Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

🎄Sacred Friday CHRISTMAS: Live music -cacao -microdosing

Friday 23 December 2022 van 18:45 tot 21:45

Het Middenhuis, Fie Carelsenstraat 32, 7207 GN Zutphen, Nederland

Over dit evenement

YES! De 'Sacred Friday Flow CHRISTMAS' op vrijdagavond 23 december in Zutphen! ❤️

Na de Sacred Friday FIRE in september, Sacred Friday EARTH in oktober en de Sacred Friday AIR in november (Zie Hipsy ticketshop: Sacred Friday AIR op 18 november 2022) , gaan we vanavond de liefde en verbinding vieren in de dagen voorafgaand aan KERST ❤️ ( N.B - Kun je niet bij déze Sacred Friday zijn? Geen paniek! Op vrijdagavond 20 januari 2023 organiseer ik een Sacred Friday Feminine! (speciaal voor vrouwen / iedereen die zich identificeert als vrouw ) waarbij we de hele avond intunen op onze VROUWELIJKHEID! )

Maar nu eerst...... De Sacred Friday Christmas.
Aankomende zondag is het eerste kerstdag. In de aanloop daar naartoe vieren we met elkaar het feest van het LICHT. Deze hele ceremonie staat in het teken van het LICHT in onszelf, in de wereld en de liefde voor jezelf en elkaar. We vieren de verbinding die we met ons hart ervaren en de verbinding met elkaar.
Je krijgt deze avond de mooiste (christmas) (heart)songs / mantra's te horen. Misschien komen er bekende klassiekers voorbij in een nieuw jasje ;). Ik nodig je uit om je onder te dompelen in dit bad van licht en verbinding.

Laat je werkweek los en verwen jezelf 3 uren lang met de lekkerste ceremoniële 100% cacao uit Peru, microdosing met magic truffels, prachtige live muziek (heartsongs & mantra's) gespeeld en gezongen door Elisabeth Metselaar & Maartje Knuiman, dans/beweging en mooie oefeningen binnen de kerst sfeer.

Elisabeth & Maartje hebben een live healing concert gemaakt, volledig afgestemd op het thema CHRISTMAS. Alle liedjes zijn zorgvuldig gekozen en worden vanavond LIVE voor en met jou gespeeld & gezongen.


Locatie:
Het Middenhuis in Leesten
Fie Carelsenstraat 32
7207 GN Zutphen


Programma van de avond (De ceremonie duurt 3 uren) :

18:30 uur (Dit is een kwartier eerder dan normaal !! Wees op tijd aanwezig !! )
Inloop. Dit is de tijd om je matje op een fijne plek neer te leggen, een kopje thee in te schenken en het je gerieflijk te maken 🙂
18:45 uur (Dit is een kwartier eerder dan normaal!! Wees op tijd aanwezig !! )
We starten de avond met aankomen/landen, om vervolgens de ceremoniële cacao te drinken, tegelijk met het innemen van een microdosering van 1 gram Magic Truffels.
Tijdens het inwerken van de cacao & truffels ontvang je een prachtig concert met de mooiste heartsongs in het thema CHRISTMAS, live gespeeld en gezongen door Elisabeth & Maartje ❤️
Maartje speelt gitaar/drum en Elisabeth speelt harmonium/drum. We gaan ook sámen zingen. Rondom het muziekconcert zijn er allerlei mooie oefeningen binnen het thema die we doen met elkaar.
Kortom: het thema CHRISTMAS zal gedurende de hele avond voelbaar zijn in de ceremonie.
21:45 uur
Einde van de Sacred Friday Christmas.
Ontspannen en in verbinding met jezelf ga je naar huis en je weekend in.

Wat neem je mee:
- Een matje om op te zitten
- Een dekentje
- Trek comfortabele kleren aan om in te bewegen / liggen
- Een flesje water om tussendoor te drinken (bij het drinken van cacao is het belangrijk dat je genoeg water drinkt, omdat cacao een vochtafdrijvende werking heeft)
- Een betekenisvol item dat ooit voor jou belangrijk is geweest en wat je nu kunt / wilt weggeven


=================================================

Hieronder informatie over Cacao 100% en Magic Truffels :

Wat is:
** Ceremoniële cacao: rauwe cacao uit Peru is hart openend en helpt je openen voor de liefde voor jezelf en de wereld om je heen. Het is gerespecteerd als een heilig plantmedicijn uit Zuid-Amerika. Na het drinken is het belangrijk genoeg WATER te drinken, aangezien cacao een sterk ontgiftende werking heeft.

** Microdosering (truffels) : Bij microdoseren neem je een kleine​​ hoeveelheid psychedelica (magic truffles) in, waardoor je niet​ gaat trippen, maar toch de heilzame werking van het middel ervaart. We nemen 1/15 deel (oftewel 1 gram per persoon) van een gewone dosering truffels en daardoor is er een subtiel hartopenend effect voelbaar. Microdoseren uplift je stemming, je creativiteit en het opent je hart. Microdosering met psilocybine heeft door studies aangetoonde positieve effecten gehad op gevoelens van angst en neerslachtigheid en we benaderen het in de ceremonie als een heilig hart-medicijn. ​


=======================================================

!!!!!! Contra - indicaties cacao / microdose !!!!!!!!
Lees deze contra-indicaties goed door.
(Dit is op verantwoordelijkheid van de deelnemer aan de Sacred Friday Flow)
(Let op: Wanneer één of meer van de contra-indicaties gelden voor jou, kun je GEEN truffels nemen)


Gebruik GEEN​ magic truffels of andere geestverruimende middelen in de volgende gevallen:

Lichamelijke ziekten die een risico zouden kunnen vormen:
- hartklachten
- hoge bloeddruk
- nieraandoeningen


Geestelijke ziekten die een risico zouden kunnen vormen
- Bij bepaalde ernstige instabiele geestelijke aandoeningen zoals: schizofrenie (of aanleg hiervoor), psychose, bipolaire stoornis en symptomen van borderline, wordt het gebruik van Magic Truffels afgeraden.


Zwangerschap en borstvoeding
- Zwangerschap en het geven van borstvoeding zijn tevens een contra-indicatie voor het gebruik van Magic Truffels


Truffels, medicijnen en drugs (lees dit goed door)
- Truffels gaan NIET samen met een aantal medicijnen waaronder anti-depressiva, medicatie met SSRI en MAOI.
- Truffels gaan NIET samen met Tramadol en gaan NIET samen met Lithium.
- Benzodiazepines zijn 'benzo’s' of 'pammetjes' ---- zoals bijv. Diazepam en zijn rustgevende medicatie. Deze groep medicatie geeft een licht verhoogd risico en kunnen ervoor zorgen ervoor dat de truffels minder goed werken.
(Wanneer je besluit je medicatie af te bouwen en/of te stoppen hou er dan rekening mee dat dit een intensief en soms lastig proces kan zijn waarbij ondersteuning van een specialist nodig is. Neem altijd eerst contact op met degene die de medicatie voorschrijft, om te overleggen of het mogelijk is om truffels te gebruiken!! )
- Neem bij medicijngebruik altijd contact op met je apotheek om te informeren of die betreffende medicatie te combineren is met Psilocybine. Dit is je verantwoordelijkheid als deelnemer aan de Sacred Friday Flow
- Truffels, alcohol en of drugs mogen NIET in combinatie met elkaar gebruikt worden. (Het combineren van verschillende soorten drugs brengt over het algemeen grote(re) risico’s met zich mee.)
- Voor de zekerheid en de juiste mindset & voorbereiding, is het advies om 7 dagen vooraf helemaal geen drugs te nemen en na afloop minimaal 72 uur te wachten voor je weer iets neemt.


N.B - Het is de verantwoordelijkheid van de deelnemer om contact op te nemen met de organisator van dit evenement om overleg te plegen over mogelijke contra-indicaties. Organisator van dit evenement is niet verantwoordelijk voor mogelijke gevolgen van keuzes op basis van genomen risico's.

=======================
LET OP: Voor dit evenement is GEEN refund en GEEN doorschuifmogelijkheid mogelijk als je niet komt. Kun je onverhoopt niet komen, kijk dan of je je kaartje kan doorverkopen naar iemand anders. TOT AAN 24 uur van tevoren, kun je contact opnemen met de organisator - Elisabeth Metselaar - voor het evt. helpen doorverkopen van je kaartje aan iemand anders, (mogelijk iemand van de wachtlijst). Op de dag van het evenement is de organisator NIET meer bereikbaar voor het doorverkopen van tickets.

Friday 23 December 2022 van 18:45 tot 21:45

Het Middenhuis, Fie Carelsenstraat 32, 7207 GN Zutphen, Nederland

Over de organisatie

“Verbonden met mijn hart, help ik je verbinden met het jouwe”

Vertrouwen in Liefde organiseert muzikale evenementen vanuit het hart. Live muziek: (Huiskamer)concerten, Sacred Fridays & zondagochtend - ceremonies

Vertrouwen in Liefde - Elisabeth Metselaar

Reviews

Kathelijne

🎄Sacred Friday CHRISTMAS: Live music -cacao -microdosing

Lieve vrijgevende meiden die de avond zorgvuldig & warm weten in te vullen. De ruimte (Middenhuis) is knus wat precies bij de sfeer past.

Lees meer

Mark Van den Heuvel

🎄Sacred Friday CHRISTMAS: Live music -cacao -microdosing

Bijzondere ervaring om kennis te maken met cacao-ceremonie en opnieuw me te verbinden met het vrouwelijke: plezier, zang, dans, proeven, veel willen in de tijd die er is ;-), verbinden, harten vol liefde

Lees meer

Wietse Hamstra

Sacred Friday EARTH: Live healing music -cacao -microdosing

Lieve dames, Wat een mooie avond was het, verbinden met het elemen aarde. Heel erg genoten van de prachtige live muziek en een warme bedding waarin we mochten zijn. Woorden die bij me opkomen zijn ontroering, genieten, zachtheid en verdiepend! Aanrader! Warme knuffel Wietse

Lees meer

🎄Sacred Friday CHRISTMAS: Live music -cacao -microdosing

Meer evenementen van Vertrouwen in Liefde - Elisabeth Metselaar

Sunday, 12 Feb. om 10:30
De Ontmoeting - raw, honest & loving cirkel (M/V)
Vertrouwen in Liefde - Elisabeth Metselaar
Mannen workshops Vrouwen workshops Relaties
Uitverkocht
Friday, 24 Feb. om 19:00
Sacred Friday WATER: Live healing music -cacao - microdose
Vertrouwen in Liefde - Elisabeth Metselaar
Cacao ceremonie Microdoseer Ceremonie Mantra zingen

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Saturday, 11 Feb. om 19:00
Ecstatic Dance with Cacao ceremony - chakra theme
Bezweefd
Ecstatic Dance Cacao ceremonie Chakra Workshop
Saturday, 18 Mar. om 15:00
Rise•UP Lentefeest
Rise•UP
Cacao ceremonie Ecstatic Dance Vuur Ceremonie
Sunday, 05 Mar. om 13:00
Marthe Yoga and Healing - Kirtan & Vuurceremonie [Middag]
Marthe Yoga and Healing
Kirtan Mantra zingen Vuur Ceremonie
Sunday, 26 Feb. om 14:30
Mantra Concert | Samen Zingen Voor De Liefde
Mandira
Mantra zingen Kirtan Concert
Made with ♥ Copyright 2023 hipsy.nl