Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Reis naar Binnen: Trauma Release, lichaamswerk en een cacaoceremony

Maandag 13 november 2023 van 18:30 tot 21:30

Carolieweg 22, 9354 TM Zevenhuizen, Nederland

Over dit evenement

Welkom bij Woodst, waar we een holistische benadering van welzijn omarmen. Ons speciale aanbod stelt jou in staat om de kracht van ons programma te ervaren voor slechts €25 euro. Deze exclusieve gelegenheid combineert Trauma Release Exercise (TRE), verrijkend lichaamswerk en een Cacao Ceremonie om jou te begeleiden naar diepe heling en innerlijke transformatie.

Voordelen:
Stressverlichting: TRE helpt bij het verminderen van opgebouwde stress en spanning in het lichaam, waardoor een gevoel van ontspanning ontstaat.
Angstvermindering: Door het natuurlijke trillingsmechanisme van het lichaam te activeren, kan TRE helpen angstgevoelens te verminderen en een kalmerend effect te creëren.
Verbeterde slaapkwaliteit: Veel mensen ervaren een verbetering van hun slaapkwaliteit na het beoefenen van TRE, doordat het lichaam gemakkelijker spanning kan loslaten.
Emotionele uitdrukking: Door te werken met het lichaam kunnen opgekropte emoties worden losgelaten en geuit, wat kan leiden tot emotionele bevrijding en welzijn.
Bevorderd Lichaamsbewustzijn: TRE moedigt een dieper contact met het lichaam aan, waardoor je je meer bewust wordt van spanning, sensaties en emoties die mogelijk in het lichaam zijn vastgehouden.
Bevrijding van Trauma: TRE kan helpen bij het ontladen van opgeslagen trauma in het lichaam, waardoor de weg vrijkomt voor herstel en emotionele verlichting.
Verbinding met Innerlijke Zelf: Cacao kan helpen om een diepere verbinding met je innerlijke zelf tot stand te brengen, waardoor je introspectie, zelfreflectie en bewustwording kunt bevorderen.
Bewustwording van Verlangens: Cacao kan je helpen om diepere verlangens en doelen te identificeren, waardoor je meer gericht kunt werken aan wat je echt wilt in het leven.

Onze Ervaren Gidsen
Ons team heeft uitgebreide ervaring in het faciliteren van innerlijke reizen en persoonlijke groei. Elk lid van ons team heeft diepgaande kennis en begrip van de processen die betrokken zijn bij het verkennen van je binnenwereld en het ontdekken van je ware potentieel.


Het programma:
Het programma omvat een betoverende cacao ceremonie en een verbindende sharing. Vervolgens begint de reis van TRE en lichaamswerk. De ervaring wordt afgerond met een nieuwe gelegenheid om te delen en te verbinden. Dit alles duurt zo’n drie uur.

Wat is TRE
Trauma Release Exercise, bekend als TRE, is een vernieuwende methode om opgeslagen spanning en trauma in het lichaam los te laten. Door eenvoudige oefeningen worden natuurlijke trillingen geactiveerd, vergelijkbaar met hoe dieren trillen om stress te ontladen. Bij Woodst biedt TRE een veilige en geleide manier om stress te verminderen, emotionele spanning te bevrijden en innerlijke balans te herstellen.

Lichaamswerk
Onze deskundige therapeuten gebruiken aanraking, beweging en aandacht om opgebouwde spanning los te laten en de natuurlijke stroom van levensenergie te bevorderen.

Cacao ceremonie:
Cacao heeft eeuwenlang gediend als een middel om te openen en een innerlijke verbinding te vinden. De traditie van cacao gaat verder dan alleen smaak; het opent de poorten naar zelfverbinding en welzijn. Opgeladen met historische betekenis en fysiologische voordelen, onthult cacao zich als een ware schat voor lichaam en geest.

Maandag 13 november 2023 van 18:30 tot 21:30

Carolieweg 22, 9354 TM Zevenhuizen, Nederland

Over de organisatie

“Bij Woodst ga je met meer dan Instagram-waardige foto's naar huis. ”

Voor mensen die op zoek zijn naar diepgang, verbinding en betekenisvolle activiteiten in de natuur.

Reviews

Jan Klaver

Cacao Bliss Ceremonie in Zevenhuizen

Zeer chill en professionele begeleiding. De reis was bijzonder en mooi. Het lichaamswerk van Joris tijdens de reis was een speciale en bijzondere ervaring. Reuze dank voor deze ervaring, een aanrader🙏🏼✨💫

Lees meer

Klaas Gielstra

Reis naar Binnen: Trauma Release, lichaamswerk en een cacaoceremony

Mooie ervaring cacao ceremonie en verbonden ademhaling met mooie muziek en tre hebben mij goed gedaan brengt ontspanning en mogelijk trauma heling ❤️🙏

Lees meer

Marianne Hol

Reis naar Binnen: Trauma Release, lichaamswerk en een cacaoceremony

Op het moment dat je de joert binnen stapt, voel je meteen de warmte en open sfeer. De joert is mooi aangekleed en je zit/ ligt er zeer comfortabel. Joris en zijn team zorgden ervoor dat ik mij meteen veilig voelde en kon delen waar ik aan wilde werken. Het was een ontzettende mooie en leerzame reis! Ik kan dit aan iedereen aanraden die wat dieper in je onderbewustzijn wilt duiken. Bedankt!!!!!

Lees meer

Reis naar Binnen: Trauma Release, lichaamswerk en een cacaoceremony

Meer evenementen van Woodst

Uitverkocht
Zondag, 28 apr. om 12:00
5-daagse Innerlijke Kracht Trauma Release retreat in Zevenhuizen
Woodst
Meerdaagse retraites Plantmedicijn Zweethut
Maandag, 06 mei. om 12:00
5-daagse Innerlijke Kracht Trauma Release retreat in Zevenhuizen
Woodst
Meerdaagse retraites Plantmedicijn Zweethut
Zaterdag, 18 mei. om 12:00
5-daagse Innerlijke Kracht Trauma Release retreat in Zevenhuizen
Woodst
Meerdaagse retraites Plantmedicijn Zweethut
Vrijdag, 31 mei. om 13:45
Cacao Bliss Ceremonie in Nijmegen
Woodst
Truffel Ceremonie Cacao ceremonie Plantmedicijn

Dit vind je misschien ook interessant

Dinsdag, 30 apr. om 18:30
Open (vrouwen)verbindingscirkel
Yoga Praktijk Zwolle ⭐︎ Adem ⭐︎ Meditatie ⭐︎ Verbinding⭐︎
Vrouwencirkels Sharing Circle Cacao ceremonie
Zaterdag, 04 mei. om 10:00
Mixed Inipi / sweatlodge combined with plantmedicine ceremony
Dryw eiland
Zweethut Plantmedicijn Innerlijke Reis
Zondag, 28 apr. om 13:00
Holy Paint - Self Love Ritual
Be Touched Community
Ritueel Innerlijke Reis Playfulness
Donderdag, 23 mei. om 19:00
MAANKARAVAAN - Ecstatic Full Moon Cacao Ceremony-DJ Caroline S’Jegers
Moonfool
Ecstatic Dance Cacao ceremonie Mantra zingen
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl