Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Ecstatic Dance Journey DJ Yarl

Saturday 10 February 2024 van 19:00 tot 22:00

Nijmegen, Nederland

Over dit evenement

ECSTATIC DANCE JOURNEY met DJ Yarl

Programma:
19:00 Inloop
19:30 Ceremonie Philip Bouvy + sax
20:00 Ecstatic Dance met DJ Yarl
22.30 Afronding + fruit e.d.


Locatie: Vasim Circus Space
Adres: met de fiets: Winselingseweg 41 Nijmegen / ingang Oost
Met de auto voor parkeren op het terrein : Latensteinweg Nijmegen / ingang Oost of West
Vasim Circus Space bevind zich op de 1e verdieping.

Early bird ticket: €18,-
Regular ticket: €20,-
Tickets aan de deur kosten €22,-

DJ YARL
Yarl heeft als dj een diepgevoelde toewijding om verbinding te maken, niet alleen met zijn eigen innerlijk, maar ook met de dansers die hem vergezellen op de dansvloer. Deze verbinding, deze brug tussen zielen, ontsluit de deuren naar een diepere, meer betekenisvolle beleving. Zijn sets zijn meer dan muziek; ze zijn een odyssee van zelfexpressie, een gemeenschap die samenkomt in diepe verbondenheid.

Zijn stijl is een eclectische mix van invloeden, variërend van de aardse ritmes van wereldmuziek tot de pulserende beats van de elektronische muziek, en alle resonanties daartussenin. Elk nummer die hij kiest is een integraal onderdeel van een groter verhaal dat hij wil vertellen, een verhaal dat verder reikt dan woorden. Ecstatic Dance is voor hem geen louter fysieke uiting; het is een gelegenheid om echt in contact te komen met jezelf en de wereld om je heen, een moment van echte verbinding. Zo zegt Yarl: 'Mijn muziek is het voertuig voor deze gezamenlijke odyssee, met de hoop dat het anderen evenveel vreugde en verlichting zal brengen als het mij heeft gebracht. Dit is mijn gift, mijn muzikale reis, gedeeld met iedereen die bereid is om het te voelen'.

Soundcloud: https://soundcloud.com/jfhector
Mixcloud: https://www.mixcloud.com/yarl/


Toelichting Ecstatic Dance
De oorsprong van het woord ecstatic komt uit het Grieks en betekent: voorbij het zelf.
Ecstatic Dance staat dan ook voor: je lijf uit de stase – uit je vaste patroon – dansen, wat als helend ervaren kan worden.
Door je mee te laten voeren met de muziek waar deze je ook brengt, worden gevoelens en emoties gestimuleerd om tot expressie te komen. Dit helpt om in contact te komen met je natuurlijke staat van zijn. Je ervaart een diepere connectie met de andere dansers om je heen en beslommeringen en spanningen van de dag laat je makkelijker achter je. In overgave zijn op de dansvloer. En als je dát op de dansvloer kan, dan kan je dat ook in je eigen leven makkelijker toepassen.
De avonden worden gestart met een introductie/ceremonie bijvoorbeeld in de vorm van een warming-up en oefeningen om af te stemmen op jezelf of in connectie te komen met andere dansers. Hierna gaat de Ecstatic Dance Journey beginnen, je wordt uitgenodigd om mee te stromen met de muziek van een Ecstatic Dance DJ. Deze reis gaat in waves van meditatieve verstilling naar expressieve ritmische muziek en weer terug, zodat iedere cel in jezelf wordt geactiveerd. Minder weergeven

Saturday 10 February 2024 van 19:00 tot 22:00

Nijmegen, Nederland

Over de organisatie

Organiseert Ecstatic Dance events.

Reviews

Rinske

Ecstatic Dance Journey in Kapel Onder de Bogen

Mooie ruime locatie met fijne muzikale landschappen. Live muziek erbij was leuke extra. Mooi feestje. De vloerbedekking vond ik iets minder prettig, krijg je iets sneller draaiblaren van. Qua zachtheid danste het wel weer fijn. Gelukkig had ik dansschoentjes mee.

Lees meer

Laura

Ecstatic Dance met DJ Bravon

Het was een hele bijzondere avond! Het begon niet fijn, want ik wist niet dat er een technofestival op het terrein was daar. Gedoe met de locatie vinden, parkeren, vervelende security mensen… Dus ik kwam mega gestresst en overprikkeld aan en dacht erover om direct weer naar huis te gaan. Maar ben zo blij dat ik gebleven ben!!! Bravon en Philip hebben het voor mekaar hebt gekregen dat ik totaal vergat dat dat technofestival er was… Er was echt een hele fijne energie, de set was super en ik heb zo heerlijk gedanst! ✨🤩

Lees meer

Eveline Phillomena Zwikker

Ecstatic Dance met DJ Bravon

Chapeau! Alles tegen : drift festival buiten met keihard muziek, zaal die heel warm was … en toch magie. Well done Phillips en Dj Bravon. Ik heb genoten !

Lees meer

Ecstatic Dance Journey DJ Yarl

Meer evenementen van Ecstatic Dance Journeys Nijmegen

Saturday, 20 Jul. om 19:00
Extended International Ecstatic Dance
Ecstatic Dance Journeys Nijmegen
Ecstatic Dance Intuitive Dance Conscious Dance

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Wednesday, 07 Aug. om 10:00
RiseUP zomerfestival 2024
RiseUP
Festivals Live muziek Ecstatic Dance
Friday, 06 Sep. om 19:30
20🎫PLAY! Zwolle Ecstatic Dance met DJ Nachtpapegaai (alle leeftijden)
Play Zwolle
Ecstatic Dance Playfulness
Saturday, 13 Jul. om 19:30
DJ Annekus & more @ eindfeest Hippieland.nl
Ecstatic Dance Oss
Ecstatic Dance Festivals Vakantie
Saturday, 27 Jul. om 19:00
Conscious clubbing - ecstatic rave + cacao ceremony🔥
BE FREE
Vrije Dans Ecstatic Dance Cacao ceremonie
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl