te kunnen oefenen met simpelweg ZIJN. Wat je verder meeneemt uit deze dag: rust en stilte in je hoofd, mooie herinneringen, een vergroot bewustzijn en je gaat vol vertrouwen en met een nieuwsgierig en open hart onderweg naar de avonturen die de zomer zal brengen.

VOOR WIE
Deze workshop is bedoeld voor mannen en vrouwen die het belangrijk vinden om te werken aan het vergroten van hun bewustzijn en te bouwen aan een liefdevolle wereld waarin ze leven. Als deelnemer ben je bereid om in nieuwsgierigheid en kwetsbaarheid je persoonlijke thema’s te onderzoeken, hierover te delen, om zo ook samen en van elkaar te kunnen leren.

BIJDRAGE EN AANMELDEN
Om deze onvergetelijke dag bij te wonen, vraag ik een bijdrage van slechts 99,- euro. Voor verdere informatie kun je contact opnemen via simon@innerdiek.nl.

PRAKTISCH
De workshop is op zaterdag 25 mei 2024. Je bent vanaf 09.30 uur welkom. De workshop start om 10.00. De dag ronden we af rond 16.00/16.30.

Thee en water is aanwezig. Ook zorg ik voor een gezonde, voedzame en heerlijke vegetarische lunch. Dit alles is bij de prijs van de workshop inbegrepen.

De workshop vindt plaats in een prachtige Mongoolse Yurt bij ‘Hof van Duur’, gelegen aan de Damshoekweg 2, 8121 SB te Olst (Den Nul). Stap binnen in de rustgevende sfeer van de yurt en voel het effect van de ronde vormen, natuurlijke materialen en stilte op je gemoedstoestand en verbondenheid met je innerlijke natuur, met je ZIJN.

WELKOM
Je bent meer dan welkom en ik kijk er naar uit om je te verwelkomen. Mocht je nog vragen hebben of willen overleggen of deze workshop iets voor je is, neem dan gerust contact met me op via mijn mobiele nummer: 06-41905368.

Hartegroet,
Simon Alderliesten

Zaterdag 25 mei 2024 van 10:00 tot 16:00

Olst-Wijhe, Nederland

Contact voor deelname

Neem contact op met de organisatie om deel te nemen aan dit evenement.

Over de organisatie

Innerdiek is een,praktijk voor innerlijk bewustzijnwerk in Wijhe nabij Zwolle. Een plek waar je met alles welkom bent. Waar je mag ZIJN.

Innerdiek

1. Kies je tickets
De organisator van dit evenement heeft nog geen tickets ingesteld.
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Workshop ‘ZIJN met wat is’ - Olst-Wijhe nabij Zwolle en Deventer

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 19 jul. om 09:00
Be the Change Workshop (Over de Streep - bekend van tv)
The Soul Healer
Persoonlijk Leiderschap Bewustzijnsontwikkeling Persoonlijke Ontwikkeling
Donderdag, 27 jun. om 17:00
Triskal Festival
Hof van Moeder Aarde
Festivals Bewustzijnsontwikkeling Live muziek
Vrijdag, 24 mei. om 18:30
Adem je vrij - Ademcirkel | Stress / Traumaverwerking
Marloes.world
Adem Systemisch werk Lichaamswerk
Zondag, 26 mei. om 13:30
Familieopstelling Schiedam
Mindful Motion
Familieopstellingen Systemisch werk Persoonlijk Leiderschap
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl