Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Dreamtime Healing van Mystic Sound

Zondag 12 mei 2024 van 13:30 tot 15:30

Nauertogt 17, 1831 GD Koedijk, Nederland

Over dit evenement

Kom weer helemaal terug bij jezelf tijdens de Dreamtime Healing van Mystic Sound! Organisatoren Greetje van Roon en Frank van Hemert nemen je graag mee op een transformerende en helende klankreis. Het aantal plaatsen is beperkt dus wil je erbij zijn, schrijf je dan snel in. Voel je welkom!

Muzikale helende reis
Tijdens een Dreamtime Healing heeft de bezoeker anderhalf uur de tijd en de kans om tot zichzelf te komen, in een prettige mystieke sfeer. De klanken komen uit de akoestische instrumenten zoals de Koshi, gitaar, oceandrum, klankschalen, handpan, Tingsha's, trommels en synthesizer. Alle instrumenten zijn gestemd in een toonsoort die resoneert met het fysieke lichaam (432 Hz). Deze toonsoort zorgt automatisch voor een natuurlijke ontspanning. Door die ontspanning komt ook het energetisch lichaam weer terug in de natuurlijke staat. Bezoekers melden vaak dat ze een lichte trance ervaren, waarin zij soms kleuren en visuele patronen zien. Sommigen hebben zelfs visuele belevenissen die op levendige dromen lijken. De geluidstrillingen zijn voelbaar in het lichaam en zorgen voor een innerlijke massage; een ontspannend klankenbad.

Hoe werkt het
Als je binnenkomt, leg je je meegenomen matras of yogamatje op een open plaats naar keuze. De healing begint met een inleidende meditatie voor een optimale geestelijke instelling en lichamelijke houding van de aanwezigen. Met de Tingsha's worden vervolgens storende aanwezige energieën en entiteiten verwijderd. Daarna stemmen de healers Greetje en Frank zich op elkaar en het aanwezige publiek af tot de samenklank van hun stemmen met de trommels harmonisch is. Ze lopen vervolgens met hun muziekinstrumenten rond, waarbij de instrumenten soms op korte afstand van het lichaam van elke bezoeker worden bespeeld om een persoonlijke diepgaande klankmassage te geven. Er is geen partituur of vastliggend verloop, de muziek ontstaat door vrije improvisatie. De ritmes en pulserende klanken hebben een werking die overeenkomt met die van breinmachines. Het volgende onderdeel van de Dreamtime Healing is een lied, gezongen door Greetje, waarbij ze zichzelf begeleidt op gitaar. Bezoekers wordt daarna gevraagd om terug te keren van hun spirituele reis naar het 'hier en nu', en mee te doen met een simpele lichamelijke oefening waardoor het fysieke lichaam weer wordt geactiveerd. Ten slotte wordt iedereen uitgenodigd om gezellig na te praten tijdens een kop kruidenthee met een versnapering.

Hulp uit de kosmos
Vooral tijdens het laatste uur van de Dreamtime Healing zijn er spirituele helpers uit de kosmos actief. Sommige bezoekers ervaren hun hulp als een soort pijnloze spirituele operatie, anderen merken pas achteraf dat er tijdens het ligconcert 'iets' met hen is gebeurd. De spelers hebben een jarenlange ervaring met dit soort helpende healers uit de kosmos en geven de bezoekers die dit hebben gemerkt na afloop graag nuttige tips en adviezen.

Zondag 12 mei 2024 van 13:30 tot 15:30

Nauertogt 17, 1831 GD Koedijk, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

Kom weer helemaal terug bij jezelf tijdens de Dreamtime healing van Mystic Sound! Greetje van Roon en Frank van Hemert nemen je graag mee op reis..

Reviews

Annet Sombroek

Dreamtime Healing van Mystic Sound

Prachtige ervaring met klanken die uit alle hoeken leken te komen. Zo vol, het nam je mee op reis naar een diepe ontspanning. Het lichaam reageerde op de afgestemde instrumenten op 432 Hz. Klanken werken dan heilzaam op allerlei lichamelijke klachten. Dat vertelde ook de andere aanwezigen na afloop. Heerlijke thee met zelf gebakken Marokkaanse cake, geserveerd door Ed. Dank jullie wel Greetje en Frank voor deze mooie dreamtime healing. Een aanrader. Annet Sombroek

Lees meer

1. Kies je tickets
Dreamtime healing 12 mei 2024

€ 25,80
Inclusief € 0,80 servicekosten
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Dreamtime Healing van Mystic Sound

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 24 mei. om 20:00
Inspirerend Healing Concert in Cordium - Nijmegen
Lung Ta Sound Healing
Klankreis Ligconcert Meditatie
Zondag, 05 mei. om 11:00
Amsterdam: Introductie Workshop Handpan
Handpan Studio
Klankbad Handpan Muziekles
Dinsdag, 30 apr. om 20:00
Roosevent: Klankschaalmeditatie met Frank Klank
De Roos
Klankschalen Klankbad Meditatie
Zondag, 28 apr. om 19:00
Klank concert - Divine tuning
Divine tuning
Klankreis Klankreis-Soundbath Klankbad
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl