Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

TRAUMA RELEASE - adem- en lichaamswerk met cacao & microdose

Friday 22 March 2024 van 18:30 tot 21:30

Radebinnensingel 9, 9711 EL Groningen, Nederland

Over dit evenement

NOTE: Koop je kaartje met korting via: https://www.yinlife.nl/trauma-release

Ervaar je onrust en spanningen in je lijf? Voel jij je vermoeid en heb je weinig levensenergie? Heb jij het gevoel dat je niet werkelijk vanuit jezelf leeft?

Gedurende ons leven maken we dingen mee, die ons leven beïnvloeden. Van het pure kind zijn, creëren we langzaam aan een beschermingsschild om ons heen. Onszelf beschermen tegen nare gevoelens die we (onbewust) herkennen van situaties uit het verleden. We leren onszelf bepaalde patronen aan, waardoor we steeds verder verwijderd raken van onszelf. We komen onder spanning te staan, raken vermoeid en komen nog moeilijk echt tot rust.

Laten we samen een diepgaande reis maken om die spanningen in jouw lijf te doorbreken. Terug te gaan naar jouw ware kern, zonder die belemmerende patronen.

Tension &Trauma releasing exercises (TRE)
TRE is een methode die helpt diepliggende spierspanning, veroorzaakt door inspanning, stress of trauma, los te laten. Door middel van een natuurlijk trilmechanisme in spier- en bindweefsel wordt spanning afgevoerd en zal er weer ruimte komen voor herstel en veerkracht.

De cacao en microdosering truffel nodigen je uit om contact te maken met je binnenwereld en de kern van je hart. Het helpt je om je hart te openen en heling te vinden op verschillende niveaus.

Met trauma release adem- en lichaamswerk gaan we naar de diepe kern. Van je hoofd, naar je hart. Van hardhard, naar zachtheid. Laagje voor laagje die patronen doorbreken die jou ervan weerhouden om vanuit rust en ontspanning te kunnen leven.

Meer informatie vind je op: www.yinlife.n/trauma-release
 
LET OP! Gebruik je medicatie, heb je last van hartklachten, epilepsie, een psychiatrisch verleden of ben je zwanger? Dan raad ik je aan om eerst contact op te nemen met mij of je eigen huisarts om te informeren of diepgaand ademwerk en microdosering truffel voor jou op dit moment geschikt is.

Annulering:
Tot twee weken voor de geplande eventdatum kan je jouw inschrijving annuleren, in welk geval het inschrijfgeld wordt terugbetaald onder inhouding van € 5,- administratie geld. Annuleren kan per e-mail aan info@yinlife.nl.
Indien je jouw inschrijving binnen twee weken voor een gepland event annuleert, wordt GEEN inschrijfgeld terugbetaald.

Heb je vragen? Neem gerust contact met me op via info@yinlife.nl of Instagram @yinlife.nl

DONATIE
Omdat iedereen het verdient om de zorg te ontvangen die nodig is om met meer rust, geluk en vrijheid te kunnen leven, heeft Yin Life een donatiepot. Niet iedereen heeft de financiële middelen om deel te nemen aan een event, laten we elkaar daarom helpen waar dat kan.

Lieve groet,

Natascha

Friday 22 March 2024 van 18:30 tot 21:30

Radebinnensingel 9, 9711 EL Groningen, Nederland

Over de organisatie

“"Live a Yin Life and find your inner nature"”

Yin Life Yoga & Ademwerk gericht op het loslaten van spanning, stress en andere blokkades die jou in de weg staan om in vreugde en vrijheid te leven.

Reviews

Silke Hendrik

BREATHWORK ONLINE - voor diepe rust & ontspanning

Ik vond het een hele mooie & vooral krachtige sessie. Deze werd heel mooi begeleid en ondersteund met prachtige muziek. Het heeft mij doen loslaten, inzichten gegeven en voelde mij vooral krachtig en gedragen. De totale ontspanning aan het eind was MAGISCH! Liefs Silke

Lees meer

Johan

VOLLE MAAN - met microdose truffel

Hele mooie avond. Fijne sfeer. Elke keer weer bijzonder! Zeker een aanrader.

Lees meer

Peter Sneekes

TRAUMA RELEASE - adem- en lichaamswerk met cacao & microdose

Hoe fantastisch kan het zijn om je innerlijk kind te mogen verwelkomen als hij net geboren is. Wetende dat zijn moeder geen liefde kan opbrengen, maar dat ik hem de liefde in mag fluisteren, zodat hij gezien wordt en er mag zijn. Zodat ook ik gezien wordt en er mag zijn...

Lees meer

TRAUMA RELEASE - adem- en lichaamswerk met cacao & microdose

Dit vind je misschien ook interessant

Tuesday, 23 Apr. om 19:30
Ademcirkel
Breathwork Utrecht
Ademcirkel Adem
Friday, 10 May. om 19:30
Ademcirkel Schipluiden
Pepijn van de Peppel
Adem Ademwerk Ademcirkel
Friday, 26 Apr. om 19:30
Ademceremonie
Paula van Diepen
Ademcirkel
Sunday, 28 Apr. om 15:00
Ecstatic Dance•Sing• Celtic Beltane Ceremony• by Golden Moonlight
LOVE events by Golden Moonlight
Ecstatic Dance Mantra zingen Innerlijke Reis
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl