Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

โ€œde Verbonden Vrouwโ€ Retraite weekend - 4de editie

Friday 08 December 2023 om 13:30 tot Sunday 10 December 2023 om 14:30

Vlierhof ECO-Community & Retreat Center | Groups | Workshops | Events, Klever Str. 115, 47533 Kleve, Duitsland

Over dit evenement

๐‘ฃ๐‘œ๐‘œ๐‘Ÿ ๐‘’๐‘› ๐‘‘๐‘œ๐‘œ๐‘Ÿ ๐‘ฃ๐‘Ÿ๐‘œ๐‘ข๐‘ค๐‘’๐‘›
Na het grote succes van de eerste drie retreat weekenden, organiseren we nu al weer de vierde editie. Deze keer staan de themaโ€™s van het hart en de keel centraal: Omarm jezelf en leer eerlijk en liefdevol vanuit je hart spreken.

Het programma is uniek en veelzijdig. In verrassende en diepgaande workshops werken we met ademsessies, lichaamswerk, opstellingen, meditaties, gezonde voeding, energiewerk en nog veel meer! We gaan o.a. werken met compassie, verbinding, expressie, stembevrijding, authenticiteit, luisteren.

๐—›๐—ฎ๐—ฟ๐˜๐—ฐ๐—ต๐—ฎ๐—ธ๐—ฟ๐—ฎ, ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜„๐—ฒ๐—ด ๐—ป๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—”๐—ฐ๐—ฐ๐—ฒ๐—ฝ๐˜๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐—ฒ๐—ป ๐—ฉ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฏ๐—ถ๐—ป๐—ฑ๐—ถ๐—ป๐—ด
Het hart is verbonden met het element lucht. Open je hart voor liefde, compassie en verbinding met jezelf en anderen. Verbinding maken is veilig en verrijkend voor jou. Je kunt je kwetsbaar opstellen. Je bent in staat tot vergeving en je handelt vanuit vertrouwen en compassie.

๐—ž๐—ฒ๐—ฒ๐—น๐—ฐ๐—ต๐—ฎ๐—ธ๐—ฟ๐—ฎ โ€“ ๐—›๐—ฒ๐˜ ๐—ธ๐—ฎ๐—ป๐—ฎ๐—ฎ๐—น ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—Ÿ๐—ถ๐—ฒ๐—ณ๐—ฑ๐—ฒ๐˜ƒ๐—ผ๐—น๐—น๐—ฒ ๐—˜๐˜…๐—ฝ๐—ฟ๐—ฒ๐˜€๐˜€๐—ถ๐—ฒ
De keelchakcra is verbonden met het element ether. Ontdek jouw innerlijke waarheid, die je zonder moeite weet te uiten. Vanuit verbinding en stilte. Je voelt wat er in je omgaat en spreekt dat uit. Je kunt goed luisteren naar anderen. Je spreekt vanuit wijsheid, komt voor jezelf op en geeft je grenzen aan.

๐—ง๐—ต๐—ฒ๐—บ๐—ฎโ€™๐˜€ ๐—›๐—ฎ๐—ฟ๐˜: Vind je het lastig om mensen of situaties los te laten, terwijl je weet dat ze niet goed voor je zijn? Heb je soms moeite met intimiteit? Vind je het lastig om je open te stellen? Raak je makkelijk uit balans? Voel je je soms alleen? Kun je zeggen tegen jezelf dat je van jezelf houdt?

๐—ง๐—ต๐—ฒ๐—บ๐—ฎโ€™๐˜€ ๐—ธ๐—ฒ๐—ฒ๐—น๐—ฐ๐—ต๐—ฎ๐—ฐ๐—ธ๐—ฟ๐—ฎ: Vind je het een uitdaging om jouw waarheid te spreken? Heb je moeite om je emoties te uiten? Heb je vaak problemen met jouw keel of nek? Heb je moeite om je grenzen te uiten? Kun je goed luisteren naar je innerlijke stem? Of naar anderen? Durf jij je stem te laten horen?

Voel jij een ja bij deze themaโ€™s en wil je deze reis maken met een groep prachtige sisters? Dan ben je van harte welkom. Wij kijken weer uit naar een prachtige, diepe, transformerende reis samen met jou.

De Verbonden Vrouw, dat ben jij!
De Verbonden Vrouw, dat zijn wij!

Liefs Karen & Maryam

๐—๐—ฒ ๐—ฏ๐—ฒ๐—ป๐˜ ๐˜„๐—ฒ๐—น๐—ธ๐—ผ๐—บ!

๐—ฃ๐—ฟ๐—ฎ๐—ธ๐˜๐—ถ๐˜€๐—ฐ๐—ต
โ€ข Datum en tijden: vrijdag 08 dec. t/m zondag 10 dec. 2023, start om 13:30 uur vrijdag en einde om 14:30 op zondag
โ€ข Energie-uitwisseling: vanaf โ‚ฌ 377,-. obv een gedeelde kamer. Privรฉ kamer mogelijk tegen een meer-prijs.
โ€ข Maaltijden: inclusief 3 heerlijke maaltijden per dag. Biologisch & Plantaardig
โ€ข Locatie: een prachtige locatie, nette kamers met gedeelde douches/toilet, Adres: Vlierhof Community, Klever Strasse 115 te Keeken (2 km over de grens, en een half uurtje van Nijmegen)
โ€ข Info: via info@karen-wessels.com of info@maryamjanssen.nl
โ€ข Min 10 max 14 deelneemsters

๐‘…๐‘’๐‘ฃ๐‘–๐‘’๐‘ข๐‘ค๐‘ 

๐— ๐—ฎ๐˜‚๐—ฟ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป
Dit weekend was zo mega magisch! Wauw, echt ik heb intens veel mogen leren, genieten, ontvangen, groeien en nog zo veel meer. De begeleiding van Maryam en Karen is zo liefdevol en helend. Ik voel me echt gezien en gehoord door ze. Ze weten vanaf het eerste moment een super fijne en veilige energie neer te zetten. Ook Belinda en Karlijn ben ik mega dankbaar voor hun fijne bedding tijdens de sessies. Je voelt gewoon dat het enorm vanuit hun hart komt. Ook het liefdevolle eten en de deelname van Rheatanya was zo bijzonder!
Een hele fijne ervaring en super creatief. Al met al echt super mooie mensen die het een veilige, fijne en ontspannen energie maken. De verbinding die ik hier heb mogen ervaren met mezelf en alle andere vrouwen die deelnamen aan dit weekend, is niet in woorden te omschrijven. Ik voel me zo gedragen, geliefd en gezien en gehoord. Ik kan hier voorlopig nog wel even op teren.

Ook de locatie is geweldig! Tussen de blokken door lekker aarden met blote voetjes in het gras, een wandeling maken net buiten Vlierhof of gewoon rusten in de tuin, het kan allemaal. Ik kom zeker nog terug bij de Vlierhof Community met al deze mooie mensen! En ook zeker nog bij evenementen van deze mooie vrouwen!
Ik voel mij enorm dankbaar en ik heb een hart gevuld met liefde.

๐—œ๐—ป๐—ด๐—ฒ
Wat een warm bad dompelen Karen en Maryam. je als vrouw in; het voelde helemaal als thuiskomen. Ook op deze prachtige plek en community die de Vlierhof is. Maar in alle zachtheid hebben we in dit weekend tegelijkertijd veel innerlijk werk gedaan middels de krachtige opstellingen van Karen en door via lichaamswerk onze boosheid te onderzoeken (Waar natuurlijk bij de meeste mensen diep verdriet onder ligt). Heel mooi en confronterend tegelijk om te zien en te voelen en voor de ander te mogen spaceholden, gewoon aanwezig zijn.
Er waren sharings, oefeningen in tweetallen om je grenzen te onderzoeken, liefdevol ademwerk en ook genoeg speelsheid. Het eten van Rheatanya was echt heeeeeeerlijk en met veel aandacht verzorgd plus ik was dat weekend jarig en zelfs daar was aan gedacht met taart, een kaart en zingen!

Op de laatste middag namen we met een ritueel en live muziek afscheid bij het vuur en dat maakte dit vrouwenweekend helemaal af. Ik ga zeker proberen bij de volgende te zijn. Of deel te nemen aan ander prachtig en zo nodig werk dat Karen en Maryam op de Vlierhof aanbieden. Je voelt dat ze dit niet alleen doen vanuit hun kennis maar ook uit levenservaring en dat ze onderdeel uitmaken van het groepsproces. Ook zij stellen zich kwetsbaar op. Daar houd ik van. Dat creรซert verbinding. Ook dank aan Karlijn en Belinda de mede spaceholders. Jullie zijn allemaal zeer kundige schatten. Aanrader!

๐—ฅ๐—ถ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฎ
Ik kan niet anders zeggen dan dat het magisch is geweest. Het heeft me buitengewoon veel gebracht. Daarnaast was het erg goed gefaciliteerd. De kamer was schoon en gezellig. Het eten gezond en voortreffelijk. En de omgeving is prachtig! Ik heb een prachtige reis met prachtige vrouwen mogen maken en daar ben ik heel erg dankbaar voor. Maryam, Karen, Karlijn, Sita en Kim, alleen maar liefde voor jullie. Ik ben jullie dankbaar!

๐—ž๐—ฎ๐˜๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ป
Ik schrijf deze review 2 dagen na het weekend.Daarnet deed ik een meditatie en ik voelde alle vrouwen die mee waren op het weekend aanwezig in mijn meditatie. Ze waren er nog steeds, hun energie, hun liefde, hun humor, hun zachtheid, hun kracht, hun gelijkwaardigheid, hun wijsheid, hun diepgang, hun eenvoud, het danste om me heen.

Ik mocht gedurende het weekend verbinden met elk van hen. Ik beschreef het in een workshop: het is alsof we werden uitgenodigd vanaf minuut 1 om rustig plaats te nemen op ons tempo in een gouden spiegelbol, op een veilig warm gezellig, mooi kussen. Allemaal verschillende energieรซn. Karen & Maryam alsof ze met een toverstaf de omgeving, die bol afsloten.

Ik zat daar met vrouwen die ik nog nooit had gezien en ik voelde me veilig, op mijn gemak en gewoon mezelf. We gingen gelijk op avond 1 de diepte in en dat voelde WAUW! Wat een veld werd er gecreรซerd. Kennis maken met de vrouw in jezelf, de verbonden vrouw. Tijdens het weekend mocht ik ervaren hoe elke vrouw een spiegel van mij is. Elke vrouw haar eigen verhaal en bij elk verhaal voelde ik welk stukje het in mij raakte en waar ik mezelf mocht aan spiegelen. Ik kon voelen hoe ik zelf een spiegel mocht zijn. Alles mocht er zijn, en dat gebeurde als vanzelf. Elke workshop indrukwekkend, het eten overheerlijk, de accommodatie warm gezellig en schoon, elke spaceholder, de begeleiding van Karen & Maryam, professioneel, sterk, intens, mooi. Ik wens elke vrouw dit toe, verbinden met vrouwen is zo krachtig, zo heerlijk. Zulke dingen zijn moeilijk onder woorden te brengen . Het is een diep ervaren. Dit zindert nog even na, gelukkig maar, want dit gevoel wil ik nog lang bij me houden.

๐—ฆ๐—ฎ๐—บ๐—ฎ๐—ป๐˜๐—ต๐—ฎ
Het was een prachtig magisch weekend, een cadeau van het universum. Zoveel mooie ervaringen opgedaan en zoveel mooie vrouwen die verbonden met elkaar werden. De Vlierhof is een prachtige locatie, waarvan ik hoop dat hij nog eeuwen blijft bestaan. Laat het een plek blijven waar mensen elkaar ontmoeten, inspireren en kracht geven wanneer je kracht nodig hebt. De dames hebben goed nagedacht over hun programma en ook de leiding verbond zich op een prachtige manier met de groep. Echt een sister- ervaring. Met veel liefde geschreven,

๐—›๐—ฒ๐—ป๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ๐˜๐˜๐—ฒ
Wรกt een verbondenheid wรกt een mooie plek is de Vlierhof. Onder begeleiding van Maryam en Karen heb ik een hele mooie reis in een veilige omgeving gemaakt. Ik kan het van harte aanbevelen. En niรฉt geheel onbelangrijk, er wordt heel goed voor de innerlijke vrouw gezorgd middels heerlijk met liefde bereid eten, dankjewel.๐ด๐‘›๐‘›๐‘ข๐‘™๐‘’๐‘Ÿ๐‘–๐‘›๐‘”๐‘ ๐‘ฃ๐‘œ๐‘œ๐‘Ÿ๐‘ค๐‘Ž๐‘Ž๐‘Ÿ๐‘‘๐‘’๐‘›:
https://karen-wessels.com/annuleringsvoorwaarden-de-verbonden-vrouw-retreat/

Friday 08 December 2023 om 13:30 tot Sunday 10 December 2023 om 14:30

Vlierhof ECO-Community & Retreat Center | Groups | Workshops | Events, Klever Str. 115, 47533 Kleve, Duitsland

Over de organisatie

“Jonge energie op een oude en prachtige locatie”

Vlierhof is een ecologische woongemeenschap en holistisch gezondheidscentrum. We wonen en werken op deze prachtige plek, die we met liefde hoeden.

In samenwerking met

Karen Wessels - Soul Coaching

Reviews

Hanna Smit

Vrijwilligers Klusweekend mei 2024

Ik heb de Vlierhof ervaren als een fijne, creatieve en super mooie community. Er is veel liefde in en rondom de gebouwen te voelen. Ik vind dit een prachtige plek waar oog is voor detail en er hangt een sterke creatie kracht. Leuk en inspirerend! Ik kom zeker nog een keer terug. Dankjewel! ๐Ÿ’š

Lees meer

Anita Nijenhuis

Winter gathering @Vlierhof

Wat een liefdevolle en aandacht voor detail aan alle workshops. Het eten voor vol aan kruiden, smaakte top. De vrijheid om te doen waar ik zin had, wel of geen workshop of ff alleen te gaan wandelen langs de rijn. Echt ik kan niets bedenken als tip, was 1 en al top. 2024 begonnen met heldere inzichten en oude shit doorvoelt en achtergelaten in 2023. Vanuit de diepte van mijn hart eeuwige dank aan de communitie/vrijwilligers en gasten. Big big hugs

Lees meer

Caroline Franssen

Winter gathering @Vlierhof

De wintergathering was ontspannen samenkomst waarin we als deelnemers op vele manieren werden verwend. Er was genoeg ruimte tussen de inspirerende workshops voor een wandeling of een dutje tussendoor. Ik voel me echt opgeladen en ontspannen. Wat mij betreft een aanrader!

Lees meer

โ€œde Verbonden Vrouwโ€ Retraite weekend - 4de editie

Meer evenementen van Vlierhof Community

Saturday, 20 Jul. om 11:00
Vlierhof Ecstatic Dance Outdoor | dj Sefrijn
Vlierhof Community
Ecstatic Dance Contact Improvisatie
Wednesday, 31 Jul. om 10:00
Vlierhof- Zomer ๐ŸŒžFestival 2024
Vlierhof Community
Kids activiteit Festivals Vakantie
Saturday, 17 Aug. om 11:00
Vlierhof Ecstatic Dance Outdoor | dj Yarun Dee
Vlierhof Community
Ecstatic Dance Lichaamswerk
Saturday, 31 Aug. om 14:00
Vlierhof Ecstatic Dance Outdoor | dj Martyn Zij
Vlierhof Community
Ecstatic Dance Ademwerk

Dit vind je misschien ook interessant

Sunday, 07 Jul. om 14:00
Ode aan de Yoni || The Ritual - A deep ceremony day for women at AVANI
Maartje Derks
Ritueel Water ceremonie Vrouwen workshops
Friday, 09 Aug. om 18:00
'Bohemian Paradise' Biodanza Minivakantie met Geny in Drenthe
Dans en Leef, biodanza met Geny
Meerdaagse retraites Biodanza Dansen in verbinding
Saturday, 17 Aug. om 09:00
BE IN YOUR ELEMENT โ™ฅ๏ธŽ Retreat 17-18 augustus 2024
Be in your Element
Meerdaagse retraites Festivals 1-Dags retraite
Wednesday, 17 Jul. om 10:00
Het Pad van Ja
Unveiling Intimacy
Meerdaagse retraites
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl