Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Familieopstellingen Studio 108

Friday 08 December 2023 van 19:00 tot 22:00

Studio 108, Burgemeester Tellegenstraat 41, 1073 KB Amsterdam, Netherlands

Over dit evenement

Ben jij nieuwsgierig naar familieopstellingen? Of wil jij de kracht en de magie van het familiesysteem ervaren? Of jouw eigen vraag inbrengen?

Je bent van harte welkom bij deze opstellingen avond op vrijdag 8 december in Amsterdam. Een gezellige avond vol verdieping en inzicht in Studio 108: een prachtige knusse yogastudio in de Pijp.

Inloop om 18:45 uur. Opstellingen van 19.00 tot 22:00 uur.

Wil jij een vraag inbrengen? Koop dan snel jouw kaartje als vraaginbrenger! Je krijgt jouw eigen opstelling waarbij we uitgebreid ingaan op hetgeen waar jij tegenaan loopt in jouw dagelijkse leven. We hebben ruimte voor drie vraag inbrengers.

Weet dat het even waardevol is om als representant deel te nemen. Het is een magische ervaring om 'bewogen' te worden. Bovendien, jouw rol en ervaring als representant hangt samen met de thema's die jij mag aankijken. Interessant en erg leerzaam. Ervaring als representant is niet nodig: iedereen kan dit en je kan het niet fout doen.

Meer over familieopstellingen:

In systemisch werk, of familieopstellingen, geven we ruimte aan de (onzichtbare) dynamieken die ten grondslag liggen van een familiesysteem. In ieder familiesysteem kunnen disbalansen ontstaan. In de relatie tussen ouder(s) en kind. Broers en zussen. Wanneer iets of iemand er niet mag zijn. Het effect van een enkele gebeurtenis kan generaties lang doorwerken, en zich op allerlei manieren uiten. Van verstoorde relaties en lastig te plaatsen emoties, tot terugkerende mentale of lichamelijke klachten.

In een opstelling maken we zichtbaar wat er gezien wil worden, en werken we toe naar helende beweging. Het is aan het systeem wat er wil bewegen, en welke stappen de client hierin mag zetten. We werken hierbij altijd vanuit een thema dat zich in het heden aandient. Immers, een disbalans in het systeem zal zich zichtbaar maken in het hier en nu.

Hoe het werkt? Dat weet niemand. Toch zien we dat binnen ieder familiesysteem dezelfde systemische wetmatigheden gelden. Dat ieder persoon, en dus ieder systeem, trauma en daarom ook disbalansen kent. En dat hier ongelofelijk veel heling mogelijk is. Een opstelling geeft in het moment zelf vrijwel altijd inzicht, begrip en compassie. De diepere effecten van een opstelling kunnen onmiddellijk en bijna magisch zijn. Of pas jaren later op subtiele wijze zichtbaar worden. Hoe dan ook, dit werk brengt beweging. Elke keer weer.

Friday 08 December 2023 van 19:00 tot 22:00

Studio 108, Burgemeester Tellegenstraat 41, 1073 KB Amsterdam, Netherlands

Over de organisatie

“Voluit kunnen voelen, verbinden en genieten begint bij jezelf.”

Welkom Bij Linda. In één op één sessies en workshops breng ik jou dichter bij jezelf, en daarmee dichter bij de ander. Contact begint hier.

Reviews

Hans Smits

Familieopstellingen Studio 108

Een warm welkom en ontvangst is een fijne start. Onder begeleiding van Linda word je snel op je gemak gesteld en uitgelegd wat de bedoeling is van de sessie. Heel fijn hoe je met elkaar “aant werk” gaat. Er is veel aandacht en voldoende tijd om verdieping te vinden in een individuele vraag. Linda leidt dit professioneel en laat eea gebeuren. Heel bijzonder wat je met elkaar kunt bereiken. Zeker aan te bevelen.

Lees meer

Tara De Ruijter

Potluck Opstelling

Linda is een hele fijne goeie familie opsteller. Ook als representant vond ik het een hele bijzondere ervaring. Elke keer leer ik weer te vertrouwen in dat wat ik voel klopt.

Lees meer

Tara Esra Feijt

Potluck Opstellingen

De opstellingen bij Linda waren voor mij een prachtige eerste ervaring met familieopstellingen. Ik mocht deze avond een vraag inbrengen. Het was zo mooi te zien hoe mijn familie, ik zelf en andere delen in de opstellingen zich in relatie tot elkaar bewogen en uiten. De dynamieken en patronen zo zichtbaar te zien worden raakte mij enorm. Een nieuwe vorm om in het thema dat ik in bracht weer een laag dieper te zien, te voelen en los te laten. Ook voelde ik mij ontzettend gezien en ondersteund in de opstelling. Zowel door alle deelnemers en al helemaal door de veilige, warme setting die Linda neerzet en bewaakt. Ik wil er zeker bij zijn de volgende keer!

Lees meer

Familieopstellingen Studio 108

Dit vind je misschien ook interessant

Wednesday, 06 Mar. om 18:30
Vind je plek: ervaar (familie)opstellingen in een kleine groep
Steef
Familieopstellingen Systemisch werk Sharing Circle
Saturday, 23 Mar. om 10:00
Familieopstellingen
Lydia Kleiter Holistisch Therapeut
Systemisch werk Familieopstellingen Systeemopstellingen
Friday, 15 Mar. om 10:00
Hoe teken je een familieopstelling? Bijscholing.
Als de zon
Creativiteit Systemisch werk Bewustzijnsontwikkeling
Thursday, 25 Apr. om 10:00
Familie opstellingen met San en Iet
Down2Earth met iet
Familieopstellingen Healing De stem van binnenuit
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl