Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

9D ademwerk Thema letting go with 🎧

Saturday 02 December 2023 van 12:00 tot 14:30

YogaZentrum Nada, Zuidermolenweg 7, 1069 CE Amsterdam, Nederland

Over dit evenement

Verrijk je Leven met 9D Ademreizen: De Magie van Samengestelde Ingrediënten ( de adem reis is in het engels)

Welkom in de bijzondere wereld van 9D Ademreizen, een unieke reiservaring samengesteld uit een boeiende mix van elementen die zorgen voor een diepgaande transformatie.

Deze reis bestaat uit:
* 9D multidimensionaal geluid,
*SomaBreathework,
*coaching
*solfège frequenties
*432 Hz, binaurale beats
*sochronale hersengolven
*subliminale hypnotische affirmaties en muziek van wereldklasse om een ​​holistische reis te creëren.

1. Innerlijke Rust en Evenwicht met 9D Multidimensionaal Geluid:
Laat je meevoeren door het 9D multidimensionaal geluid, dat je helpt om innerlijke rust te vinden en je beweeglijk in evenwicht te brengen. Dit leidt tot stressvermindering en diepe ontspanning.

2. Diepgaande Transformatie met SomaBreathework:
SomaBreathework, een ademhalingstechniek die deel uitmaakt van deze reis, optimaliseert je ademhaling en verbetering van de zuurstofopname in je lichaam. Dit draagt ​​bij aan een krachtige en emotionele genezing, een gezamenlijke fundamentele transformatie.

3. Persoonlijke Begeleiding en Coaching:
Tijdens de reis ontvang je deskundige coaching om je te ondersteunen in je persoonlijke groei en ontwikkeling. Dit helpt je om obstakels te overwinnen en je doelen te bereiken.

4. Verhoogd Bewustzijn met Solfège Frequenties:
Solfège frequenties worden gebruikt om je bewustzijn te verhogen en toegang te krijgen tot diepere inzichten en wijsheid.

5. Harmonie en Balans met 432 Hz Muziek:
De muziek, afgestemd op 432 Hz, belangrijke interne harmonie en balans, waardoor je in een staat van flow kunt geven.

6. Gebalanceerde hersenen met binaurale beats:
Binaurale beats zijn geluidsgolven die, wanneer ze via hoofdtelefoons worden beluisterd, een bepaald frequentieverschil tussen beide oren creëren. Dit verschil in frequentie kan helpen bij het synchroniseren van de hersengolven in beide hersenhelften, wat kan bijdragen aan een gebalanceerde mentale toestand en geestelijke gezondheid.

7. Verbeterde Focus met Isochronale Hersengolven:
Isochronale hersengolven ondersteunen je bij het verbeteren van je concentratie en interne focus, wat resulteert in onnodige doelverwezenlijking.

8. Zelfontdekking en Groei met Subliminale Hypnotische Affirmaties:
Subliminale hypnotische affirmaties werken op het onderbewustzijn om grotendeels de negatieve gedacht te vervangen door positieve, stimulerende gedachten en overtuigingen.

9. Versterking van de Ervaring met Muziek van Wereldklasse:
De reis wordt ondersteund door muziek van wereldklasse, wat de enorme ervaring verdiept en versterkt.

Deze ademreis is specifiek ontworpen om mensen te ondersteunen die worstelen met de uitdaging van loslaten, of het nu gaat om moeilijke gebeurtenissen uit het verleden, gevoelens van wrok of oordelen over zichzelf of anderen. Het biedt een voedende ruimte voor diegenen die een diepere betekenis en doel in hun leven willen activeren, en biedt de mogelijkheid om hun authentieke zelf te herontdekken en opnieuw te verbinden.

Begin aan een transformerende 9D Breathwork-reis, ontworpen om je te ondersteunen in de kunst van het loslaten. Deze meeslepende ervaring bevrijdt je uit de greep van het verleden en werpt fysieke en psychologische lasten af ​​die ongemak veroorzaken. Door vergeving, eigenliefde, acceptatie en veerkracht zijn de belangrijkste thema’s met elkaar verweven, waardoor persoonlijke transformatie wordt gestimuleerd. Je laat het gewicht van trauma's uit het verleden los, ervaart emotionele stabiliteit, rust en herstelt het evenwicht. Deze transformerende reis is een springplank naar voortdurende groei en genezing, waardoor de evolutie van je ware zelf wordt bekrachtigd. Omarm een ​​diepgaande bevrijding en verrijk je leven met doel en mogelijkheden.

Gemeenschappelijke resultaten:

*Bevrijding van het verleden: Ervaar diepgaande vrijheid terwijl je de greep van het verleden loslaat en de lasten loslaat die je hebben tegengehouden.

*Bevrijding van fysiek en psychologisch ongemak: Laat het gewicht van fysieke en psychologische lasten vallen, wat leidt tot een gevoel van lichtheid en opluchting.

*Cultivatie van vergeving, eigenliefde en acceptatie: Stimuleer een meelevende en verzorgende relatie met jezelf en anderen, waarbij je vergeving en acceptatie omarmt als transformatieve krachten.

*Veerkracht en emotionele stabiliteit: Ontwikkel innerlijke kracht en veerkracht, zodat u met meer gemak en emotionele stabiliteit door de uitdagingen van het leven kunt navigeren.

*Rust en hersteld evenwicht: Ervaar een diep gevoel van rust en innerlijk evenwicht, waardoor de harmonie in uw leven en relaties wordt hersteld.

*Bekrachtigde zelftransformatie: Omarm persoonlijke groei en empowerment terwijl je loslaat en evolueert, waardoor je jezelf openstelt voor nieuwe mogelijkheden en een meer vervullende levensreis.

Wie is DjezzManon...

DjezzManon belichaamt de kunst van innerlijke harmonie en welzijn, en zij is een gids op het spirituele pad. Met een fundamentele passie voor Kundalini yoga, meditatie, healing, affirmaties, coaching, ademwerk en Reiki, deelt zij haar wijsheid en compassie om anderen te helpen op hun reis naar persoonlijke groei en transformatie.

Kundalini Yoga en Meditatie : DjezzManon is een ervaren beoefenaar en leraar van Kundalini yoga, een krachtige discipline die zich richt op het ontwaken van de interne energie en het waardevolle van de eenheid tussen lichaam en geest. Haar diepgaand inzicht in meditatie en ademwerk helpt haar studenten om diepe innerlijke vrede en helderheid te vinden.

Healing en Reiki : Als bekwame healer werkt DjezzManon met Reiki-energie en andere helende methoden om energetische blokkades te verwijderen en het welzijn te herstellen. Haar feitelijke en intuïtieve aanpak genezen op fysiek, praktisch en spiritueel niveau.

Affirmaties en Coaching : DjezzManon is gegarandeerd aan het begeleiden van bij anderen van negatieve overtuigingen en het cultiveren van positieve veranderingen in hun leven. Als coach en mentor biedt zij waardevolle inzichten en ondersteuning op de weg naar zelfontdekking en groei.

Ademwerk : DjezzManon begrijpt de kracht van de adem als een brug tussen lichaam en geest. Ze leert haar cliënten hoe ze ademwerk kunnen gebruiken om stress te verminderen, emotionele balans te herstellen en diepe innerlijke rust te bereiken.

De missie van DjezzManon is om anderen te inspireren om innerlijke rust en harmonie te vinden. Haar begeleiding en lessen zijn een bron van inspiratie voor degenen die hun innerlijke kracht willen activeren en de schoonheid van hun authentieke zelf willen omarmen.

Als je op zoek bent naar een ervaren gids op je reis naar persoonlijke groei en welzijn, dan is DjezzManon de stralende ster die je zal leiden op jouw pad naar innerlijke harmonie.

Meer informatie: djezzmanon.nl

Saturday 02 December 2023 van 12:00 tot 14:30

YogaZentrum Nada, Zuidermolenweg 7, 1069 CE Amsterdam, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“De Sparkel Specialist geeft jou weer kleur aan je leven!”

Het is een plek waar je door verschillende elementen te gebruiken snel in een staat van bewustzijn komt. En jou licht weer kan schijnen.

1. Choose your tickets
9D ademwerk Letting Go

€ 60,80
Including € 0,80 service fee
Transaction costs :
€ 0,00
Total:
€ 0,00
9D ademwerk Thema letting go with 🎧

Meer evenementen van DjezzManon

Saturday, 02 Dec. om 12:00
4 =3 Aanbieding 9D ademreizen 🎧
DjezzManon
Healing Ademwerk Lichaamswerk
Friday, 08 Dec. om 19:00
9D ademwerk Thema stress and anxiety with 🎧
DjezzManon
Ademwerk Lichaamswerk Healing
Saturday, 16 Dec. om 12:00
9D ademwerk Thema Trancending fear with 🎧
DjezzManon
Ademwerk Lichaamswerk Healing
Sunday, 24 Dec. om 12:00
9D ademwerk Thema The full reset with 🎧
DjezzManon
Ademwerk Lichaamswerk Healing

Dit vind je misschien ook interessant

Saturday, 16 Mar. om 15:00
Red Play Party (Temple Night) & Polarity Workshop
Exploring Deeper
Tantra Tempel Lichaamswerk
Sunday, 10 Dec. om 16:00
Breathwork Deepdive
Ramon Kinkel Breathwork
Ademwerk Ademcirkel Adem
Friday, 12 Jan. om 19:00
Kennismakingsworkshop Tantra
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra Lichaamswerk Meditatie
Saturday, 23 Dec. om 09:00
One-Day Immersion: Winter Solstice Ceremony
Tales of Bodyverse
Ademwerk Embodiment Plantmedicijn
Made with ♥ Copyright 2023 hipsy.nl