Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Familieopstelling in het revolutionaire Energy Enhancement System

Maandag 25 maart 2024 van 18:45 tot 21:30

Flowmotion Energy Center, Van der Lindenlaan 2b, 1217 PK Hilversum, Nederland

Over dit evenement

Stap in de krachtige wervelwind van zelfheling met onze unieke familieopstelling. Laat de magie van je ziel 'samen smelten' en onthul de verborgen melodieën van harmonie die sluimeren in de diepten van je familieverleden. 🌀🌟🎶

"Ik heb als representant ook inzicht gekregen in mijn eigen familie-patronen. Ik stond op de plek van de afwezige vader en die rol vertegenwoordigen was ook helend voor mij."

"Als vragensteller snap ik mijn moeder nu veel beter en kan ik de relatie met mijn vader meer waarderen. Ik voel me lichter en vrij."

"Als representant die vele familieopstellingen bezoek, vond deze opstelling in het veld wel heel bijzonder. Alsof de verbinding en veiligheid er meteen kon zijn en gemakkelijk kon doorkomen wat gevoeld, gezegd en gedaan moest worden. Er was ook meer vrijiheid om het te mogen zeggen en laten zien."

Op maandag 25 maart organiseren we een familie opstelling in de unieke Energy Room. Dit event wordt gegeven in het zelfhelingsactiverende energieveld gegenereerd door de Energy Enhancement System technologie™.

De workshop wordt begeleid door Bianca Rutten, Zij is systemisch coach en haar doel is dat jouw zelfvertrouwen anderen inspireert en jullie samen zo de wereld een mooiere plek maken. Bianca heeft een hele zachte, natuurlijke, intuïtieve, verbindende, ondersteunende manier van begeleiden. Meer informatie over Bianca vind je hier. https://www.biancarutten.nl/

Over familieopstelling

Een familieopstelling is een ruimtelijke weergave van jouw familiesysteem. Als vragensteller breng jij je vraag of thema in. Daarna kies je mensen uit de groep die jouw thema, jouzelf en familieleden in jouw systeem vertegenwoordigen, de zogenaamde representanten. Onder begeleiding van Bianca zet je deze mensen in de ruimte neer. Je maakt een ruimtelijke opstelling.

Als representant geef je weer wat je op die plek ervaart en voelt en de vragensteller kan er zo van een afstand naar kijken. Dit kan helpen om te begrijpen waarom bepaalde relaties in het leven van de vragensteller niet soepel verlopen, of het nu gaat om partnerrelaties, collegiale verhoudingen, werkrelaties of zelfs de band met kinderen.

Een familieopstelling is een uitnodiging om te kijken naar de onzichtbare draden die jou verbinden met generaties voor je. Dit helpt je om bewust te worden en de deur te openen naar transformatie. Voor een visuelere uitleg over familieopstelling kun je dit dit filmpje op YouTube bekijken. https://www.youtube.com/watch?v=MAdVCSCzHq4

Representanten en vragensteller

Je kunt deelnemen als vragensteller of als representant.

Misschien wil jij jouw vraag in brengen? Bijvoorbeeld als je voelt dat je soms vastzit? Loop je steeds tegen dezelfde uitdagingen aan op het gebied van relaties, vriendschappen of werk? Zijn er terugkerende conflicten die je graag wilt doorbreken? Laat je het weten als je de vraag wilt stellen waar we mee gaan werken.

In het energieveld van het EESystem

Jouw lichaam is ontworpen om zichzelf te helen en het EESystem geeft je lichaam de stimulans die het nodig heeft om het natuurlijke zelfhelend vermogen aan te zetten. Of je als representant, of vragensteller meedoet, jouw lichaamscellen laden op: waardoor er een reset, recharge en renew van je lichaamscellen wordt geactiveerd.

Het EESysteem is vrij nieuw in Nederland. Naast dat wij een spiritueel centrum zijn met events en lezngen, kun je overdag bij ons een energy enhancementsessie boeken. Een EE-sessie duurt twee uur en kost 110,00 euro. Nu heb je voor bijna hetzelfde bedrag een workshop familie-opstellingen erbij. We kunnen ons voorstellen dat je misschien eerst vragen hebt over de werking van het EESystem. Kijk op deze linktree voor filmpjes en een podcast: https://www.flowmotionhealingcenter.nl/linktree

En dan!

Je bent welkom vanaf 18:45 uur. Thee, noten, water en fruit wordt op de avond zelf verzorgd. De avond zelf duurt 2,5 uur. Om 21:30 eindigt de workshop.

Lieve groet,

Bianca & Evelyne, Elysa
Flowmotion Energy Center

*Terugbetalingsbeleid* Alle aankopen zijn definitief.

Maandag 25 maart 2024 van 18:45 tot 21:30

Flowmotion Energy Center, Van der Lindenlaan 2b, 1217 PK Hilversum, Nederland

Over de organisatie

“When you are in the flow, everything falls into place”

Tijdens de events word je ondergedompeld in het zachte, opladende en kalm-makende energieveld van de revolutionaire EESystem technologie.

Reviews

Henk Jan Wijck

Global Meditation Event 0707 : One Heart Collective

Een prachtige en krachtige meditatie die heel diep ging. We zijn allemaal een deel van de Bron als een zelf-reflecterend, individueel gewaarzijn. En we weten ons allemaal in eenheid opgenomen en verbonden in de 'source-tribe' van Moeder Aarde. Zoveel Liefde, zoveel Heling: zo mooi om te ervaren. Heel dankbaar.

Lees meer

Judith

Raise your frequency: Energy Clearing & Past Life Regression

Prachtige ervaring in een zachte, veilige en liefdevolle omgeving! 💖

Lees meer

Judith

Geef je lichaam een 🚀energie-boost🌟: intro Energy Enhancement System

Wat een heerlijke avond! Geweldig om op deze manier kennis te kunnen maken met het eesystem. Eve en Elysa zijn schatten. Ze vertellen duidelijk wat het inhoudt en wat hun inspireert. Het is een prachtig centrum waar je je meer dan welkom voelt en met een ongelofelijke boost weer naar huis gaat… 🚀💖🙏🏻

Lees meer

Familieopstelling in het revolutionaire Energy Enhancement System

Meer evenementen van Flowmotion Energy Center

Zondag, 04 aug. om 15:30
Global Meditation Event 0408 : One Heart Collective
Flowmotion Energy Center
Meditatie Energiewerk Lichtwerk
Vrijdag, 16 aug. om 19:45
Movie Night in the EESystem
Flowmotion Energy Center
Film Energiewerk Verbinding
Zaterdag, 31 aug. om 09:45
Quantum Healing Hypnosis: Energy Clearing & Past Life Regression
Flowmotion Energy Center
Past Life Regression Healing Meditatie
Zondag, 01 sep. om 15:30
Global Meditation Event 0109 : One Heart Collective
Flowmotion Energy Center
Meditatie Energiewerk Lichtwerk

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 03 aug. om 13:30
Familieopstellingen Nijmegen
Coaching met Kompassie
Familieopstellingen Verbinding Opstellingen
Zondag, 25 aug. om 14:00
Familieopstelling
Familieopstelling Nijmegen
Familieopstellingen
Zaterdag, 03 aug. om 10:00
Gecombineerde zweethut/Inipi met plantmedicijn ceremonie
Dryw eiland
Zweethut Plantmedicijn Healing
Dinsdag, 24 sep. om 18:30
(Sold out) Tantra series ~ POLARITY ~ Groningen
Intimacy Alchemy
Tantra Persoonlijk Leiderschap Energiewerk
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl