Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Verdiepingsdagen Breathwork Healer - werken met Krachtvoorwerpen

Thursday 08 February 2024 om 10:00 tot Thursday 29 February 2024 om 17:00

Boerderij Landzicht, Hofgeesterweg 6, 1991 AD Velserbroek, Nederland

Over dit evenement

Tijdens deze verdiepingsdagen voor Breathwork Healers en Ademcoaches gaan we werken met de Plantmedicijnen Cacao en paddestoel in microdosering.

Naz & ik zijn samen gekomen en hebben gevoeld wat er in het veld wil bewegen. We voelden beiden dat dit over Kracht ging. De Kracht van de Aarde in het werken met de Cacao en het werken en inzetten van Krachtvoorwerpen. Een paar dagen later kwam tot ons dat het jaar 2024 over het getal 8 gaat (2+0+2+4= 8). De 8 staat in de tarot voor KRACHT. Een mooie synchronisiteit.

De eerste bijeenkomst gaan we een diepe reis maken met de Spirit van Cacao. We gaan ons op diepere lagen uitlijnen en verbinden met deze being. We gaan met haar bidden en ook met de Elementen omdat geen enkel kopje cacao kan ontstaan zonder de Elementen en ook wij bestaan uit die Elementen. Je kan in deze reis ook vragen/ voelen of je toestemming krijgt om met haar samen te werken en een alliantie aan te gaan als je die calling voelt.

In de middag gaan we met haar Ademen. Een manier om helemaal uit te lijnen met een being en daarmee te ademen, haar energie door jouw innerlijk landschap te laten bewegen en volledig met haar samen te vallen. Na het volledig samenvallen, heb je altijd toegang tot haar wijsheid en liefde en wordt zij een bondgenoot op jouw levensreis.

De tweede bijeenkomst gaan we werken met Krachtvoorwerpen. We zullen hierbij ook werken met een microdosering om ons nog meer te kunnen openen voor het krachtvoorwerp en alles wat die in zich draagt aan wijsheid. Ook hierin gaat het erom hoe je contact maakt met een kracht buiten jezelf en daarmee kan samenvallen, samenwerken en volgen. We zullen hierin ook gaan werken met Power Intrusion; het toevoegen van Kracht aan iemands systeem.

De eerste bijeenkomst reis je meer voor jezelf en de tweede bijeenkomst leer je werken en reizen voor de ander in samenwerking met een Krachtvoorwerp.

Voor de tweede bijeenkomst heb je een Krachtvoorwerp nodig zodat die geactiveerd wordt, in de samenwerking met jou. Dit kan een sjamanenspiegel, phurba of ratel zijn.

May the Force be with you!

Thursday 08 February 2024 om 10:00 tot Thursday 29 February 2024 om 17:00

Boerderij Landzicht, Hofgeesterweg 6, 1991 AD Velserbroek, Nederland

Over de organisatie

“Ik creĆ«r voor jou de Heilige Ruimte waarin jij jouw Medicijn kan ontdekken”

Shunyata Medicine organiseert Ademwerk en Cacao Ceremonies, Ademwerktrainingen, Sjamanistische basisopleiding en Healing journeys

In samenwerking met

HappyNaz

Contact

Reviews

Trudie

Medicine Wheel Teachings, Jaartraining Sjamanisme

Ik vind de opleiding erg inspirerend, helend en voedend. Het bracht me een maandelijks moment van voeding op het spirituele vlak. Een moment van thuiskomen in bij mijn essentie/mijn hart. Het heeft heling gebracht op diverse gebieden in mijn leven. Oa het loslaten en beter gecentreerd blijven in de dynamiek van een familie relatie, het meer loslaten van de reflex om in de helper rol te schieten. Daarnaast heeft het een mooie connectie gebracht met de stamleden door het delen van onze ervaringen tijdens de trainingen en de tussenligende periodes. Het is fijn me onderdeel te voelen van een stam van gelijksgestemden waarin ik dingen kan delen en waar ik kan klankborden op spirtitueel/sjamanistisch gebied in een bedding waarin ik me veilig voel. Ook ben ik dankbaar voor de inzichten en tools die deze training gebracht heeft. Ik ben gegroeid in het vertrouwen in mezelf over dat ik ingevingen, gedachten, beelden tijdens de reizen/rituelen kan ontvangen en in de wereld mag brengen/uitvoeren.

Lees meer

Atten Van der Vlugt

Verdiepingsdagen Breathwork Healer - Power Intrusion

Mooie gezangen, mooi en goed werk.

Lees meer

Shabnam Shazad

Verdiepingsdagen Breathwork Healer - Plantmedicijnen en Kracht

Hele fijne dag waarin ik weer een laag dieper heb kunnen reizen met het plant medicijn van cacao. Ik vond de begeleiding van Gaby en Naz mooi en ben heel dankbaar dat ik de ademopleiding bij Gaby heb gedaan en er ook mogelijkheden als deze dag zijn om weer in een onderwerp te verdiepen.

Lees meer

Verdiepingsdagen Breathwork Healer - werken met Krachtvoorwerpen

Meer evenementen van Shunyata Medicine

Thursday, 19 Sep. om 11:00
Breathing Space - Equinox Balans
Shunyata Medicine
Soundhealing Sjamanisme Ademwerk
Friday, 27 Sep. om 11:00
Open Dag Ademwerk & Sjamanisme
Shunyata Medicine
Sjamanisme Energiewerk Ademwerk
Friday, 11 Oct. om 10:00
Shamanic Soul - Breathwork Healer Certificate Training
Shunyata Medicine
Sjamanisme Ademwerk Persoonlijke Ontwikkeling
Sunday, 20 Oct. om 10:00
Medicine Wheel Teachings Jaartraining Sjamanisme
Shunyata Medicine
Sjamanisme Energiewerk Bewustzijnsontwikkeling

Dit vind je misschien ook interessant

Thursday, 25 Jul. om 19:00
Ademcirkel - met Niels en Anika - Adem Opleiding september
Niels en Anika
Adem Ademwerk Ademcirkel
Tuesday, 23 Jul. om 19:00
Ademwerk 23 juli 2024 (all genders)
Club Dogma
Ademwerk Ademcirkel
Thursday, 14 Nov. om 14:00
INFINITE - Tantra Retraite
Integrated Tantra
Meerdaagse retraites Tantra Ademwerk
Sunday, 04 Aug. om 14:00
Healing Wisdom in Modern Times: Talk & Liquid Tobacco Ceremony
Unplug
Plantmedicijn Sjamanisme Nieuwe Aarde
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl