Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Helende zang opstelling

Zaterdag 20 april 2024 van 9:30 tot 12:30

Bergweg, 5466 Veghel, Nederland

Over dit evenement

Wij, Babette Holtmann en Romy van Berkel, bundelen onze krachten.
Een idee wat mocht ontstaan na een ontmoeting bij een vrouwencirkel.

Een helende zang opstelling
Daar waar zangheling op een magisch veld van opstellingen verbind

Waarom een helende opstelling op muziek?

♬ Door de trillingen van live muziek komt het veld nog meer in beweging. Muziek trilt door in je lichaam en in het veld van de opstelling. Jouw lichaam weet de weg en door de klanken van muziek volg jij intuïtief jouw gevoel.

♬ Als wij zien/ voelen dat er een emotie vast zit die los mag komen, dan kan stem bevrijding helpend en vooral helend zijn. Door jouw stem te laten horen, krijgen blokkades de vrijheid en hierdoor krijgt jouw emotie de ruimte die er mag ontstaan.

♬ Muziek is helend en raakt de kern. Muziek is krachtiger dan woorden en weet waar het geraakt mag worden, daar waar het hoofd misschien niet bij kon.

Voor wie is de zang opstelling?
Voor iedereen die voelt erbij te willen zijn. Zowel mannen als vrouwen.

We starten de dag met een meditatie of visualisatie om vanuit jouw hoofd naar jouw hart te zakken. Vanuit deze energie stellen we ons aan elkaar voor en zetten we een intentie neer voor deze ochtend.
Na een fijne stembevrijdingsoefening van Babette zullen we het opstellingsveld gaan openen.

Voor de helende zang opstelling

- We voelen samen welke vraag er opgesteld mag worden
- Een vraagsteller komt met een hulpvraag
- Representanten worden uitgekozen

Via de trillingen van de helende live muziek komt het opstellingsveld in beweging. Vanuit daar zal er ontstaan wat er gezien mag worden. Babette zal op gevoel van de hulpvraag helende muziek inbrengen. En Romy begeleidt het opstellingsveld.

Na wat napraten zullen we de dag afsluiten met een ontspanningsoefening en ons weer aarden in het hier en nu.

De gebundelde krachten van Babette en Romy vormen samen een magische vorm van inzichten en heling. Ons gevoel en onze intuïtie staan daarin centraal.
Daarom zal op de dag zelf ontstaan wie de vraagstellers zijn en wie de representanten. Als representant word je niet voor niets gevraagd in een bepaalde rol. Het raakt altijd een thema van jou. Dus zowel de vraagstellers als de representanten gaan met inzichten naar huis.

Een helende, verbindende en magische ochtend voor jou!

Investering in jezelf is €60,- inclusief drinken en wat lekkers.

Wij kijken er erg naar uit om jou te mogen ontvangen.
Veel liefs,
Romy & Babette

Zaterdag 20 april 2024 van 9:30 tot 12:30

Bergweg, 5466 Veghel, Nederland

Over de organisatie

“Bij mij mag jouw jas uit. Vanuit rust en verbinding jezelf en je kind gaan zien”

Liefdevolle vrouw jij mag er zijn zoals jij bent met het moederinstict wat jou is gegegeven. Mama in verbinding cirkels & Opstellingen

Reviews

Loes Ketelaars

Mama in verbinding cirkel avond

Inmiddels heb ik een paar sessies bij Romy mogen bijwonen. Zo’n anderhalf jaar geleden heb ik voor de eerste keer een mama-verbinding avond bijgewoond. Dit was voor mij echt een eyeopener. Middels een visualisatie nam Romy ons mee en stond ik versteld van de kracht van hiervan. Ook bij de 'Mama in verbinding circel avond' die ik onlangs heb mogen ervaren samen met mijn vriendinnen bracht een nieuwe visualisatie/meditatie weer veel teweeg bij ieder van ons. Tijdens deze avond is verbinden de kracht van Romy. Het bezorgen van een diepere verbinding tussen vriendinnen, emotionele verbinding met jezelf teweegbrengen en het laten zien van de kracht van verbinding met je hart en gevoel. Wellicht klinkt dit zweverig maar dat was het niet. Romy geeft concrete inzichten waardoor je echt dichter bij je gevoel komt. Ze is duidelijk en oprecht en dat straalt ze ook uit. Lieve Romy, bedankt voor deze mooie ervaringen!

Lees meer

Willeke

Mama in verbinding cirkel avond

Wat was het een fijn samenzijn tijdens de mama-verbind bijeenkomsten bij Romy. Een hele fijne en knusse omgeving waarin ruimte was voor rust, verbinding en emotie in iedere vorm. Romy begeleid het samenzijn op een hele natuurlijke manier, met passende oefeningen die heel mooi aansluiten op elkaar. Maar ook met een vleugje humor, wat de sessie heel aangenaam en toegankelijk maakte voor ons allen. Een absolute verrijking voor iedereen om eens bij te wonen ❤️.

Lees meer

Lindy Kessel

Mama in verbinding cirkel avond

Lieve Romy, Verbinding, interessant maar wat moet ik er mezelf bij voorstellen? Ik ging er zonder verwachting in en liet het op me afkomen. Nou ik kan je zeggen, wat was dit fijn en mooi om te doen met ons vriendinnen groepje! De setting, sfeer en energie geeft een warm gevoel waardoor je meteen op je gemak word gesteld. Iedereen stelde zichzelf ook kwetsbaar op en Romy wist bij iedereen de juiste snaar te raken. Na de eerste keer voelde het voor mij niet af en had ik niet het gevoel dat er alles uit was, dit veranderde na de tweede keer toen we een opstelling hebben gedaan. Wat bijzonder wat jij naar boven kan halen, je doet dit zo krachtig en met zoveel gevoel dat het bij iedereen binnenkomt. Romy, ik ben heel blij om te mogen ervaren wat je doet en kan het iedereen aanraden om even heel bewust te worden van je eigen gevoel. Blijf zo doorgaan, je bent een topper! Heel veel liefs Lindy

Lees meer

Helende zang opstelling

Meer evenementen van Met Zonder Jas coaching

Vrijdag, 10 mei. om 09:30
Mama in verbinding cirkel dag
Met Zonder Jas coaching
Vrouwencirkels Systemisch werk Innerlijk Kind
Zaterdag, 08 jun. om 10:00
Mama en dochter in verbinding cirkel dag
Met Zonder Jas coaching
Verbinding

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Donderdag, 27 jun. om 13:45
Familie-opstelling 'bij Anne'
Bewustzijnsontwikkeling 'bij Anne'
Familieopstellingen Lichaamswerk Energiewerk
Vrijdag, 03 mei. om 19:30
Kortfilm Het Veld
Yana Gommers
Film Presentatie Familieopstellingen
Vrijdag, 07 jun. om 17:00
STILTE WEEKEND MET SOUND HEALING
Binkie
Soundhealing Meerdaagse retraites Stilteretraite
Zondag, 19 mei. om 14:00
Yoga Nidra & Sound Healing
Yogazolder Oker
Soundhealing Yoga Meditatie
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl