Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

IN VUUR EN VLAM! – A Kundalini Experience

Wednesday 05 June 2024 van 19:00 tot 23:00

Ruigoord 76, 1047 HH Amsterdam, Nederland

Over dit evenement

In Vuur en Vlam! – A Kundalini Experience

Een krachtige en verbindende 3,5 uur durende Kundalini reis om jouw vuur aan te wakkeren en om jouw innerlijke kracht volop te belichamen! Een reis van liefde, heling, licht en van zinderend ontwaken.

Kijk eens om je heen! Het is volop lente.
Alles komt tot bloei, jij ook! Na de duisternis van de winter is dit een periode van wedergeboorte, verhoogde energie en krachtige transformatie. De perfecte periode om jouw hart in vuur en vlam te zetten. Een vlam van transformatie die zuivert en opschoont en precies weet wat er losgelaten mag worden om ruimte te geven aan datgene wat jij ten diepste wilt ervaren en in beweging wilt zetten.
In wezen is dit vuur is er altijd! Het vuur van passie, zuivering, inspiratie, verlangens en levenslust. Het stralende vuur verbonden met jouw ziel en de ziel van de wereld. The spark of creation. 
Dit vuur is fierce, dit vuur is krachtig en dit vuur is vol liefde! Alleen soms is zij slapende, verscholen onder een laagje stof. Totdat de tijd rijp is om dit vuur aan te wakkeren!

Als jouw vuur schittert leef je (vanuit) jouw bestemming!

En tijdens deze diepgaande Kundalini reis boordevol healing & awakening power is dat we gaan doen! Jouw vuur aanwakkeren. Zodat jij meer dan ooit gaat ervaren: You are born to be ALIVE!

Onder liefdevolle begeleiding van Maaike Aker* nodigen we deze avond met behulp van Kundalini yoga, ademwerk, dans, meditatie en diepe ontspanning onze Kundalini energie uit. Om door ons heen te stromen, blokkades en chakra's op te schonen. Waar je (nog) niet vrij bent wordt naar het licht gebracht.
Laat deze avond het transformerende vuur vlammen, de inspiratie stromen en voel en veranker de kracht van jouw sacred Fire! Het oude loslaten en de nieuwe jij, vrij van schroom, belichamen! Hmm, hoe bevrijdend is dat? ❤️‍

Helende klanken en diepe vibraties verkankeren en gronden jouw ervaring. Deze avond wordt muzikaal begeleidt door live muziek zodat deze avond extra betoverend wordt.

Deze inspirerende en diep transformerend avond is voor iedereen die vanuit bezieling, liefde en verbinding wil leven. 

Set your life on Fire. Seek those who fan your Flame!

*Maaike Aker is een bevlogen en ervaren Kundalini teacher en lichaamsgericht coach die vanuit haar eigen transformatie mensen begeleidt in hun reis van heling, ontwaken en thuiskomen. Voor haar is er maar 1 weg en dat is de weg naar binnen! Daar kom je thuis, thuis in je Hart en kom je pas echt tot Bloei!

Kundalini energie:
Kundalini energie betekent in het Sanskriet ' de opgerolde'. Een slapende opgerolde energie die wakker gekust wilt worden. Volgens de oude geschriften slaapt deze energie als een opgerolde slang aan de basis van de wervelkolom. Als deze energie ontwaakt beweegt zij door de chakra's (energiecentra) omhoog naar de kruin. Deze energie weet precies wat jij nodig hebt in jouw reis van ontwaken. Doordat de Kundalini energie door alle chakra's heen beweegt worden geleidelijk opgebouwde blokkades doorwerkt en geharmoniseerd. Hierdoor ontvang je heling en inzichten op verschillende gebieden. Vooral op de gebieden die voor jouw groei waardevol zijn. De Kundalini energie wil door je heen stromen. Het is superbelangrijk dat de Kundalini energie ook weer naar beneden gaat. Dat zorgt voor gronding en belichaming van het ontwakingsproces.

Kundalini energie is een enorme kracht! Een kracht van bewustwording en jezelf worden. Deze creatieve energie is in iedereen aanwezig. Maar niet iedereen is zich hiervan bewust. Hoe meer je de roep naar binnen voelt, hoe meer Kundalini tot je komt. Zij wil niets liever dan dat jij een gerealiseerd mens gaat worden. Bewust, verbonden, liefdevol, leven vanuit jouw ware kracht. De Kundalini energie werkt door op alle aspecten van je leven: lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel. Zij heeft helende vermogens en brengt balans. Als deze energie wakker wordt, opent het bewustzijn. Je ontwaakt en het kan de mens als het zo mag zijn in staat van verlichting en eenwording brengen.

Sidenote: Door de jaren heen zijn er wat vooroordelen ontstaan over het activeren van Kundalini energie. Kundalini energie is essentie veilig. Belangrijk is om onder deskundige begeleiding de yoga te beoefenen en dat je geen drugs of alcohol hebt gebruikt.
Zijn er medische klachten, laat het ons dan weten!

Kundalini Yoga is de yoga van het bewust ZIJN. Alles is verbonden. Via de yoga maak je je eigen  levensenergie wakker, zodat je bewust en vol in het leven kan staan.
En hoe mooi om deze krachtige energie via Kundalini yoga gericht op bezinning, bewustzijn en chakra’s deze avond uit te nodigen!
Ben jij er ook bij?

Wednesday 05 June 2024 van 19:00 tot 23:00

Ruigoord 76, 1047 HH Amsterdam, Nederland

Over de organisatie

“Be the Love, be the Light, be the Ecstasy!”

Evenementen en bijeenkomsten in eenheid

IN VUUR EN VLAM! – A Kundalini Experience

Meer evenementen van Natural High

Sunday, 30 Jun. om 15:00
Yoga Concert | poetry, yin yoga and live music with Fralalai
Song of Yoga
Yoga Live muziek Poëzie
Wednesday, 03 Jul. om 19:00
HERE AND NOW EXPERIENCE
Natural High
Live muziek Handpan Soundhealing
Thursday, 28 Nov. om 12:30
RADHADHESH LICHT RETRAITE
Natural High
Meerdaagse retraites Kirtan Yoga

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Saturday, 21 Dec. om 20:00
Einaudi - Violin & Piano Concert in DORDRECHT ❤
Neoklassieke Concerten Nederland
Optreden Live muziek Muziekavond
Wednesday, 07 Aug. om 10:00
RiseUP zomerfestival 2024
RiseUP
Festivals Live muziek Ecstatic Dance
Sunday, 15 Dec. om 15:30
Einaudi - Violin & Piano Concert in ALPHEN A/D RIJN ❤
Neoklassieke Concerten Nederland
Optreden Live muziek Muziekavond
Sunday, 17 Nov. om 15:30
Einaudi - Violin & Piano Concert in HILVERSUM ❤
Neoklassieke Concerten Nederland
Optreden Live muziek Muziekavond
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl