Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Retraite Yoni Pracht ~ Groningen

Saturday 06 July 2024 om 10:00 tot Sunday 07 July 2024 om 18:00

Cortinghlaan 33, 9716 HS Groningen, Nederland

Over dit evenement

OPEN-up to life! 👸💕
Retraite Yoni PRACHT
~ Alchemize your relationship with your YONI ~

❤️ Tantric Yoni Woman (8-12 vrouwen)
Adres: Cortinghlaan 33 Groningen
Zaterdag 6 juli 10:00-18:00 (avond: integratie en intentie voor zondag massage openen)
Zondag 7 juli 10:00-18:00 (avond: dankbaar rustig thuis landen)
Liefde voor jezelf, Yes to life:
188,- Eerste twee tickets
222,- Ticket
288,- Support a sister ticket (echt heel waardevol als je extra ruimte hebt... ik houd prijzen bewust zo laag mogelijk omdat ik weet dat dit werk echt iedereen zo veel kan brengen.... thanks voor je support!)
🙏🏻 Kom je van buiten Groningen? We vinden een fijne slaapplek bij een Groningse sister voor jou.
🙏🏻 Het weekend is verzorgd met massage olie, gezonde vegetarische lunch op beide dagen, thee en lekkers.

Jouw Yoni is krachtig en prachtig
- Diepe belichaming van de JA
- Pracht en vol proeven op je lippen
- Ritueel eren van haar grootsheid

Ga mee op reis met een kleine groep van vrouwen die de kiezen voor een diepe opening en JA-zeggen tegen het leven. De Yoni portal tot het universum willen zingen en willen vertrouwen op haar diepte en pracht. We zullen samen ritueel uitnodigen ons niet meer 'klein' te maken en haar in haar grootsheid gaan eren.
Haar taal is te beluisteren in de haar volheid en puurheid wanneer we onszelf echt toestemming geven.... geef jij jezelf echt de ruimte voor a full f* yes? 🔥

Deze serie is DEEL 2 van het 3-luik. Je kunt ze los of in Serie volgen.
Lente- YONI bloesem serie feb/mrt 2024 (geweest)
❤️ Zomer - YONI PRACHT retraite juli 2024
Herfst- YONI wijsheid serie okt/nov 2024 (komt nog online)

Deze zomer RETRAITE is voor jou 🤍👸❤️
- Wanneer je in verbinding met andere sisters de PRACHT en magie van jouw Yoni (verder) wil bezingen.
- Wanneer je diep van binnen weet dat ze als een leeuwin haar roep heeft en als een Queen in Pleasure kan openen waaneer jij haar toestemming geeft echt te stromen.
- Wanneer je werkelijk geloofd in haar devotie om JA te zeggen tegen het leven.
- Wanneer je klaar bent met jezelf klein houden en moedig bent om vol voor haar te kiezen.
- Wanneer je wil voelen hoe 'zo binnen zo buiten' doorwerkt in je leven. Ja voor jouw Yoni, Yes to life!

De druppels op de open bloem
LEEF de ZOMER

👸 We werken in deze serie met dieper voelen en openen in pleasure, sensualiteit, kundalini en sexuele energie laten stromen, ademwerk, lichaamswerk oa dans, inquiry, en massage een sister waarbij je ook de Yoni mag mee massseren zoals kloppend is voor jullie in de afstemming.
👸 Om de retraite te verdiepen is het prachtig om vooraf en erna ritueel tijd te nemen met je YONI, denk aan self-pleasure, Yoni- steaming, Yoni-journaling etc.
👸 Omdat het echt diep voelen van je Yoni mij zo aan het hart licht kun je deze serie voor een volledige ervaring verrijken met een persoonlijke tantramassage inclusief Yonimassage bij mij met 25% korting (normale prijs 222,-). We plannen jouw sessie dan in juli of september in. (Deze actie geldt alleen meteen bij het boeken). Welkom!

Belangrijk: jouw JA en NEE worden ten alle tijden in volle respect ontvangen. Alles in het programma is optioneel, jouw eervolle keuze naar wat klopt voor jou en jouw YONI.
.... JA, deze retraite is er ook voor jou en kan je enorm bekrachtigen! Twijfel je of zoek je nog een bevestiging dan breng ik je graag in contact met sisters die de LENTE bloesem serie hebben meegedaan. Door de geborgenheid en commitment aan deze energie is dit echt een vertrouwde plek, zij kunnen je zeker hun eerste drieluik reis delen en hoe ver dat heeft doorgewerkt in het dagelijks leven en ook de eerste aarzelingen die ze misschien vooraf hadden.

Ik kijk er naar uit om jou (weer) welkom te mogen heten op jouw reis tot de YONI-verse and back ❤️
Lieve groet,
Ymke en Elina (assistent)

p.s. Ben je nieuwsgierig en ken je mij nog niet, welkom voor een kleine kennismaking middels videobellen. Volg mij op insta: intimacy_alchemy of kijk op mijn website www.intimacyalchemy.nl

Ymke
www.intimacyalchemy.nl
Op een pad van transformerende magie is Ymke een vrouw met een puur open hart. Ze zal je uitnodigen met gratie, bewustzijn en een glimlach. Met een sterke intuïtie en haar vrouwelijke aanwezigheid creëert ze liefdevolle heilige ruimtes waar je je veilig, gezien, gevoed en vastgehouden voelt. Als een gepassioneerde tantrica ondersteunt ze je graag om de moed te hebben om hoofdstukken van je leven te openen door lifeforce energies toe te laten. Ze belichaamt het geschenk van intimiteit met jezelf en anderen en zal je laten zien hoe we elke dag ons licht een beetje meer kunnen laten schijnen om van de wereld een mooiere plek te maken.
Saturday 06 July 2024 om 10:00 tot Sunday 07 July 2024 om 18:00

Cortinghlaan 33, 9716 HS Groningen, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Tantra is about truly loving and embracing all of life. OSHO”

Tantra cursussen, workshops en retraites l Tantric Ropes (Healing Shibari) l Tantramassage l Kundalini activatie l Sacred Sexuality.

Reviews

Marieke Gras

Cacao & Kundalini activation

Wow wat een krachtig veld weet Ymke elke keer weer neer te zetten. Het is al voelbaar als je haar fijne ruime binnenkomt. Het is zo'n veilige plek waar al het echte en rauwe naar boven mag komen om doorvoeld te worden. Ik voelde me zooooo gedragen. Ik ben vandaag na de sessie van gisteravond weer echt een beetje high on my own supply, het veld lijkt nog een soort van na te trillen in en om mij heen. Dankjewel lieve Ymke!

Lees meer

Remco Baar

Sold out- Tantric Shibari Retreat: The Art of Trust and Surrender

Marco & Ymke hebben een prachtige retraite neer gezet. De locatie was heel erg fijn, en op een prachtige locatie op de Sallandse Heuvelrug. Zo vanuit het gebouw de heide op en de bossen in. Er werd ontzettend goed voor ons gezorgd en heel erg lekker gekookt en gebakken. Marco & Ymke leven en ademen de Tantric Shibari. Hun assistente Anke al net zo. De toegepaste oefeningen, hoe groot of klein ook, alles met aandacht en gericht op de Art to Trust and Surrender. Steeds weer deelmomenten met aandacht en tijd voor alles wat oppopte, ook tussendoor waren Marco, Ymke en Anke zeer beschikbaar voor ons als deelnemers en ook onder de deelnemers was kennis en kunde in huis om elkaar op te vangen en begeleiden. Ik vond het samenspel tussen de deelnemers, hoe stoer of kwetsbaar dan ook heel erg mooi. Marco & Ymke bewogen zich steeds tussen de verschillende sessies door met aandacht voor de mens en tips and tricks voor het knopen. Met o.a. de persoonlijke aandacht, liefde, beschikbaarheid en ook het delen van hun eigen emoties hebben Marco, Ymke en Anke een hele veilige bedding neergezet waardoor elke deelnemer zich helemaal kon openen.

Lees meer

Caroline Smit

Sold out- Tantric Shibari Retreat: The Art of Trust and Surrender

Ik dacht altijd "Shibari, dat is niets voor mij” en toch gooide ik mezelf in het diepe omdat een vriend mij gevraagd had mee te gaan. En mijn instelling ook een nieuwsgierige is van "eerst zelf ervaren, dan pas weet je wat het is" De gedachte en aanname die ik had was “dat is toch iets uit de BDSM-hoek en daar heb ik echt niets mee...” Maar nu weet ik het! De Shibari op de manier hoe Ymke en Marco het brengen is waanzinnig! Een tantrische verdiepende lichaamsgerichte manier om jezelf beter te leren kennen. Ik kwam oude patronen tegen en daardoor weer inzichten. Ik ging langs allerlei emoties en kon ze expressie geven waardoor er weer meer ruimte kwam in mijn lijf, mijn adem, mijn mind…Na zo’n release ervaring wat de touwen met mij doen kom ik in een bliss gevoel. Van weer diepe liefde kunnen voelen voor mezelf, mijn leven, het Leven…Zoveel dankbaarheid en vreugde gevoeld en alles in mijn lichaam weer zo stromend Het was heerlijk en intens! Ymke en Marco belichamen de Shibari zelf. Staan gelijkwaardig voor de groep, zijn puur en echt. Hebben zelf veel doorvoelt en doen dat nog steeds… Ik ben onder de indruk van hun samenwerking. En hun demo’s zijn prachtig om te zien en waarachtig. Ze laten zichzelf zien! Je wordt hierdoor nog meer uitgenodigd om jezelf ook in te brengen met alles wat er in je leeft en je over te geven aan de touwen, het knopen, het voelen, het leven…Zij zorgen voor zoveel veiligheid en verbinding wat maakt dat ik mezelf totaal kon laten zien. Met ruimte voor humor, kwetsbaarheid delen, spelen, en ze doen zelf ook mee wat heel fijn is. Ik ging vervuld naar huis. Heb genoten van de warme en persoonlijke plek in de natuur, het lekkere eten, de groep met gelijkgestemde mensen jong en oud door elkaar. Allemaal met dezelfde intentie: "Jezelf nog meer leren kennen, verdieping, verbinding, het aangaan van het onbekende in vertrouwen en met overgave. En ook het letterlijk aangaan van je levenslust, je seksuele energie sensualiteit en gevoeligheid

Lees meer

1. Choose your tickets
Support ticket (you're amazing!)

€ 288,80
Including € 0,80 service fee
Yoni Pracht retraite

€ 222,80
Including € 0,80 service fee
First 2 sisters

€ 188,80
Including € 0,80 service fee
Sold out
Transaction costs :
€ 0,00
Total:
€ 0,00
Retraite Yoni Pracht ~ Groningen

Meer evenementen van Intimacy Alchemy

Tuesday, 21 May. om 13:00
Tantric Rope study
Intimacy Alchemy
Shibari Tantra
Saturday, 25 May. om 14:00
Alchemy workshop Plasma en GaNS maken
Intimacy Alchemy
Alchemie Energiewerk Gezondheid
Saturday, 22 Jun. om 10:00
Art of Touch and Rope: Exploring Emotional Intimacy through Shibari
Intimacy Alchemy
Shibari Tantra Energiewerk
Monday, 24 Jun. om 18:30
Cacao & Kundalini activation
Intimacy Alchemy
Cacao ceremonie Kundalini activatie Kundalini

Dit vind je misschien ook interessant

Saturday, 22 Jun. om 15:00
Red Play Party (Temple Night) & Sexy Chakra Exploration Workshop
Exploring Deeper
Tantra Tempel Sacred Sexuality
Wednesday, 19 Jun. om 10:00
💃Hieros Gamos Festival🕺
Hieros Gamos Festival
Mannen Workshops Vrouwen workshops Festivals
Friday, 17 May. om 15:00
Ecstatic Vibrations Dans Weekend
Light Spirit Events
Ecstatic Dance Meerdaagse retraites Dansen in verbinding
Sunday, 23 Jun. om 14:45
Sensual Play Party: Kinksterfest
Healing Movements
Tantra Conscious Sexuality 1-Dags retraite
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl