Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Time To Bloom ~ Vrouwen Retraite 26 - 28 april Friesland

Friday 26 April 2024 om 15:00 tot Sunday 28 April 2024 om 16:00

Peazens, Nederland

Over dit evenement

Vier de lente, vier jezelf, it is time to BLOOM!

Wees welkom op deze inspirerende retraite midden in de Friese natuur. Op 5 minuten van het wad is dit een heerlijke plek om tot bloei te komen.

Want kijk eens om je heen.

De lente barst weer los. In al haar kleur, warmte, licht en bloeikracht. De tijd van verstilling is voorbij.

Zoals de aarde ontwaakt doen wij dat ook. Dit is het seizoen van let the Sunshine in!

We mogen met onze dromen naar buiten treden. Ons hart bruist van nieuwe verlangens. Dit is het seizoen van groei, bloei, vernieuwing en transformatie.

Dus schudt het oude los dit weekend en open jezelf voor het nieuwe. It's time to BLOOM!

Een ontdekkingsreis in jezelf
Zijn er misschien belemmerende overtuigingen die je tegenhouden om vanuit jouw bloeiende kracht te leven? Nu is het moment om daar goed naar te kijken. Oude verhalen die niet meer dienen of belemmerende patronen, wat breng jij naar het licht?

Wat wil je loslaten, waar wil je ruimte aan geven om vol in jouw bloeikracht te stappen? Dat is de uitnodiging die voor je ligt tijdens dit inspirerende samenzijn.


Dit is de retraite van jezelf laten zien en vieren! In de eerste plaats naar jezelf. Om vanuit jouw kracht, passie en prachtige energie nog meer naar voren te stappen. Het oude loslaten om jezelf volledig te belichamen.
Hmmm! Hoe bevrijdend is dat!

Kundalini yoga, dans, storytelling, ademwerk, meditaties en verbindende deelmomenten, elke samenkomst is verdiepend waarbij je liefdevol wordt begeleid in jouw reis van groei en bloei.

En hoe fijn! Er is genoeg tijd om tussendoor heerlijk te ontspannen in de mooie omgeving.

Op onze prachtige locatie in Friesland vier je jouw unieke kracht en eigenheid. Drie dagen om vol in jouw bloeiende kracht te stappen.


Wat gaan we doen tijdens deze retraite?

Intentie Ceremonie;
Kundalini Yoga sessies;
Adem werk;
Mantra Meditaties;
Story Telling;
Dans;
Wandelen op het wad;
Deelrondes;
Eind Ceremonie.
En nog veel moois.

Na dit weekend ga je vol energie, inspiratie en met een grote lach weer naar huis. En je weet: When women rise, we lift up all around us.

Ga je met ons mee?
Voel je: “Yes! Deze retraite is een prachtig cadeau voor mijzelf?’ Meld je dan aan. Ik kijk er naar uit om je te verwelkomen.

Omgeven door bomen, bloemen en een heerlijk lentezonnetje ga je een prachtige reis maken. Hier vier je jouw unieke kracht en eigenheid. Innig verbonden met jouw creativiteit, levensvreugde en jouw diepe weten dat je de weg wijst. Drie dagen boordevol lichtheid, transformatie en zinderend ontwaken. Fijn als jij er ook bij bent.


Accommodatie
We verblijven op een luxe boerderij in het noorden van Friesland in Paezens.
Omgeven door een groot erf voel je je meteen welkom. Schaapjes in de wei, hier kom je tot rust. Er is een moestuintje met groenten en kruiden waar de kok regelmatig mee kookt. Op het erf staan gezellige zitjes waar je heerlijk kunt lezen of rusten. De plek voelt vrij en blij en ademt ontspanning en inspiratie uit. Met de mooiste uitzichten en een fonkelende sterrenlucht ervaar je hier een oase van rust. En… Misschien waan je je wel op het allermooiste plekje aan de Waddenzee.

Het weidse wad is op loopafstand van de locatie. Binnen 450 meter sta je al op de dijk aan Werelderfgoed de Waddenzee. Een wonderschoon natuurgebied waar je naast wandelen ook een heleboel vogels en/of zeehonden kunt spotten. Je begrijpt: een wandeling in dit prachtige gebied staat natuurlijk op het programma zodat je de schoonheid van het wad zelf kunt ontdekken.

Kamers
Grote tweepersoonskamers met genoeg ruimte voor jezelf. Alle kamers hebben eigen badkamer en toilet.

Eten
Er wordt vegetarisch en voor het over grootste gedeelte bio gekookt, en hoe! Elke maaltijd is met liefde, zorg en een grote lach bereid. Elk gerecht verrassend en super voedend. Met een beetje geluk wordt het brood vers gebakken, en zijn de ingrediënten uit de soep uit eigen tuin geplukt. Of het nu een kleurrijke salade is of een overheerlijke paddenstoelen risotto, elke maaltijd is vanuit passie op je bord getoverd en dat proef je.

Laat het ons weten als er voedselallergieën zijn. Onze kok houdt hier vanzelfsprekend rekening mee. Dit kan je aangeven tijdens de boeking.

Bereikbaarheid:
Wij adviseren om met elkaar met de auto naar de locatie te reizen. Via de app groep kun je contact met elkaar leggen om zo met elkaar te reizen. De locatie heeft voldoende parkeerplekken.

Voor het openbaar vervoer is het aan te raden om via Leeuwarden te reizen. Eventueel is ophalen met de auto vanaf het treinstation Leeuwarden een mogelijkheid. Geef dit aan bij de boeking zodat we een inventarisatie kunnen maken en voor een pick -up kunnen zorgen.

Wil je mee? Boek dan gauw jouw plekje. Heb je nog vragen laat het ons dan weten. Liefs en we kijken er naar uit om samen met jou deze mooie reis te maken.

Friday 26 April 2024 om 15:00 tot Sunday 28 April 2024 om 16:00

Peazens, Nederland

Over de organisatie

“"If you realized how beautiful you are, you would fall at your own feet.””

Inspirerende, verdiepende, transformerende vrouwen retraites

Reviews

Ingrid

Bezin, Beziel, Bekrachtig ~ Eendaagse Retraite

Wat een prachtige, diep verbindende dag was het! Dank je wel lieve Maaike voor jouw liefdevolle en krachtige begeleiding. Het voelt als een enorm cadeau om na deze bijzondere 1 daagse retraite zo bewust en vol bezieling het nieuwe jaar in te kunnen stappen!

Lees meer

Time To Bloom ~ Vrouwen Retraite 26 - 28 april Friesland

Meer evenementen van In Bloei

Friday, 14 Jun. om 15:30
In Vuur en Vlam ~ Vrouwen Retraite 14 - 16 juni Friesland
In Bloei
Meerdaagse retraites Vrouwencirkels Innerlijke Reis
Tuesday, 22 Oct. om 14:00
Landen in jouw zachte kracht ~ Vrouwen Retraite 22-27 oktober Portugal
In Bloei
Meerdaagse retraites Innerlijke Reis Vrouwencirkels

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Friday, 06 Sep. om 13:00
Praful & Vimal :: Shamanic Breath SoundJourney with Sacred Cacao
HeartFire.nl
Klankreis-Soundbath Cacao ceremonie Innerlijke Reis
Saturday, 08 Jun. om 20:00
Vrouwen Drum Cirkel
BloteVoetenPark Brunssum
Vrouwen workshops Drumcirkel Natuur
Saturday, 01 Jun. om 09:30
Tantric Awakening Festival - June 2024
Eigentijds Nederland
Tantra Festivals Meerdaagse retraites
Monday, 15 Jul. om 09:00
Zomer Community Retreat || 15-18 juli 2024
AVANI
Meerdaagse retraites Playfulness Sharing Circle
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl