Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

UNLEASH! your Feminine Power // Sisterhood & Tantric Dance

Donderdag 16 november 2023 van 19:30 tot 22:30

Zonnegaarde 38a, 2381 LP Zoeterwoude, Nederland

Over dit evenement

✩。:*•.───── ❁ 𝑼𝑵𝑳𝑬𝑨𝑺𝑯! ❁ ─────.•*:。✩
𝑦𝑜𝑢𝑟 𝐹𝑒𝑚𝑖𝑛𝑖𝑛𝑒 𝑃𝑜𝑤𝑒𝑟

Lieve Single Sisters,

Ben je er klaar voor om de kracht van sisterhood, zelfontdekking en de magic van Tantric Dance te ervaren? Ik nodig je uit voor een reis naar persoonlijke groei en liefde - UNLEASH! your Feminine Power. Dit is een reeks van 5 avonden die jou inspireren om dieper in jezelf te zakken, innerlijke rust te vinden, bewuste keuzes te maken in een bedding van sisterhood.

❁ Waarom UNLEASH! your Feminine Power?

Voel je het verlangen naar een diepere connectie, zowel met jezelf als met anderen? Merk je soms de druk van de maatschappij en de zoektocht naar liefde? Duiken dezelfde blokkades of patronen op wanneer het gaat om het aantrekken of in stand houden van een relatie? Heb je nog geen behoefte aan een relatie en wil je eerst tijd voor jou?
Voel je welkom in een bedding van vrouwen!

✩ Verbinding: Ontdek een veilige en ondersteunende bedding van vrouwen die begrijpen wat het betekent om een bewuste single te zijn. In deze bedding vindt er transformatie, inzicht en heling plaats.
✩ Jezelf vinden en groeien: UNLEASH! biedt niet alleen de kans om gelijkgestemde vrouwen te ontmoeten, maar ook om te investeren in je persoonlijke groei en zelfliefde. Ontdek hoe empowerment begint met zelfliefde en hoe dit je leven verrijkt.
✩ Bewuste keuzes maken: Je wordt aangemoedigd om diep in jezelf te zakken en te ontdekken wat je werkelijk verlangt, waar je grenzen liggen en om blokkades vrij te maken. Leer bewuste en liefdevolle keuzes te maken die je levenspad transformeren.
✩ Innerlijke kracht ontwikkelen: Vergroot je innerlijke kracht en zelfvertrouwen om beter om te gaan met externe oordelen en kritiek. Bij UNLEASH! kun je jezelf zijn en ont-dekken zonder angst voor veroordeling.

❁ Waarom Sisterhood?

Sisterhood is niet alleen steunend in een reis naar (zelf)Liefde, maar ook voor je persoonlijke groei en welzijn. Het biedt een veilige en ondersteunende omgeving waarin je kunt delen, groeien en bloeien.

❁ Wat kun je verwachten?

Tijdens UNLEASH! gaan we samen op een reis van zelfontdekking en empowerment. De avonden omvatten:

✩ Meditatie en oefeningen om innerlijke rust en zelfliefde te bevorderen.
✩ Embodiment en Tantric Dance om de polariteiten van mannelijke en vrouwelijke energie te ervaren; sensualiteit, leiderschap en het verkennen van grenzen.
✩ Diepgaande gesprekken in een delingscirkel, waarin je je ervaringen en inzichten kunt delen
✩ Het verwelkomen van alles wat er intern in jou leeft, van kwetsbaarheid tot vreugde, sensualiteit en je authentieke zelf.
✩ Een groepsapp om tussen de avonden door in verbinding te blijven en te delen.

Bij UNLEASH! is Tantric Dance een krachtig hulpmiddel voor zelfontdekking. Deze dans van de polariteiten weerspiegelt het leven zelf. Je zult ervaren hoe mannelijke en vrouwelijke energie, sensualiteit, leiderschap en het verkennen van grenzen je diepere zelf onthullen.

❁ Klaar om jezelf te UNLEASH’en?

Je hoeft deze reis niet alleen te maken. Bij UNLEASH! your Feminine Power ontdek je hoe je je innerlijke kracht kunt ontsluiten, bewuste keuzes kunt maken en diepgaande verbindingen kunt opbouwen. Laten we samen uitdagingen transformeren in kansen voor groei en liefde.

❁ Wanneer en waar?

Data: Donderdag 16 en 30 november, 14 en 28 december en 11 januari
Tijd: 19.30 uur - 22.30 uur
Locatie: Tempel of Zensations in Zoeterwoude

De deuren openen om 19.00 uur. Zorg ervoor dat je uiterlijk om 19.20 uur aanwezig bent voor een zachte landing.

❁ Investering

Je investering bedraagt EUR 275,- exclusief kosten van de ticketservice. je kunt je inschrijven via www.Hipsy.nl/Namaya. Er is nog plek voor 10 vrouwen.

❁ Restitutie

Restitutie is alleen mogelijk wanneer annulering plaats vindt door Goddess of Consciousness. (exclusief de ticketservicekosten).
Restitutie is voor overige situaties niet mogelijk. Wel kan het ticket overgedragen worden aan een andere vrouw. Geef dit dan aan mij door via app of mail: hello@namaya.love

❁ Affiliate Bonus:

UNLEASH! your Feminine Power draait om empowerment en ondersteuning. Meld je aan en nodig andere vrouwen uit, deel de liefde en laten we samen groeien! Voor elke nieuwe deelneemster die je aanbrengt, ontvang je EUR 15,-. Laten we elkaar versterken en ondersteunen.

Hoe kun je gebruik maken van de Affiliate Bonus?
✩ Meld de naam van de vrouw bij mij via hello@namaya.love.
✩ Laat de vrouw jouw naam doorgeven in het speciale vak bij haar aanmelding via het inschrijfformulier op Hipsy.
✩ Jij ontvangt jouw bonus op jouw rekening na de start van de serie.
✩ Zij mag op haar beurt ook weer andere vrouwen uitnodigen.

Voel je de roep om deel te nemen aan deze reis naar zelfontdekking, groei en liefde? Ik verwelkom je graag bij UNLEASH! your Feminine Power om jou te ondersteunen in jouw reis.

Met liefde,

Namaya Devi

Goddess of Consciousness // De F.L.I.R.T. Factory

Voor vragen of meer informatie, neem contact op via: Hello@namaya.love of bel 06.24261247.

Meld je aan via www.Hipsy.nl/Namaya en maak samen met andere vrouwen deze reis naar bewustwording en verbondenheid in Sisterhood en de dans van de polariteiten.

✩✩✩✩

Over Namaya:

Ik ben een Love Alchemist.
Voor mij is dit een symbolische en poëtische term die ik gebruik om mezelf te beschrijven als iemand die zich bezighoudt met het transformeren van liefde en relaties.

Als Love Alchemist help ik Hoogsensitieve en Spirituele single mannen en vrouwen om hun liefdesleven en relaties te transformeren, te verbeteren of te verdiepen. Denk aan het vergroten van zelfliefde, het verbeteren van communicatie, het creëren van diepere emotionele banden, het vinden van ware liefde en comfortabel(er) en vrij(er) zijn met intimiteit, sensualiteit en seksualiteit.

Het creëren van een bedding waarin jij je veilig voelt is kenmerkend voor hoe ik te werk ga. Of dit nu is in het (online) groepswerk wat ik verzorg, of in een individueel traject. Ik nodig je uit tot zelfonderzoek, heling en het bevrijden of vergroten van de stroming van jouw levensenergie.

Ik heb een liefdevolle, oordeelloze, serene en ontspannende aanwezigheid, waardoor je diep in jezelf en je lichaam kunt zakken. Ik werk intuïtief, met helende energie, lichttaal, lichaamswerk, de adem, beweging en mindset zodat jij ware liefde kunt gaan ontmoeten in jouw leven.

Donderdag 16 november 2023 van 19:30 tot 22:30

Zonnegaarde 38a, 2381 LP Zoeterwoude, Nederland

Over de organisatie

“You can only meet someone as deeply as they've met themselves”

Sensual Liberation * Energy Work * Sexual Healing * Creator van De F.L.I.R.T. Factory - Community voor Conscious Singles

Namaya Devi // Goddess of Consciousness

Reviews

Babette Nieuwland

F.L.I.R.T. Movements

Ben op aanraden van een vriendin naar deze bijzondere avond geweest...Fijne mensen, veilig en ontspannen voelde het bij alles wat we deden. Bedankt voor deze hele mooie ervaring...

Lees meer

Susanne Van der Veen

F.L.I.R.T. Movements

Het was een ervaring als geen andere. Het nieuwe 'daten' met jezelf. Ja er zijn consious singles maar er is geen druk om te connecten. Je bent er voor jezelf en je mag daarvandaan de ander ontmoeten. Het was een heerlijk organisch samenzijn met heerlijk (zelfgemaakt) eten en gesprekken. Een prachtige workshop en wat is tantrisch / dansen gaaf! Dit was mijn eerste keer maar dit smaakt zeker naar meer. Namaya je hebt iets prachtigs in de wereld gebracht. Het nieuwe daten (met jezelf) 🥰

Lees meer

Anoniem

F.L.I.R.T. Movements - Tantric Dance voor Conscious Singles

Mooie, warme bijeenkomst op een prettige en sfeervolle locatie. Delen. Dansen en jezelf mogen zijn. Aanrader!

Lees meer

UNLEASH! your Feminine Power // Sisterhood & Tantric Dance

Dit vind je misschien ook interessant

Donderdag, 16 mei. om 19:00
Dance with life - 4 luik (tantric dance plus)
Dance with Life | Dansmethetleven.nl
Tantric Dance Dansen in verbinding Ecstatic Dance
Zondag, 26 mei. om 19:00
Tantric Dance in Gent
Heartsify
Tantric Dance Tempel Grenzen
Dinsdag, 14 mei. om 19:30
Tender Tantric Dance
Tender Hearts
Tantric Dance De stem van binnenuit Verbinding
Vrijdag, 24 mei. om 19:00
Mexicaanse Cacao Ceremonie
Elke & Layla
Cacao ceremonie Full Moon Vrouwencirkels
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl