Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Workshop: Erotic Experiencing

Thursday 23 May 2024 van 9:30 tot 17:00

Timelab, Kogelstraat 34, 9000 Gent, Belgium

Over dit evenement

Heb je zin in een uitzonderlijke beleving op een doordeweekse donderdag?

Ontdek jouw belichaamde verlangens en laat ze helemaal tot leven komen!
Zoeken, voelen, weten, uitspreken waar je naar verlangt ... Enkele eerste/verdere stapjes in zelf-empowerment naar een rijkere invulling van je zinnenprikkelend, sensueel, intiem, erotisch bestaan.

We starten met een individueel onderzoek naar eigen intieme verlangens. Wil je kleine zintuigelijke prikkels ontvangen, helende liefdevolle aanrakingen of iets kinky? Misschien weet je zelfs nog niet wat je wilt, helemaal ok. Laat jezelf inspireren, leer nieuwe erotische liefdestalen kennen en voel (of laat je verrassen) wat bij je past. Alles is welkom, niets moet (dus ook als je niet aangeraakt wil worden).

Verwacht je aan oefeningen alleen, per 2 en in (kleine) groep. We verwerken consent en communicatie in verschillende dynamieken en er is ruimte om niet alleen genot, speelsheid, sensualiteit en plezier toe te laten, maar alle emoties, ook verdriet, angst en onzekerheid en zelfs stukjes traumaverwerking mogen hier plek innemen.

Samen creëren we samen een veilige ruimte -voor wie wil- om verlangens tot leven te brengen met andere deelnemers uit de groep. Je kan er ook bij blijven om in te voelen, horen, kijken en leren wat de verlangens van anderen met jou doen. En misschien wil je wel bijdragen en space-holden voor de verlangens of het erotisch experiment van iemand anders.

We duiken samen in een transformerende experimentele ruimte van mogelijkheden. Na de workshop ga je terug naar buiten met minder schaamte en met meer ervaring en bewustzijn rond jouw sensuele verlangens!

Welkom vanaf 9u30, we starten om 10 uur. We zijn klaar om 17 uur die dag.
Er is een pauze voorzien, met eigen lunch mee te brengen.

Is dit wel iets voor mij?
Als je wil groeien in bewustwording van jezelf in relatie tot anderen, intimiteit, je lichaam, consent, … ben je welkom.

Zowel als beginner als ervaren ben je welkom. Je hoeft geen ervaring te hebben in tantra of dergelijke, maar wel noodzakelijk dat je al iets van persoonlijk werk hebt gedaan zodat je kan reflecteren en je eigen verantwoordelijkheid kan nemen.

Nog enkele woorden die de ruimte beschrijven:
Sacred : ‘Heilige’ ruimte - een plek van diepgang en respect naar Zelf, de ander en omgeving
Innocence: natuurlijke puurheid en schoonheid van intimiteit onderzoeken (loslaten van schaamte, taboe, oordeel)
Tantra: Levensenergie die mag stromen en focus op ademhaling, beweging, expressie en intentie stellen
Heling: collectieve en individuele trauma heling van senksualiteit door licht en schaduw bewust te gaan onderzoeken
Vrije keuze: in participatie, aanraking, naaktheid
Play: speelsheid! - creativiteit - fantasie - vanuit het lichaam
Practice: oefenruimte van bewuste intimiteit en verbinden - consent en persoonlijke grenzen - zelfregulatie - vertragen
Pleasure: Oh, zo welkom om écht diep te genieten in elk celletje van jouw lichaam!
Process: Be - Sense ervaringen kunnen heel wat in jou triggeren en dat is welkom, er staat een trauma-bewust team klaar die jou kort kan helpen om te (zelf-)reguleren tijdens de workshop.

Wanneer kom ik beter NIET?
Als je uitgebreide trauma begeleiding nodig hebt: Om voldoende aandacht te kunnen behouden voor de volledige groep, is hier geen ruimte voor. Je kan wel in de week na de workshop hierover in diepere 1-1 begeleide sessies te gaan, om de diepte van jouw proces te verkennen. Voel je nu al dat omwille van trauma je meer nodig hebt tijdens een workshop dan even hulp bij het reguleren (ademen, nabijheid, korte space holding voor expressie, …) dan is het beter om eerst enkele 1-1 sessies te doen bij Minne om in overleg te kijken of deze activiteit op dit moment voor jou geschikt is.
Seks zoekt: Indien je hier komt met intieme verlangens en noden waarvan je verwacht dat anderen deze voor jou moeten invullen tijdens dit event, ben je niet op de juiste plek. Wél wordt je uitgenodigd verlangens kwetsbaar en duidelijk te verbaliseren en binnen uitgesproken en gedeeld consent kan hier mogelijks wel mee gespeeld worden. Het is geen dating event.
Drugs & alcohol: Als je drugs, alcohol of (plant-)medicijn neemt voor het event. Absolute nuchterheid wordt verwacht.
Als je niet respectvol in interactie kan gaan met mensen van een bepaalde oriëntatie, gender, afkomst, leeftijd of lichaamstype. Onze events zijn een LGBTQIA++ friendly, all-body en leeftijd, inclusieve omgeving. Heb je toch een sterke voorkeur waar je niet vanaf wil wijken, ben je welkom om iemand mee te brengen waar je in alle interacties mee kan partneren.

Er is geen penetratie in de workshop, geen focus op het stimuleren van de genitaliën en geen ejaculatie of piekorgasmes. Er is niets mis met deze, maar dit past niet binnen het faciliteren en experimenteren binnen een veilige ruimte op een korte workshop.

Organisatie door:
Minne is een therapeut gespecialiseerd in trauma, relaties en seksualiteit. In 2016 richtte ze 'Compass to Connection' op als onderzoeksplatform. Ze is opgeleid en heeft groepsworkshops gegeven in heel Europa, en heeft sinds 2019 haar eigen praktijk met lichaamsgerichte therapie voor individuen en stellen. Ze doorbreekt taboes door haar zeer persoonlijke en kwetsbare benadering. Ze geeft de voorkeur aan werken vanuit een holistisch kader met creatieve en actieve werkmethoden, gebaseerd op de filosofie dat creativiteit en seksualiteit onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.
Website: www.compasstoconnection.com


Als je niet meer kunt komen, de annuleringsvoorwaarden voor workshops zijn:
Tickets kunnen worden geannuleerd tot 7 dagen vóór het evenement. De ticketprijs wordt terugbetaald met aftrek van €8 administratiekosten + €1,25 ticketservice kost voor het platform.
Verzoeken tot annulering binnen 7 dagen voor het evenement worden niet geaccepteerd en tickets worden niet terugbetaald.
Tickets kunnen worden doorverkocht aan een andere persoon voor dezelfde prijs als waarvoor het ticket oorspronkelijk is verkregen (of minder), met inachtneming van de gender voor het ticket.

Thursday 23 May 2024 van 9:30 tot 17:00

Timelab, Kogelstraat 34, 9000 Gent, Belgium

Over de organisatie

Compass to Connection organiseert naast individuele lichaamsgerichte therapie ook workshops en retraites met een focus op intimiteit en verbinding.

Reviews

Younis

Workshop: Erotic Experiencing

De erotic experiencing workshop was heerlijk! Ik vond het heel leerzaam en een goede start voor iemand die nog beginner is met dit soort workshops. Het komt doordat het een hele dag workshop, wat ruimte geeft voor onderzoeken en experimenteren en het geleidelijk landen, maar ook door de focus op begeleid oefeningen in plaats van vrije tempels, wat het een lage drempel maakt voor groentjes! De sfeer was heel veilig. Echt een aanrader! Bedankt Minne, Carl en Ruth!

Lees meer

Katia

BE-Sense: Verbindende Dans

Heerlijk verbindend! Veilige context, fijne mensen, mooie ontmoetingen, deskundig en zorgzaam begeleid.

Lees meer

Sébastien

BE-Sense: Verbindende Dans

Heerlijk! Dansen en spelen. Vrijheid voelen. Liefde. Sterk gefaciliteerd event van Minne en Carl. Goeie opbouw, leuke flow en een heel fijne groep. Meer van dat!

Lees meer

Workshop: Erotic Experiencing

Dit vind je misschien ook interessant

Saturday, 03 Aug. om 10:00
Intensiteit & Verstilling: eendaagse tantra-soefi retreat
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra Meditatie Soefisme
Saturday, 20 Jul. om 14:00
Red Play Party (Temple) Summer Edition! / Sensual Tantric Consent
Exploring Deeper
Tempel Conscious Sexuality Tantra
Sunday, 08 Sep. om 14:45
Sensual Play Party: The way of the heart
Healing Movements
Tantra Conscious Sexuality 1-Dags retraite
Sunday, 23 Jun. om 14:45
Sensual Play Party: Kinksterfest (SOLD OUT)
Healing Movements
Tantra Conscious Sexuality 1-Dags retraite
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl