Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Open les Bodyvoicing

Wednesday 27 March 2024 van 19:30 tot 21:30

Studio MENG/MENG Elementair werk, Helmersstraat 140, 2513 SC Den Haag, Nederland

Over dit evenement


"We zijn allemaal een ster. Een ster die niets anders wil dan zijn of haar licht laten stralen."


🟠HET IS EEN VOCALE DANSVORM
Bodyvoicing is een vocale dansvorm voor mensen die willen werken aan een gezonde verbinding met zichzelf via de kennis van hun lichaam en stem.

Met mijn unieke dans-, adem- en stemoefeningen begeleid ik je door de wonderlijke wereld van je lichaam om het licht in jezelf te vinden, aan te wakkeren en volop te laten schijnen.

Kies je voor soepel en geaard bewegen en voor doelbewust en met zelfvertrouwen je stem laten klinken?

Woensdagavond 27 MAART geef ik een OPEN LES. Tijdens deze open les kun je kennismaken met Bodyvoicing. Geheel kosteloos en vrijblijvend kun je uitproberen of deze unieke Vocale Dansvorm iets voor jou is.

Wil je daarna graag doorgaan en de voordelen van Bodyvoicing ervaren op de langere termijn, dan is het volgen van de wekelijkse lessen een aanrader. Instromen is na de open les direct mogelijk.


🟠HET IS MINDFUL EN INTUÏTIEF
Gericht met aandacht in je lichaam vertoeven en je bewust zijn van hoe een (dans)beweging zich voltrekt. Of je overgeven aan het moment en fluctuaties in je energieveld laten uitbloeien tot spontane stemklanken. Dat is voelen dat jij je lichaam bewoont. Dat is voelen dat je de kracht hebt iets te doen waarvoor je anders niet het lef had gehad. Het helende licht van vreugde kan dan haar werk doen.

Mindful bewegen door het innerlijk landschap van je lichaam en je kracht hervinden. Intuïtief klinken en het kleurenpalet van je stem ontdekken. Bodyvoicing is het kruispunt waar beweging en stem bijeenkomen en volledig in elkaar opgaan.

Mijn naam is Icatya Sedney. Graag help ik jou, met mijn Afrikaanse dansachtergrond en unieke bewegingsmethode, bij het waarmaken van je behoefte om vrij uitdrukking te geven aan wat er innerlijk bij jou leeft en tot bloei wil komen.

✔️Houd je van dansen en wil je efficiënt en gezond leren bewegen?
✔️Wil je spelenderwijs de mogelijkheden van je stem uitbreiden?
✔️Wil je de kracht beleven van vrij uiting geven aan je oprechte gevoelens?
✔️Wil je werken aan een gezonde verbinding met jezelf via de kennis van je lichaam en stem?
✔️Wil je doelbewuster en met meer zelfvertrouwen je bewegingen maken en je stem laten klinken?

Kom kennismaken met Bodyvoicing.

Woensdagavond 27 MAART geef ik een OPEN LES en nodig je uit om te komen proeven wat de cursus je te bieden heeft. De open les is kosteloos en vrijblijvend.


🟠 HET HEEFT UNIEKE BEWEGINGSMETHODE
Bodyvoicing is de vocale dansvorm met aan de basis een unieke bewegingsmethode, die de verbondenheid met je lichaam, geest en stem versterkt. Je gaat soepeler en meer geaard bewegen, als ook doelbewuster en met meer zelfvertrouwen expressie geven aan dat wat innerlijk in je leeft en tot bloei wil komen.

Mijn bewegingsmethode heeft zijn wortels in 16 jaar toegewijd werken aan een gezonde relatie met mezelf via de wijsheid van mijn lichaam. De behoefte om de transformaties in mijn lichaam te kunnen volgen en ondersteunen, inspireerde mij tot het ontwikkelen van oefeningen gebaseerd op een innerlijk gewaar zijn.

Wat zich op innerlijk niveau voltrekt, geeft namelijk veel meer prijs dan wat uiterlijk waarneembaar is. Zo kwam ik erachter hoe ons bottenstelsel bijdraagt aan gearticuleerd bewegen. Niet alleen de betekenis, die je aan een beweging wilt geven, komt dan beter tot zijn recht, je ervaart ook een dieper verbinding met je hele lijf. Wat weer meer zelfvertrouwen geeft. Dat zijn drie vliegen in één klap.


🟠 HET MOEDIGT JE AAN TE LUISTEREN NAAR JE LIJF
De dans-, adem- en stemoefeningen zijn bedoeld om het lichaam beter te begrijpen en je authentieke stem te ontdekken. Je lichaam is een bron van een oneindig veld van informatie waar wij een hoop van kunnen leren.

Waar in je lichaam stroomt je levenskracht vrij en waar niet? Hoe zet je jouw focus en intentie in om de aanwezigheid van stromende energie te stimuleren?

Het is voelen waar gewoontes jou beperken en ze spelenderwijs te transformeren tot kracht, soepelheid en vitaliteit. De op het lijf geschreven oefeningen stimuleren je, om een solide basis te creëren. Een gevoel van vertrouwen dat diep in je Zijn is geworteld. Een betrouwbare interne houvast waarmee je met gemak vrij uiting gaat geven aan wat innerlijk in je leeft en tot bloei wil komen.

Het leren met je aandacht bij het hier-en-nu te zijn en simpelweg gewaar te worden van je eigen keuzes en interpretaties, ligt aan de basis van Bodyvoicing met haar unieke vocale dansmethode die je aanmoedigt te leren luisteren met heel je lijf.

🟠 DE OPEN LES
Ik zal een tipje van de sluier oplichten: we stappen in een tijdloze zone en beginnen de les met een uitgebreide warming-up van het lichaam op de muziek die de Afrikaanse diaspora rijk is. Wanneer we de verbinding met ons lijf weer hebben opgeschoond, slaan we met ademoefeningen een brug naar de dimensie van de stem. De magie van de verbondenheid vindt haar hoogtepunt wanneer onze bewegingen en stemklanken elkaar in het midden ontmoeten.

Nieuwsgierig? Woensdagavond 27 MAART geef ik een OPEN LES. Tijdens deze open les kun je kennismaken met Bodyvoicing. Geheel kosteloos en vrijblijvend kun je uitproberen of deze unieke Vocale Dansvorm iets voor jou is.

Wil je daarna voor een langere periode de voordelen van Bodyvoicing ervaren? Wekelijks zijn er lessen en instromen is direct mogelijk.

MELD JE AAN en ontvang daarna nog wat praktische informatie over deze OPEN LES. .

Wednesday 27 March 2024 van 19:30 tot 21:30

Studio MENG/MENG Elementair werk, Helmersstraat 140, 2513 SC Den Haag, Nederland

Contact voor deelname

Neem contact op met de organisatie om deel te nemen aan dit evenement.

Over de organisatie

“Ontgrendel de kracht van je lichaam en stem”

Mindful bewegen. Intuïtief klinken. BodyVoicing is het kruispunt waar beweging en stem bijeenkomen en volledig in elkaar opgaan.

1. Choose your tickets
The event organiser hasn't set up any tickets yet.
Transaction costs :
€ 0,00
Total:
€ 0,00
Open les Bodyvoicing

Dit vind je misschien ook interessant

Saturday, 09 Mar. om 10:30
Stem van de Ziel
Hartmissie
Stembevrijding Stemexpressie Ademwerk
Saturday, 02 Mar. om 14:00
African Vibrations
AMSL Dienstverlening
Muziekles Dansworkshop Live muziek
Saturday, 06 Apr. om 13:00
Wervelen en Expressie van de Kunst die in je leeft
Whirling Creations
Creativiteit Sufidans Bewustzijnsontwikkeling
Tuesday, 27 Feb. om 20:00
Tender Tuesdays
Tender Hearts
Bewustzijnsontwikkeling Dansen in verbinding Cacao ceremonie
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl