Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Ecstatic Dance Martyn Zy

Friday 31 May 2024 van 19:15 tot 22:00

Sint Laurentiuskerk, Blomstraat 36, 1382 AE Weesp, Nederland

Over dit evenement

We verheugen ons enorm dat Martijn komt draaien in onze kerk. Om samen te verbinden in een bijzondere energie de dansvloer. Ruimte voor iedereen om te zijn wie je bent en je lichaam te bewegen van binnen uit.

Over Martyn Zij
Martyn Zij ontwikkelde een unieke smaak voor verschillende muziekgenres van over de hele wereld, divers maar met een soortgelijk kenmerk: muziek die ruimte geeft, trance en verbeelding opwekt maar ook zorgt voor aanwezigheid in het “hier en nu”. Zijn geluid varieert van aardende bassen en beats, tribale grooves tot een meer meditatieve en lyrische sfeer. Deze brengt hij op een funky en soulvolle manier samen en raakt het hart van de danser en luisteraar. Zoals je van een (ceremoniële) muzikant mag verwachten, laat hij zich leiden door de energie op de dansvloer en is hij niet bang voor onverwachte verrassingen en wendingen in zijn DJ-sets.

Eén van de redenen om zijn passie voor het deejay-en te vinden was de ontdekking van Ecstatic Dance. Ineens werd duidelijk dat alle muziek waar Martyn zo van houdt, gemakkelijk samen kan komen in een set voor dit bijzondere fenomeen. Eind 2013 werd en is Martyn nog steeds een van de resident-deejays van Ecstatic Dance Amsterdam. Vanaf dat moment werd Martyn ook uitgenodigd door diverse Ecstatic Dance Tribes in Nederland en Europa. Hij houdt ervan om de muziek, de dans en de vreugde met deze gemeenschappen te delen en raakt geïnspireerd door de verschillende vibraties van de unieke gebeurtenis die elke Ecstatic Dance is.

Na een paar jaar deejay begon Martyn zijn vaardigheden als producer/muzikant te combineren met zijn ervaring als deejay. Hij gebruikt zijn studiovaardigheden om verschillende muziek van over de hele wereld te remixen en te herwerken, zodat ze ‘dansvloervriendelijk’ worden en hij ze kan opnemen in zijn deejay-sets. Naast deze remixen werkt hij ook aan zijn eigen composities en liedjes om zijn unieke, diepe, funky en hartverwarmende geluid over de hele wereld te verspreiden en te delen.

Links:
mixwolk:
www.mixcloud.com/Mart27/

Het programma:
19.15 Deuren zijn open, je bent welkom
19.40 Deuren sluiten (!)
19.45 Start opening/opwarming
20.00 Ecstatic Dancereis met DJ Martyn Zy
22.00 Afsluiting
Er is vers water, thee, fruit, nootjes, chocolade en meer ...

We kijken naar jullie uit. Tot dans!
Audy en Isolde

Over Ecstatic Dance
Dansen maakt je vrij en Ecstatic Dance is een vrije dans, waarin jij je kunt bewegen zoals jij dat graag wilt, alleen of samen. Het dansen brengt je in contact met jouw essentie en geeft je die vrijheid om te bewegen en ruimte te geven aan wat er op dit moment in je leeft, om diep te gaan, te verbinden, te dansen, te transformeren. Authentiek en in vreugde. Terug naar jouw kern en vrij van oordelen. Je bent bij ons in een veilige en ruime omgeving met fijne en serieuze mensen. We verwelkomen je volledig zoals jij bent!
Er zijn 3 belangrijke richtlijnen: geen schoenen, geen stimulerende middelen (zoals alcohol en drugs) en we praten niet. Onze blote voeten verbinden ons met de aarde en op de dansvloer communiceer je je lichaam, via dans. Telefoons zijn uit.
Er is gratis water en thee. Er zijn bij ons kleine versnaperingen zoals fruit, chocola en nootjes vooral na de dans. Tijdens de dans een beetje voor wie echt wat aanvulling nodig heeft. Anders is het alleen maar afleiding van de dans ;-)
Er is een fijne rustplek met kussens om lekker te chillen en je telefoon is uit.

Het concept van ED ontstond in Hawaï en Californië en is in de loop der jaren uitgebreid gegroeid, wekelijks vele harten en lichamen over de hele wereld aanrakend.

Voorwaarden die nu eenmaal nodig zijn 🙂
We geven geen refund van kaartjes en schuiven ook geen kaartjes door mocht je onverwacht toch niet kunnen. Doorverkopen of doorgeven mag. Geef het ons door als je niet kunt komen: als we vol zijn en er mensen van de wachtlijst mee plezieren, storten we jou het bedrag weer terug.
Met het kopen van een kaartje ga je ermee akkoord dat je zelf aansprakelijk bent voor schade aan jezelf en anderen eveneens voor het kwijtraken of beschadigen van je spullen.

Friday 31 May 2024 van 19:15 tot 22:00

Sint Laurentiuskerk, Blomstraat 36, 1382 AE Weesp, Nederland

Over de organisatie

“Our arms start from the back because they were once wings. - Martha Graham”

Ecstatic Dance Gooi & Vecht is opgericht uit pure liefde voor dans en beweging door Isolde van YOGATODAY en Audy Benna aka DJ AUDYO Pencipta Ruang.

In samenwerking met

Reviews

Elles De Vries

Ecstatic Dance Martyn Zy

Wat een dj! Wat een plek, mooie energie Martijn Zy is da bomb

Lees meer

Marije Nijhof

Ecstatic Dance Martyn Zy

Wat een briljante DJ is Martijn. Niet uit op gemakkelijk succes, maar afwisselend en spannend. Ik heb genoten van zijn set, van jullie prachtige plek en van de verzorging voor en na de dans. Dank jullie wel 😘 Marije

Lees meer

Britta Hall

Ecstatic Dance Esta Polyesta

Hele fijne avond dansen met geweldige muziek op een fantastische locatie. Dankjewel!

Lees meer

Ecstatic Dance Martyn Zy

Meer evenementen van Ecstatic Dance Gooi & Vechtstreek

Friday, 28 Jun. om 19:15
Ecstatic Dance DJ Audyo (Pencipta Ruang)
Ecstatic Dance Gooi & Vechtstreek
Ecstatic Dance Vrije Dans Dansen in verbinding
Saturday, 13 Jul. om 13:00
5 Rhythms Lab met Jup Jansonius
Ecstatic Dance Gooi & Vechtstreek
5 Ritmes Conscious Dance Intuitive Dance

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Friday, 12 Jul. om 20:00
Last Dance biodanzafeest
Fridaynight Feeling Good Biodanza specials
Biodanza Dansen in verbinding
Thursday, 01 Aug. om 17:00
Ecstatic Dance Retreat - By Ecstatica & Bezweefd
Ecstatica - Moving into your nature
Ecstatic Dance Live muziek Meerdaagse retraites
Sunday, 01 Sep. om 14:00
NATARAJ BEACH PARTY ZANDVOORT | 1 SEPTEMBER
Nataraj
Vrije Dans Festivals Gatherings
Wednesday, 26 Jun. om 15:00
Aliveness Festival 26-30 juni Landgoed Ottermeer
Ecstatic Dance Gathering Ottermeer
Festivals Ecstatic Dance Lichaamsbewustzijn
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl