Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Klank & ademreis (women only)

Saturday 23 December 2023 van 9:30 tot 11:30

Tilburg, Nederland

Over dit evenement

Een combinatie van soundhealing en trauma release breathwork.

Klank en geluid zijn overal, altijd. Bewust of onbewust. Je kunt je er niet aan onttrekken. Denk bijvoorbeeld aan achtergrondmuziek op het werk, een passerende auto, het kabbelen van water of gekwetter van een vogel.

Wanneer wij klanken waarnemen, doen we dit hoofdzakelijk met onze oren. Het bijzondere aan een klankschaalervaring is de combinatie van twee zintuigen die bij het aanslaan van een klankschaal tegelijk worden geprikkeld, namelijk het horen van de klanken en het voelen van de trilling.

​Als we dit laatste naar het niveau van cellen verplaatsen, is de eenvoudigste manier om cellen in het lichaam aan te spreken door midden van trilling. Trilling van buitenaf veroorzaakt het meetrillen of resoneren van cellen. Doordat cellen van levende wezens zo direct reageren op muziek en klanken, is het mogelijk dat er veranderingen of transformaties optreden als deze cellen gaan resoneren met bepaalde klanken.

​Trillingen van een klankschaal werken in op lichaam, geest en ziel van de mens en spreken zodoende de subtielere en fijnstoffelijke energieën aan. Door de klanktrillingen volgt er in feite een massage van alle lichaamscellen. Dit komt omdat deze een voor ons natuurlijke interval hebben, harmonieus. Er zijn namelijk meerdere hoofdtonen te horen. Op deze manier worden hersenstromen gekalmeerd.

Op plaatsen waar een blokkade (bijv. door angst) zit, waardoor de levensenergie niet optimaal kan stromen of een klacht aanwezig is, kunnen cellen weer gaan stromen. Het maakt de cellen weer los, om deze vervolgens te ordenen en in balans te brengen. Sommige blokkades hebben hoge heldere klanken nodig, andere meer lagere donkere klanken.

​TRB®
Trauma release breathwork (TRB®) is een verzamelnaam voor een aantal krachtige vormen van ademwerk. Al deze vormen van ademwerk hebben één gemeenschappelijk doel, namelijk het bevrijden van de ademhaling, en daardoor je trauma en opgeslagen energie en tremoren.

Waarom gebruiken we verschillende vormen van ademwerk?

We gaan er vanuit dat ieder mens verschillend is, daarom gebruiken we ook verschillende methoden of combinaties daarvan, die steeds op de karakterstructuur van iemand wordt afgestemd. Dit geeft de mogelijkheid om voor iedereen waarmee we werken het juiste traject te bieden. Waardoor meer rust, helderheid, stabiliteit en vrijheid in iemand leven kan ontstaan.

​Doordat trauma zich vastzet in het lichaam, kun je praten wat je wil, echter los je daarmee het in het lichaam vastgezette trauma niet op, de blokkades die in het lichaam zijn ontstaan, verdwijnen daardoor niet. En precies dat is waar TRB® je bij kan helpen.

​Liefs,
Carola & Kelly 🪷

Meer info op www.magicofjoy.nl

Er is ruimte voor max 10 deelnemers

Saturday 23 December 2023 van 9:30 tot 11:30

Tilburg, Nederland

Over de organisatie

“As above, so below. As whitin, so without. As the universe, so the soul ”

Magic of Joy gespecialiseerd transformatief coachen, reiki, BRTT & TRB, regressie, vrouwencirkels, plantmedicijn ceremonies en retraites

Reviews

Jessica

BRTT & TRB groepssessie

Carola en Rens zorgen voor een hele fijne en rustige sfeer, je voelt je meteen welkom. Ze geven je vooraf duidelijke uitleg, nemen de tijd voor je en begeleiden je op een zachte manier door het proces. Ook proberen ze al je vragen te beantwoorden en geven ze je advies. De combinatie van BRTT en TRB is erg bijzonder. Echt een aanrader als je je breathwork wil verdiepen. ♥️✨

Lees meer

Iris Pennings

I AM retreat van CaYA (women only)

Bizar wat deze vrouwen samen kunnen creëren. Een magisch weekend vol inzicht, loslaten, ontdekken en verbinding. Ik ben zo dankbaar voor deze reis met jullie! ❤️

Lees meer

Sabrina

Blue Lotus Cacaoceremonie

wat ontzettend fijn en tof in al zijn subtiliteit en kracht...ontzettend voor herhaling vatbaar. liefst wekelijks....!!

Lees meer

Klank & ademreis (women only)

Meer evenementen van Magic of Joy

Wednesday, 28 Feb. om 12:00
Inner Bliss ceremonie (small group)
Magic of Joy
Plantmedicijn Innerlijke Reis Ademwerk
Friday, 01 Mar. om 19:00
Klank & ademreis (women only)
Magic of Joy
Soundhealing Ademcirkel Ademwerk
Saturday, 09 Mar. om 15:00
Temple of the Rose
Magic of Joy
Tantra Conscious Sexuality Playfulness
Friday, 15 Mar. om 19:15
Klank & ademreis
Magic of Joy
Soundhealing Ademcirkel Ademwerk

Dit vind je misschien ook interessant

Thursday, 07 Mar. om 18:50
Ademcirkel
BreathBabes
Ademcirkel Ademwerk Meditatie
Wednesday, 03 Apr. om 19:00
FELT SENSE TRANCE ~ SENSUALITY
Natural High
Tantric Dance Yoga Soundhealing
Sunday, 10 Mar. om 16:30
Ademcirkel Verbonden Ademen - met Niels en Anika
Niels en Anika
Adem Ademwerk Ademcirkel
Wednesday, 20 Mar. om 19:00
PSYCHEDELIC BREATH & cacao
Aileen Kennedy Inner Source
Ademwerk Cacao ceremonie
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl