Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

De toekomst is nú!

Sunday 21 April 2024 van 13:00 tot 17:00

Auberge de Rousch, Kloosterkensweg 17, 6419 PJ Heerlen, Nederland

Over dit evenement

We verlangen allemaal naar een betere wereld, maar hoe kunnen we dit manifesteren? Deze middag zal je wereldbeeld voorgoed veranderen. We worden gebombardeerd met doemscenario’s over een ellendige toekomst. Maar is dat wel zo? Hoe krachtig zijn wij eigenlijk?

Francesco Farinelli- EEN DAG IN DE TOEKOMST
Francesco is een van de sterrenzaden waar we op hebben gewacht. Hij had een visioen over de toekomst en beleefde een dag in een wonderlijke wereld. Een liefdevolle wereld van eenheid, iets waarvan we in ons binnenste allemaal weten dat het bestaat. Als voormalig militair, politieagent en beveiliger van het koninklijk huis, vertelt hij over zijn weg van duisternis naar licht. Van ego naar het hart. Laat je inspireren door zijn eerlijk verhaal en wat mogelijk is. We hoeven er alleen maar naar te leven, om het mogelijk te maken.

Mattias Desmet – DE KUNST VAN HET VRIJMOEDIGE SPREKEN
Mattias is professor klinische psychologie. Hij is een van de eerste die zich begon uit te spreken tegen het beleid van de overheden. Hij doorzag het mechanisme van massavorming, het totalitarisme.
Het is iets anders dan dictatuur. Wat is ons antwoord hierop? Heel eenvoudig: het spreken van onze waarheid. Hoe doen we dat? Door niet bang te zijn, door uit te zoomen, door de inspiratie door ons heen te laten stromen. Hebben we de moed om vrijmoedig te spreken? Om ons, ondanks te verschillen te verbinden met de ander? Wie nú zijn waarheid spreekt, verandert de toekomst.

Lilian Ferru- EÉN MET DE BRON EN NIETS ANDERS!
Lilian vertelt over haar leven met Paul. Hij heeft, na zijn bijna dood ervaring, velen geïnspireerd met zijn boodschap: ‘Eén met en de Bron een niets anders!’ Wat betekent dit? Als we onze ogen sluiten, als we contact maken met wie we zijn, dan is er de herinnering aan het licht in ons. Dan ben je niet bang om te zeggen wat je te zeggen hebt. Dan ben je vrij om de toekomst vorm te geven, vanuit het vertrouwen dat jij onder goddelijke leiding staat. We laten de inspiratie door ons heen stromen. Dan gaan we voorbij alle verhalen en blijft alleen jij over. Je leeft je leven voor jezelf.

Laten we ons herinneren dat de toekomst nú is en dat ons alle macht is gegeven. Voel je welkom op deze middag. Er is gelegenheid om vragen te stellen en om de sprekers te ontmoeten.

Heerlen, 21 april.
Locatie: Auberge de Rousch, Kloosterkensweg 17, Heerlen.
Zaal open: 12:30. Aanvang 13:00 uur, tot 17:00/18:00 uur.
Vergoeding: 40 euro, graag gepast, pinnen is niet mogelijk.
Gratis parkeren. Locatie is in het groen met uitzicht op een vijver. Met een uitstekend restaurant om naderhand te dineren en met een nieuw luxe hotel aan de overkant van de straat. Bij mooi weer, is het napraten op het terras. www.derousch.nl

Reserveren: info@jijbenteenwonder.nl

Sunday 21 April 2024 van 13:00 tot 17:00

Auberge de Rousch, Kloosterkensweg 17, 6419 PJ Heerlen, Nederland

Over de organisatie

Heerlen en Vlissingen: lezingen over bewustwording, 'Een met de Bron' bijeenkomsten, retraites, blinde opstelling, Heilige Vrouwen Cursus.

stichting jij bent een wonder

De toekomst is nú!

Dit vind je misschien ook interessant

Tuesday, 04 Jun. om 19:30
Presentatie "De zingeving en zijnsbeleving van UBUNTU Freeflow"
Bosvreugd Cultuurbos
Lezing Presentatie Community-building
Tuesday, 04 Jun. om 19:00
LEZING ZWEETHUT-de vier poortwachters
ISIS SOFIA
Lezing Zweethut
Friday, 14 Jun. om 20:00
De belofte aan Maria Magdalena. Door Geert Kimpen en Michelle Shanti S
London Books
Lezing Boekpresentatie Presentatie
Saturday, 15 Jun. om 14:00
Het gouden pad van je ziel / Lezing Simon Slijkhuis
Care for People Arnhem
Lezing Boekpresentatie
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl