Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Joelfeestje ~ met krachtdierliederen de winter in

Wednesday 20 December 2023 van 19:00 tot 22:00

Zutphen, Nederland

Over dit evenement

We geven een Joelfeestje, Sarah en Madelon, en jij bent uitgenodigd!

Vier jaar geleden begonnen we met het samen schrijven van krachtdierliederen. Tijdens dit feestje op 20 december as. gaan we de liederen die we samen met Beer en met Vos schreven met je delen, zodat je hun kracht met je mee de winter in kunt nemen!
We gaan samen zingen deze avond. We vieren en verbinden met elkaar en geven ruimte aan wat er in het samenzijn in verbinding wil komen en wil ontstaan.

We voelen sterk het belang van samenkomen in het donker van de winter, en in deze tijd waarin het donker zich in de wereld om ons heen zo duidelijk uitspeelt. Èn we worden er ontzettend blij van onze medicijnmuziek met je te kunnen delen. We hopen je dus te zien op woensdag 20 december as. van 19.00 tot 22.00 uur in centrum Zutphen, bij Madelon thuis. Je bijdrage voor de avond is 15 euro. Wij zorgen dat er thee en lekkers is, in een verwarmende muzikale bedding. Welkom!

Aanmelden is nodig en doe je per mail naar sarahsounds@posteo.nl of madeloncoenen@yahoo.com.

Over Beer
Beer nodigt je uit in de stilte van zijn hol, voor introspectie, het verbinden met je weten en je wildste dromen, en het verhelderen van je visie. Om geschoond en helder in jouw unieke kleuren op te staan en deze tot expressie te brengen in de wereld. De zachtheid van zijn warme vacht en zijn scherpe tanden en klauwen vormen samen precies die context om in zijn donkere hol de naakte waarheid tegemoet te treden waar we eerder nog omheen konden lopen.

Over Vos
Vos is met zijn snelle en gecamoufleerde bewegingen tegelijkertijd aanwezig en onzichtbaar, fluïde en vurig, gegrond in lichtheid. Hij heeft oog en hart voor het geheel en helpt je om ook in de nauwe doorgang waar het donker van de winter je in kan nodigen, te blijven bewegen om zo je volgende stap te weten, je intuïtie te vertrouwen en het pad van je hart te volgen.

Over Sarah
Sarah is hier om vanuit spelend genieten en ademende dans Natuurlijke Wijsheid te leven. Er is een sterk verlangen in haar om ‘gezond’ te leven en te werken. Op een manier dus, die in lijn is met hart en ziel, en daarmee met onze natuur en de natuur om ons heen. Met vallen en opstaan ontwikkelt ze zich in deze levenskunst.
Als Sarah Sounds deelt ze haar liederen en klanken die ons meenemen op reis naar binnen. Ze biedt bedding en ruimte om dieper te luisteren, om te vertragen en te voelen. In verbinding met onszelf, elkaar en de magie en stroom van het Leven. Door het delen van haar stem en muziek helpt ze zichzelf en anderen met het herinneren aan, ontspannen in en belichamen van natuurlijke wijsheid.

Over Madelon
Jaren geleden zong ‘Songs of the Earth’ zich door Madelon heen als een lied en als een visie die zich in het Engels liet verwoorden:
“If there is one fire that aligns all of us on planet earth and in universe, it must be the fire of Love that inspires and spirits each and every one of us around the globe, the earth herself, all living beings on it, and all of Life. When we open up to this flame of Love in ourselves, we open up to this flame in others. We create a space for many individual songs to merge into one song that is beneficial to All. This is where the earth sings, and where we sing with her. The song that is ours to sing and that is in harmony with and support of All of Life. Let’s sing together.”
Madelon is gids voor mensen op het pad om zich toe te wenden naar deze “Flame of Love” en naar alles wat ons vanuit het verleden nog in de greep van afgescheidenheid daarvan houdt en vraagt om verbinding.

Sarah en Madelon ontdekten dat hun stemmen fijn blenden en dat Sarah Sounds en Songs of the Earth elkaar ontmoeten in het verlangen om de eigen bronverbinding aan te spreken en te zingen in co-creatie met de geziene en ongeziene natuur in en om ons heen. Daar is hun gezamenlijke reis met de krachtdieren in de muziek begonnen.

Oh en op de foto zie je Wodan. Hij liet zich in ons laatste samenzijn horen en inspireerde ons tot dit feestje. Wodan is oppergod van de Germaanse mythologie, leider van de goden, de god van de wijsheid, strijd, tovenarij en leiderschap. Hij stond centraal tijdens het Joelfeest, dat de Germanen vierden rond de winterzonnewende.

Wednesday 20 December 2023 van 19:00 tot 22:00

Zutphen, Nederland

Over de organisatie

Concerten 🤍 Cirkels 🤍 Ceremonies met verfijnde, krachtige Medicijn Muziek onder bezielde, belichaamde (bege)leiding

Joelfeestje ~ met krachtdierliederen de winter in

Dit vind je misschien ook interessant

Saturday, 16 Mar. om 19:00
//Ode aan de Yoni X Roos Diana // Ecstatic Singing Circle// met Cacao
Maartje Derks
Mantra zingen Zangcirkel Cacao ceremonie
Friday, 08 Mar. om 19:00
Vrouwendag Women's Gathering - Song Circle & Concert
ZING HET ZEG HET
Vrouwencirkels Zangcirkel Optreden
Wednesday, 06 Mar. om 19:30
Singing circle met Elias & Lian
MUSIC TEMPLE AMSTERDAM
Mantra zingen Kirtan Zangcirkel
Thursday, 14 Mar. om 19:00
ukuSingers online Maart t/m juni
Zangwerkplaats Janina Stopperka
Muziekavond Muziekles
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl