Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Honouring your Feminine- 2 Day Workshop

Zaterdag 20 juli 2024 om 11:00 tot zondag 21 juli 2024 om 21:00

Amsterdam, Nederland

Over dit evenement

'Step into the landscape of your Sacred Sensuality'

In deze TWEE daagse workshop’ op: 20 en 21 Juli
nodigen we je uit om in jouw vrouwelijkheid te stappen en de tantrische essentie van bevrijding te omarmen. Dompel jezelf onder in een reis van zelfontdekking, bevrijding en transformatie.

Verken je lichaam, maak een reis door je sensualiteit & zelfexpressie en belichaam de meest vrije versie van jezelf. In elk chapter (dag) ontvouwt zich een nieuwe laag naar de jou essentie.

Wat kan je verwachten?

Chapter 1- Explore:
De eerste avond staat in het teken van zelfexploratie. De verdieping met je lichaam, sensualiteit en je gevoelswereld. Je leert jouw vrouwelijke essentie beter kennen en belichamen.

Chapter 2- Liberate & Celebrate:
De tweede dag stap je in die versie van jezelf die vrij, onbevangen en expressief is. We doorbreken taboes en gaan voor schaamteloze zelfexpressie. Daar ligt de sleutel tot zelfbevrijding. Jezelf ont-moeten en liefhebben op een diepere laag. Elkaar vieren in Sisterhood. De nieuwe versie van jezelf volledig vieren en belichamen.

Deze twee daagse workshop bevat verschillende elementen van TANTRISCHE oefeningen, DANS, AUTHENTIEKE EXPRESSIE, ENERGIEWERK, ADEMWERK en SACRED CERMONIES met een bewuste benadering van sensualiteit en VROUWELIJKE zachtheid die een diepere VERBINDING met je lichaam, ziel & geest bevordert. In een veilige setting omringd met vrouwen waarin we in liefdevolle zachtheid met ons lichaam verbinden.

We activeren en openen diverse energiecentra en delen inspirerende oefeningen en tools om op een speelse manier jouw verlangens en authentieke expressie tot bloei te brengen.

Tantra omvat eigenlijk alle aspecten van het leven: zowel de diepte als de kwetsbaarheid als de levendigheid en de speelsheid. In deze workshop komen alle aspecten aan bod die ervoor zorgen dat jij een toolbox creëert om de communicatie van jouw lichaam te begrijpen en eren, je grenzen en verlangens te ontdekken, jouw authentieke expressie tot leven te laten komen en je sensualiteit te laten stromen.

Je bent welkom voor een transformerende reis en ervaring vol verbinding, liefde en ontwaking. Een reis waar je een nieuwe versie van jezelf tot leven laat komen - die altijd al in jou aanwezig was.

Are you ready to honour and invite your Divine Feminine?

Data's en tijden:
Za 20 juli 11:00- 18:00u (incl lunch)
Zo 21 juli 13:00- 21:00 (incl dinner)

* Bij aanschaf van een ticket heb je toegang tot alle twee de events- plus toegang tot de Sacred Sisterhood Community support groep
* Dit 2 daagse event is uitsluitend voor vrouwen
*Mocht je een Full body YES voelen maar zijn de financiën een issue? We willen dit event voor iedereen toegankelijk maken, dus stuur ons dan even een berichtje.

Over Nicky en Marjolein:
Marjolein en Nicky zijn diep gepassioneerd over de transformerende kracht van Ademwerk, Tantra, Authentieke expressie, (Tantrisch) lichaamswerk, Energiewerk en Holistich Healing.

Ze werken beiden als mentoren en bieden 1-op-1 coaching sessies aan, faciliteren op (privé) evenementen en retraites waarbij ze mensen uitnodigen om meer aanwezig te zijn in hun lichaam en hart. Hebben jarenlange ervaring in het coachen en specialisatie in ademwerk, energiewerk en tantra.

Ze hebben een kenmerkende vrouwelijke en krachtige benadering, waarbij ze overgave uitnodigen om vanuit een plek van zachtheid geopend te worden en 'jezelf te laten leiden'.
Hun missie is individuen te inspireren en begeleiden om hun ware zelf te omarmen. Ieder op een uniek Pad van transformatie.

We kijken ernaar uit je te te verwelkomen,

Stuur gerust een berichtje bij vragen via:
Instagram: @marjolein.deboer / @nicky.vdw
Email: info@marjolein-deboer.nl / info@nickyvanderweijden.com



Zaterdag 20 juli 2024 om 11:00 tot zondag 21 juli 2024 om 21:00

Amsterdam, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

- Holistisch Coaching- Somatic Healing - TRE - Breathwork - Tantra - Retraites & Events

In samenwerking met

Nicky - Holistic coaching, Breath & Bodywork

Reviews

Gabriele Lenikus

Sacred Sensual Journey

Marjolein and Niki set the most wonderful atmosphere and setting for this soothing and sensual journey. Indeed it felt sacred and at home in another realm . Totally secure and at ease to find each other and oneself in a deep divine feminine and non sexualised way. Though this is deliberately up to every participant and facilitated and communicated in a totally conscious and careful way to recognize the feelings in oneself without judging . I am already looking forward to dive into it in one of the next journeys !

Lees meer

Chantal Den Boef

Sacred Sensual Journey

Het voelde als een warm bad waar ik in terecht kwam. Een oprecht heerlijke manier om weer liefdevol in contact te komen met je lijf. Dank jullie wel!

Lees meer

Mariska Plessius

Sacred Sensual Journey

Het was een werkelijk heerlijke avond om in het gezelschap van andere vrouwen te zijn, samen op te laden en een diepe verbinding en connectie met elkaar te ervaren. Deze bijeenkomst deed me opnieuw realiseren hoe waardevol en verrijkend het is om af en toe samen te komen in een setting als deze, uitsluitend met vrouwen. Het was een moment van pure harmonie en gedeelde energie die me bijblijft.

Lees meer

1. Kies je tickets
Early Sister Bijna uitverkocht

Dit ticket is jouw toegang tot de Twee events incl healty dinner, cacao, en sisterhood community support.

€ 244,80
Inclusief € 0,80 servicekosten
Late/Support Sister

Dit ticket is jouw toegang tot de twee events op 20 en 21 juli - incl healty dinner, cacao, en sisterhood community support.

€ 288,80
Inclusief € 0,80 servicekosten
Bring a Sister ticket (2 pers) Bijna uitverkocht

Dit ticket is voor 2 personen en bied toegang tot de Twee events op de dagen: 20 & 21 juli - incl healty dinner, cacao, en sisterhood community support.

€ 460,80
Inclusief € 0,80 servicekosten
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Honouring your Feminine- 2 Day Workshop

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 03 mei. om 10:00
Odessa Tantra Festival
Odessa Amsterdam
Tantra Tempel Festivals
Zaterdag, 20 jul. om 14:00
Red Play Party (Temple) Summer Edition! / Sensual Tantric Consent
Exploring Deeper
Tempel Conscious Sexuality Tantra
Zaterdag, 28 sep. om 10:00
Kinky Tantra
Exploring Deeper
Persoonlijke Ontwikkeling Transformatieseksualiteit Tantra
Woensdag, 25 sep. om 15:00
🛕 Our Temple 🛕 25-29 Sep '24 (by Denise, Femke & Lexmy)
Partners in Magic
Tantra Tempel Festivals
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl