Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Vind je plek: ervaar (familie)opstellingen in een kleine groep

Monday 22 April 2024 van 18:30 tot 21:30

Utrecht, Nederland

Over dit evenement

Als mensen zijn wij allemaal verbonden met ons systeem van herkomst, onze biologische familie. Je bent vaak sterker met dit systeem verbonden dan je zelf doorhebt. Het heeft ons tenslotte het leven gegeven. In dit leven maak je van alles mee. Mooie en minder mooie dingen. Onze ratio is erg goed in het verklaren waarom ons leven loopt zoals het loopt. Echter, in de diepte van het systeem (de onderstroom) spelen zich vaak dynamieken af die je niet met je hoofd kan verklaren. Deze dynamieken kunnen invloed hebben op jou, jouw leven, jouw lot en de keuzes die je maakt. Je ontwikkelt patronen waar je (later) last van hebt.

Een (familie)opstelling kan je helpen deze patronen systemisch te onderzoeken, te doorbreken. Je onderzoekt dan of je systemisch bent 'belast', waardoor je bepaalde patronen eigen hebt gemaakt. Inzicht in deze patronen en het doorbreken ervan levert vaak energie, kracht, opluchting, positiviteit op!

Wil je patronen waar jij last van hebt verder onderzoeken?
Wil je altijd al eens op een laagdrempelige manier een familieopstelling ervaren in groepsverband?
Wil je inzichten opdoen over jezelf?

Voel je dan welkom!

Het programma bestaat uit:
* ONTSPANNEN & INCHECKEN
* 1 OF 2 OPSTELLINGEN ERVAREN
* DELEN & LOSLATEN

We ervaren 1 opstelling met elkaar. Tijdens een opstelling stellen we onderdelen (door middel van representanten) uit jouw systeem in de ruimte op. De andere aanwezigen tijdens de avond zijn dus representant in de opstelling.

REPRESENTANT (€15 - €25)
Als representant ben je onderdeel van het systeem van de vraaginbrenger. In elke opstelling zitten spiegels van herkenning waardoor iedereen zich kan verbinden met thema's van die avond. Vaak herken je stukken van jezelf in de ander, waardoor er ook voor jou puzzelstukjes op z'n plek vallen.

VRAAGINBRENGER (€65):
Wil je graag je eigen vraagstuk inbrengen? Dan bellen wij een weekje voor de opstelling om samen jouw verlangen, jouw vraag te bespreken.

WAT VOEL JE NU?
Wat voel jij na het lezen van deze uitnodiging? Voel je een duidelijke JA? Voel je spanning? Onzekerheid? Wil je wel maar durf je niet? Alles kan er voor een reden zijn. Voel je vrij om je gevoel van te voren met mij te delen/te bespreken, dan zoeken we samen naar het antwoord of je erbij wilt zijn of niet. Appen/bellen: 06-49678656

IETS KORT OVER MIJ:
Mijn naam is Steef, ik ben de oudste dochter van 3 uit een liefdevol Brabants gezin met gescheiden ouders. Als kind heb ik al veel interesse in mensen, dynamieken, relaties en patronen. Opstellingen zijn op mijn pad gekomen door een levenslange reis in zelfontwikkeling en -ontdekking. Ik heb moeten leren om het mijzelf goed te laten gaan, en ben nu dankbaar dat ik dat gevoel met anderen kan delen.

VOLGENDE SESSIES:
Al mijn opstellingen sessies staan op www.hipsy.nl/steef. Mijn thuisbasis is Utrecht, maar bij interesse en op gezamenlijk initiatief start ik ook sessies op andere plekken in Nederland. Je kan hiervoor contact opnemen.

Voor inspiratie, op de hoogte blijven? Dan raad ik je aan mijn instagram te volgen: https://www.instagram.com/steefvanlokven/

Tot gauw!

Monday 22 April 2024 van 18:30 tot 21:30

Utrecht, Nederland

Over de organisatie

Ik gun het iedereen om eens kennis te maken met (familie)opstellingen en inzicht op te doen om het jezelf goed te laten gaan!

Reviews

Maarten

Kennismaken met (familie)opstellingen (Nijmegen)

Een mooie ervaring gehad. Steef creeert een fijne en veilige sfeer waar alles er mag zijn, zonder te oordelen of te sturen.

Lees meer

Sam Janssen

Kennismaken met (familie)opstellingen (Nijmegen)

Hele bijzondere en mooie ervaring!

Lees meer

Siew Mèi Yong

Vind je plek: ervaar (familie)opstellingen in een kleine groep

Ik had een fijne eerste ervaring gehad met familie opstellingen bij Steef. Steef is erg vriendelijk en toegankelijk. Ook had Steef deze sessie heel fijn geleid, waardoor de sessie voor mijn gevoel een prettige/veilige omgeving had om verschillende opstellingen te doen.

Lees meer

Vind je plek: ervaar (familie)opstellingen in een kleine groep

Meer evenementen van Steef

Monday, 24 Jun. om 18:30
Vind je plek: ervaar (familie)opstellingen in een kleine groep
Steef
Familieopstellingen Systemisch werk Sharing Circle
Wednesday, 17 Jul. om 18:30
Vind je plek: ervaar (familie)opstellingen in een kleine groep
Steef
Familieopstellingen Systemisch werk Sharing Circle

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Friday, 31 May. om 14:00
Familie opstellingen cirkel
Moederliefde
Vrouwencirkels Familieopstellingen Systemisch werk
Friday, 05 Jul. om 10:00
Kennismakingsochtend Opstellingen
Café de Liefde - persoonlijke ontwikkeling
Familieopstellingen Systemisch werk Opstellingen
Friday, 21 Jun. om 19:00
Vrouwencirkel op het strand
House of Happiness
Vrouwencirkels Yoga Sharing Circle
Wednesday, 12 Jun. om 19:15
Naked Circling & Authentic Relating
Be Touched Community
Authentic Relating Verbinding Sharing Circle
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl