Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Drumcirkel & Soundhealing in de yurt

Sunday 17 December 2023 van 14:30 tot 17:00

Culemborg, Nederland

Over dit evenement

De laatste van dit jaar! Een magisch sound healing ligconcert, voorafgegaan door een gezamenlijke drumcirkel, met Marije van der Nat en Ramon van der Hout

🔥 DRUMCIRKEL
NB: Geen eigen drum? Geen probleem! De yurt hangt vol met verschillende, door Ramon gemaakte drums die je mag uitproberen!
Welkom in de warme omhulling van de yurt. We verbinden ons met de drum, met de spirit van het dier dat erin doortrilt. We verbinden ons met de plek, in het midden van het land. We verbinden ons met deze tijd. Deze overgangstijd waarin we het ene nog niet helemaal hebben losgelaten, en het andere nog niet goed kunnen voelen of zien. We laten een intentie opkomen, een verlangen, een wens. En we drummen. Samen. Zoals dat al duizenden jaren gebeurt. En samen brengen we deze frequenties in het veld. We weven een patroon van prachtige intenties in het Grote Veld van Alles. We drukken een stempel: ZO is hoe we het willen. DIT is onze intentie. We drummen ons verlangen en trillen het hier, vanuit het midden van ons land, de grond in. Opdat het ripple effect zijn werk kan doen.

💗 SOUND HEALING
We zijn in de stilte na het drummen. Ga lekker liggen, omhul jezelf met warmte, en drijf langzaam mee met de klanken van de bijzondere (zelfgemaakte) instrumenten van Ramon en de stem van Marije. Een magische combinatie waarin de ruimte opent voor helende frequenties, codes, lichttaal. Klanken vanuit het liefdevolle veld die je aanraken in hart en ziel. Volledig afgestemd op het moment en op ons als groep.

☀️ Wanneer we aan het einde van de middag afscheid nemen, ben je een ander mens. Letterlijk. Jouw DNA is veranderd na het klankbad van drums, instrumenten en stem. Je gaat als nieuw weer de wereld in. Zo brengen we liefde en verandering.

De details:
🌿 ZONDAG 17 DEC 14:30 - 17:00 in de yurt, inloop vanaf 14:15 met thee
🌸 Op een sprookjesachtige plek in Rijswijk (Gld), nabij Culemborg en Wijk bij Duurstede (adres ontvang je na aanmelding)
💫 Pick-up om 14:00 op station Culemborg mogelijk (max 4 plekken, de lokatie is niet goed bereikbaar met ov. Geef het aan bij je aanmelding als je hiervan gebruik wil maken)
🔥 Matrasjes en dekentjes zijn aanwezig. Voel je vrij om je eigen dekentje, schapenvacht, kussentje voor onder je hoofd mee te nemen zodat je jezelf comfortabel kunt maken. De houtkachel in de yurt zal behaaglijk branden.
💎 Op donatie-basis, liefst contant. Je kunt denken aan €25-€50, naar draagkracht.

We hebben plek voor 12 deelnemers.
We kijken ernaar uit je te verwelkomen!

Warme groet,
Ramon en Marije

Sunday 17 December 2023 van 14:30 tot 17:00

Culemborg, Nederland

Over de organisatie

“Op weg naar jouw ware natuur!”

Breng jouw Zielsverlangen de wereld in met lichtbrenger, hartopener en zangeres Marije: privé coaching & retraites (NL/FR), ligconcerten & workshops.

Drumcirkel & Soundhealing in de yurt

Dit vind je misschien ook interessant

Saturday, 30 Mar. om 19:15
Voorjaars Ligconcert | met klankschalen, gong en mantra zingen
Mandira
Klankreis-Soundbath Mantra zingen Ligconcert
Friday, 07 Jun. om 17:00
STILTE WEEKEND MET SOUND HEALING
Binkie
Soundhealing Meerdaagse retraites Stilteretraite
Saturday, 23 Mar. om 10:00
The Selflove & Holistic Healing Retreat (onedayretreat)
Inner Star Coaching
1-Dags retraite Klankreis-Soundbath Innerlijke Reis
Sunday, 10 Mar. om 14:30
Sinewave Ritual
SinewaveHealing
Soundhealing Detox Healing
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl