Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Workshop familieopstellingen (representant)

Zaterdag 16 maart 2024 van 9:30 tot 16:00

Utrechtseweg 114, 6862 AP Oosterbeek, Nederland

Over dit evenement

Het adres voor de workshop is Utrechtseweg 114b in Oosterbeek. De locatie 'Het Gezonde Pad' ligt 50m het pad op tussen de winkels Mickey Blue en de juwelier Van Droffelaar. Vanaf 09:30u is de inloop en staat de koffie of thee met wat lekkers klaar. Voor de gezonde biologische lunch wordt gezorgd. We starten om 10:00u en we ronden uiterlijk om 16:00u af.

Parkeren kan het best op de grote parkeerplaats bij de Albert Heijn. Vanaf daar is het slecht een paar minuten lopen naar de locatie.

Familieopstellingen variëren in tijd. Het kan gebeuren dat we vroeger klaar zijn dan de aangegeven tijd, omdat ik de tijd ruim heb ingeschat. Hierdoor is er wel voldoende ruimte voor ieders persoonlijke proces en vragen.

Familieopstellingen kunnen een intense beleving zijn, waarbij plotselinge gevoelens van koude of warmte zomaar opkomen. Kleed je daarom in laagjes en neem sloffen of warme sokken mee. Om de gehuurde ruimte te respecteren wil ik je vragen bij aankomst je schoenen uit te doen.

Heb je nog vragen over het verloop en de werking van een opstellingendag, neem dan gerust contact op.

Ik kijk er naar uit je te verwelkomen!

Hartelijke groet,

Henk Ras
06-20 84 34 29

Zaterdag 16 maart 2024 van 9:30 tot 16:00

Utrechtseweg 114, 6862 AP Oosterbeek, Nederland

Over de organisatie

“Bewuster | Gezonder | Leven”

We organiseren 1x per maand een workshop familieopstellingen en bieden daarnaast ook een 4-daagse Intermittent Living Experience aan vanuit onze BnB.

Reviews

Marinke Degen

Workshop familieopstellingen (representant)

Familieopstellingen, je moet het mee maken om te begrijpen wat het is en dat raad ik iedereen aan! Henk is een heel fijne begeleider, heldere communicatie en heeft oog voor iedereen. Hij is aanwezig als een échte professional met een open mind en een groot empatisch vermogen. Ik doe graag vaker mee met de opstellingen van Henk.

Lees meer

Maarten Oude Rikmanspoel

Workshop familieopstellingen (vraagindiener)

Mooie setting. Fijne begeleiding door Henl en Chris. Ook als de opstelling opeens een onverwachte wending kreeg, veel kalmte. Dank en veel liefs

Lees meer

Sonja

Workshop familieopstellingen 4 nov (vraagindiener)

Eigenlijk is het met geen woorden uit te leggen wat je ziet, voelt, ervaart tijdens een opstelling, niet alleen die van jezelf maar ook die van anderen. Het is energie en emotie samen, ongekend en soms ongelooflijk intens. Het raakte mijn ziel, mijn ik, het gaf me inzichten in mijn plek, liet me voelen en opnieuw verbinden met mijzelf, het creëerde ruimte voor loslaten en ruimte voor mezelf om er te zijn. Ik vond de dag ontzettend spannend. Bij aanvang, mede dankzij de veilige warme setting en professionele begeleiding van Henk, Yara en de andere aanwezigen kon ik de spanning langzaam loslaten en gewoon ervaren. Tijdens en tussen de opstellingen door zorg en aandacht vanuit Henk en Yara, naar hoe het met je gaat, dat voelde gerustgesteld en vertrouwd.Ik voelde me zo gesteund en gezien, dankbaar voor deze dag. Mooie waardevolle inzichten heb ik meegenomen. Had het voor geen goud willen missen. Dankjewel!

Lees meer

Workshop familieopstellingen (representant)

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 03 aug. om 13:30
Familieopstellingen Nijmegen
Coaching met Kompassie
Familieopstellingen Verbinding Opstellingen
Donderdag, 05 sep. om 19:30
Bij Jessica op de thee
Jessica Schellekens
Familieopstellingen Systemisch werk
Donderdag, 29 aug. om 11:00
Familieopstellingen dag 29 augustus Arnhem
Ruby en Pervin
Familieopstellingen Opstellingen Systemisch werk
Zondag, 18 aug. om 10:00
Familieopstellingen dag 18 augustus (Omgeving Apeldoorn)
Lisa de Kruijf | Familieopstellingen, kampen & therapie
Familieopstellingen Persoonlijke Ontwikkeling 1-Dags retraite
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl