Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Full Moon Cacaoceremony & Soundhealing

Zondag 24 maart 2024 van 13:00 tot 15:30

PAUW Sport, Adriaan Pauwstraat 9, 2242 LS Wassenaar, Nederland

Over dit evenement

๐™๐™ช๐™ก๐™ก ๐™ˆ๐™ค๐™ค๐™ฃ ๐˜พ๐™–๐™˜๐™–๐™ค ๐˜พ๐™š๐™ง๐™š๐™ข๐™ค๐™ฃ๐™ฎย  & ๐™Ž๐™ค๐™ช๐™ฃ๐™™๐™๐™š๐™–๐™ก๐™ž๐™ฃ๐™œ
Zondag 24 maart tijdens de Volle Maan รฉn Eclipse organiseren we bij @Pauwsport een Full Moon Cacaoceremony met soundhealing. Tijdens deze ceremonie gaan we verbinden met ons hart, zodat we vanuit liefde en met compassie onze intenties kunnen zetten. En we bewust kunnen gaan manifesteren. We starten met een hartopenende cacao ceremonie, begeleid met soundhealing en zang, gevolgd door adem- en energiewerk, meditatie en visualisatie.

๐˜พ๐™–๐™˜๐™–๐™ค
Rauwe cacao wordt al duizenden jaren gebruikt als een heilige drank om verbinding te leggen met het goddelijke.
Cacao begeleidt ons op onze reis naar binnen en helpt ons te verbinden met ons hart en Hogere Zelf. Om patronen bloot te leggen, zelfliefde te cultiveren en ons te ondersteunen op ons levenspad en in persoonlijke groei.
Het staat bekend als een hartopenend medicijn dat helpt om inzicht en bewustzijn te vergroten. Het is een krachtige katalysator voor deze processen en een mooie ondersteuning bij helend werk.

De cacao activeert een goede doorbloeding. Dit heeft een positieve werking op het mentale, fysieke en spirituele vlak. Hierdoor worden blokkades doorbroken en kan de levensenergie weer gaan stromen. Daarnaast bevat het ingrediรซnten die helpen lichaam en geest te helen, de nieren en lever te ontgiften, en stress te verminderen. Ook versterkt het op natuurlijke wijze de afgifte van gelukshormonen.ย 

๐™Ž๐™ค๐™ช๐™ฃ๐™™๐™๐™š๐™–๐™ก๐™ž๐™ฃ๐™œ
โ€จDompel jezelf onder in de prachtige klanken van verschillende helende instrumenten zoals de gong, Tibetaanse en kristallen klankschalen, sjamanendrum en meer. Door de trillingen word je nog meer geopend en kan de cacao nog beter haar werk doen. Waardoor je in verbinding komt met je lijf en het doorwerkt op alle lagen.

Gun jij jezelf ook een middag waarin je een diepere verbinding aangaat met jezelf en je lichaam? Een moment die je ruimte, helderheid en inzichten geeft over jezelf en je leven? Laat je verleden los, heel je lichaam en vul jezelf met nieuwe energie. Op een fijne, rustgevende locatie waar je liefdevol omringd word door gelijkgestemden. Wij ontmoeten je graag!

Zondag 24 maart 2024 van 13:00 tot 15:30

PAUW Sport, Adriaan Pauwstraat 9, 2242 LS Wassenaar, Nederland

Over de organisatie

“A journey of a thousand miles, begins with a single step.”

Holistisch Therapeut | (Sound) Healer | Healing Music โ™กCeremoniesโ™กRetreats โ™ก1~1 Coachingโ™กSoundhealing โ™กAdemwerkโ™กEnergiewerk โ™กYoga Nidraโ™กGuashaโ™กCacao

Reviews

Samira

Full Moon Ceremony ~ I Create; Fire Element

Ik heb de ceremonie samen met een vriendin gedaan en wij beiden hebben het als ontzettend fijn en prettig ervaren. Het was voor ons beide ook de eerste keer, we werden op ons gemak gesteld, uitleg was helder. Malvina heeft een prachtige stem wat echt raakt en ontspannend werkt! Wij gaan zeker opnieuw terugkomen. Aanrader!

Lees meer

Full Moon Cacaoceremony & Soundhealing

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 06 sep. om 13:00
Praful & Vimal :: Shamanic Breath SoundJourney with Sacred Cacao
HeartFire.nl
Klankreis-Soundbath Cacao ceremonie Innerlijke Reis
Donderdag, 23 mei. om 19:15
Volle Maan Cacao Ceremonie met Mantra Singing Circle
Lust voor leven
Cacao ceremonie Mantra zingen Full Moon
Zondag, 02 jun. om 13:00
Cacao ceremonie en LEAP special (Lifeforce Energy Awakening Process)
Qinergy
Cacao ceremonie Kundalini Energiewerk
Zaterdag, 25 mei. om 11:11
Sweatlodge ceremony
Kura Waka
Zweethut Ritueel Cacao ceremonie
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl