Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

De Leidende Man

Zaterdag 20 januari 2024 van 9:00 tot 15:00

Land in Zicht, Achterhoekerweg 19, 3826 NA Amersfoort, Nederland

Over dit evenement

De leidende man
Krachtig en aandachtig

WIL JIJ:
Iedere dag vol zin en plezier uit je bed stappen?
Met focus aan je doelen werken?
Fijne mannen om je heen en een bloeiende relatie?

HEB JE GEBREK AAN:
Zin en energie in je lijf
Richting, een doel en financiële overvloed
Verbinding, vriendschappen, een bloeiende relatie en seksleven?

DENK ER EENS OVER NA:
Mis je grip op één, of meerdere onderdelen van je leven? Dan gaat dit dus ook over jou:
Jouw werk, jouw carrière, jouw financiën, jouw gezin, jouw vriendschappen, jouw relatie, jouw fitheid, zin en gezondheid?
Ben jij leidend in jouw leven, jouw gezin, jouw relatie en jouw geluk?

Loopt je leven op rolletjes? Is alles dat geregeld kan worden ook gegoten in handige systemen en georganiseerd? Heb je een bloeiende voedende relatie? En zet je steeds direct de juiste stappen? Ben je de dingen voor en ga je met alle gemak precies jouw kant op?

Of: Lukken sommige dingen steeds maar niet echt, of dreigt echt alles mis te gaan?
Raken deze vragen je? Voel je onrust?

Wil jij eindelijk écht veranderen wat je weet dat er beter kan en jij eindelijk echt beter wil? Stappen zetten uit niet werkende patronen, uit pijn, stress, conflict en belemmerende cirkeltjes? Dus:

1. Wil jij je leven naar een hoger plan leiden?
2. Wil jij zelf kiezen en je omgeving leiden en verantwoordelijkheid nemen?

De dag laat je ervaren hoe het is om onderdeel te zijn van een groep leidingnemende, zichzelf heruitvindende én natuurlijk ook gevoelige mannen.

Door krachtige effectieve oefeningen kom je deze dag erachter wat jouw realistische en wildste doelen zijn. En wat de, door jou naar de vergetelheid gedrukte, niet voor mogelijk gehouden natste dromen zijn. Ook zul je vanaf nu je belangrijkste obstakel opruimen, omdat deze onherroepelijk in beeld komt.

Op deze dag krijg je tools om je doelen te verhelderen en om de kern obstakels te ontdekken. Je krijgt scherpte en inzichten waar je al veel mee kan. Het is een dag met accountability (verantwoording), respect, aandacht, uitdaging, veiligheid, confrontatie, compassie en lol.

We wijzen elkaar op onze krachten en op wat we aan te kijken hebben voor een optimaal leven. We zijn getuigen van elkaar. We moeten het zelf doen, maar niet in je uppie. Zo bekrachtigen wij elkaar en stellen we doelen en maken we afspraken.

Een contract met jezelf en elkaar:

We spreken onze doelen en obstakels uit naar elkaar en deze eerste dag schrijf je je doel en je grootste obstakel (om op te ruimen ;)) op in een contract, dat je die dag ondertekent. Dit is een stevig commitment voor groei. Het helpt ons elkaar aan te spreken en zelf op onze ingeslagen weg te blijven.

Want we weten… we weten… dat we ons anders stiekem vaak toch weer kunnen laten afleiden, door onze comfortzone. Die zorgt dat we onze lastige gevoelens niet hoeven voelen. En we weten ook dat in deze comfortzone, weg van de confrontatie geen groei en lol en zin zit! De afleiding van ons gevoel door verslavingen als social media, eten, denken over wat anderen vinden, wat anderen willen, is verleidelijk, maar niet helpend.

Door op die manier bezig zijn met onze relaties, het moeten, het zorgen, het presteren, over onze grenzen gaan, iets bereiken voor een ander, lief doen, helpen, gezellig knus met haar zijn, krijgen we geen vrede in ons lichaam en geen peace of mind.
Dat krijgen we wel van onze projecten uitvoeren, met zin en lol!

De puma van Succes!
Dit contract, deze commitment naar jezelf en de steun van de groep is mega krachtig. Het is de sleutel naar succes, verbinding en rust.

We kunnen gaan leren om meer en meer bij elkaar te rusten, tussen het werken door. We zullen de successen en geleerde lessen in het moment, samen vieren!
(Samen tegelijk) voelen wat er te voelen valt, terwijl je bezig en onderweg bent, geeft je vrijheid om te doen wat je nog niet voor mogelijk achtte. Man-zijn is ook: Stoppen met krampachtig shit voorkomen en onderdrukken, voelen wat pijn doet en vervolgens vrijuit leven vanuit zin en verantwoordelijkheid.

Verantwoordelijkheid nemen, avontuur, plezier en zin, is wat ons als mannen echt beweegt en stevigheid geeft. Dit maakt stap voor stap jouw leven een leven van veel zin, focus en plezier!
Mannen zijn juist graag onderweg, steeds opnieuw onderweg, avontuur (ook met vrouwen) bouwen, maken om het maken zelf. Het bouwen om het bouwen is mannelijk. We gaan niet meer bouwen om er pas van te gaan genieten als het af is. We genieten van het bouwen en van tussendoor op tijd rusten. Dat is key!

Het contract legt de basis voor een reis die je (samen) voor langere tijd aangaat.

Pak deze kans man!
Op 20 januari komen we met een prachtige groep mannen bij elkaar en maken we een start voor het nieuwe jaar. Als je wil kun je daarna verder gaan met deze groep.
Normaal vraagt zo’n krachtige transformerende dag 475,- aan investering van jou.

Omdat we:
-Passie, zin en plezier in dit werk hebben
-NL een land vol met leidende krachtige aandachtige mannen gunnen, omdat ons dat zelf zo tof lijkt
-Jou deze kans gunnen, zodat jouw wereld verandert, waardoor onze wereld verandert
-Zo veel mannen al vet mooie transformaties hebben zien maken
-Weten dat jij ons nog niet kent en omdat we ons nog moeten bewijzen aan jou, (ook al hebben vele mannen de juiste stappen gezet met ons programma)
-We snel vol zitten

Maken we de investering een stuk aantrekkelijker voor jou. Voor 200,- kun je al meedoen, als je voor 1 januari kiest om mee te doen. Dat doen we zodat je sneller kiest om mee te doen en wij dan eerder weten op welke en de hoeveelheid mannen wij en jullie kunnen rekenen. Tegelijk is er maar beperkt plek op de 20ste januari. Mis je deze dag, dan moet je in de wachtkamer of je nog mee kan doen met de jaartraining. Ben je er bij dan beleef een onvergetelijk transformerende dag en krijg je een zeer aantrekkelijk aanbod voor de training die volgt.
Om het een totale no-brainer te maken kun je NU al voor 47,- meedoen aan deze gave dag ALS JE NU KIEST.

Dit is alleen voor mannen die gaan voor verandering en een krachtig vervullend leven.

Deze dag is naast een geweldige eenmalige ervaring dus ook het startsein voor degenen die een jaar lang met elkaar de confrontatie aan willen en kunnen gaan, krachtig en aandachtig. Op de dag zelf krijg je daar een uitzonderlijk aanbod voor.


Nog ff hè:
Man wow, wat hebben we in de vorige trajecten met mannen onszelf en elkaar aangekeken! Daar zit zoveel kracht, heling, vriendschap, liefde en focus in!
Dit is gaaf. Er zijn inmiddels veel mannen die fucking veel geleerd hebben, doorgewerkt, gegroeid, stappen gezet, winst gemaakt, zichzelf herontdekt. Man echt. Respect!

Een intensieve reis via niet weten, spanning, onrust, frustratie, soms zelfs boosheid, schuld, schaamte… naar de rauwe echtheid van onmacht, pijn, verdriet, weglopen, toch weer voelen, naar verantwoordelijk zijn, ruimte innemen, richting kiezen, gevoelig zijn, zin, plezier, humor en krachtig stap voor stap doen wat je te doen en zin in hebt.
Iedere keer als wij als mannen bij elkaar komen, zien we dat dat het lekker werkt, dat het alive maakt. Dat we er energie van krijgen en zin en focus om dingen onder ogen te zien, te voelen wat niet klopt, pijn als een krijger te nemen en dingen anders te doen, zodat ons leven zinvol en gelukkig is, leiding nemend met kracht en aandacht en een open voelend hart. Door samen te komen inspireren we onszelf en elkaar om gezond, duidelijk, stevig, liefdevol en helder onze gezinnen, relaties en werksituaties te leiden.
En ook voor hen houdt het hier niet op.
Deze groepen zijn samen doorgegaan in een intensief vriendschap en broederschap om elkaar te zien, getuige te zijn, elkaar stimuleren in de stappen naar een volledig vervuld en zinvol leven steeds te blijven zetten. We komen dus nog regelmatig bij elkaar. Na zo’n eerste intensieve jaar, blijven bijna alle mannen actief meedoen in onze broederschap en blijven ze de landelijke trainingsdagen volgen.
Wil jij dit ook? Onderdeel zijn van een groep krachtige aandachtige mannen? Elkaar motiveren om jouw stappen te blijven zetten, krachtig trouw aan jou en je doelen. Vrienden voor het leven. Om elkaar te voeden met avontuur, compassie en confrontatie, met kennis, tools, oefeningen.
Wat gaan we nou écht doen?


1 dag samenkomen op 20 januari voor een krachtige aandachtige start van 2024.

Voor alleen deze startdag van 2024 nu dus slechts: €47,-

Inclusief broederschap, contract, afspraken, plan!

Wanneer?
20 januari 2024 van 9-15 uur.

Er heeft zich al een mooie groep mannen aangemeld. Er zijn nog een paar plekken.
Geen geintje: wees er snel bij!

Meld je hier in hipsy aan, dan weet je zeker dat je er bij kunt zijn.

Of mail je vragen: bastiaan@therapievoormannen.com



Als je wil kun je daarna verder gaan met deze groep:
-10 x per jaar trainingsdag onder leiding van ons team (2 landelijkse dagen)
-(Online) meetings tussendoor
-(Online tool voor) Modellen, theorie, literatuur, handouts, voorbeelden, onderzoek
-(Lichaams)oefeningen
-Bewezen effectief buddy systeem
-Community van broeders
De waarde is onschatbaar. Je haalt hier enorm veel uit!
Als je er bij bent op 20 januari maak je kans op deelname aan het trainingsprogramma voor 2024. Je krijgt hiervoor op 20 januari een serieus aantrekkelijk aanbod. Meer info krijg je na aanmelding voor deze dag hier op hipsy. Er zullen groepen per regio zijn. Deze data verschillen per regio. De bijeenkomsten zijn gemiddeld 1 x per maand, met een pauze half juli en augustus.

Door: Therapie voor Mannen
www.therapievoormanne.com/de-leidende-man/
Bastiaan Serlé
0645634947
Vragen@therapievoormannen.com
Bastiaan@therapievoormannen.com

Zaterdag 20 januari 2024 van 9:00 tot 15:00

Land in Zicht, Achterhoekerweg 19, 3826 NA Amersfoort, Nederland

Over de organisatie

“Voor mannen die hun persoonlijke waarden dominant maken in hun eigen leven.”

Geloof jij ook in daadkrachtige mannen, die kracht én gevoeligheid inzetten. TVM organiseert bewezen effectieve groepstrainingen voor liefdevol leven.

De Leidende Man

Dit vind je misschien ook interessant

Donderdag, 23 mei. om 19:30
Man zijn in deze tijd, avondworkshop
MAN ZIJN IN DEZE TIJD
Mannen Workshops Mannencirkels Persoonlijke Ontwikkeling
Woensdag, 19 jun. om 10:00
💃Hieros Gamos Festival🕺
Hieros Gamos Festival
Mannen Workshops Vrouwen workshops Festivals
Woensdag, 22 mei. om 19:00
Mannen-vuur-cirkel op de Hoorneboeg
Mannen van de Hoorneboeg
Mannen Workshops Mannencirkels Verbinding
Vrijdag, 06 sep. om 10:00
Free Man Festival - Co-creators
Mannenhart
Mannen Workshops Festivals Mannencirkels
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl