Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Embodied Connection Day Retreat

Saturday 09 December 2023 van 10:00 tot 16:30

Gilze, Nederland

Over dit evenement

Embodied Connection Day Retreat

Vanuit je eigen waarheid een diepe verbinding met jezelf ervaren en zo de connectie met de ander aangaan. Op deze dag creëren we een mooi energieveld van mannen en vrouwen, zodat we in authentieke verbinding zijn vanuit onze kern. Kun je in verbinding met de ander de aandacht in je eigen lichaam houden? Kun je expressie geven aan je grenzen, je verlangens en trouw blijven aan jezelf wanneer je met de ander communiceert of iemand aanraakt? Alles mag er zijn, op deze veilige plek.
We activeren onze levensenergie en vergroten ons lichaamsbewustzijn door ons onder te dompelen in de helende polariteit masculine/feminine. In openheid en kwetsbaarheid onszelf laten zien, de verschillen tussen mannen en vrouwen omarmend, elkaar respecterend en er voor elkaar zijn. Zo kunnen we onze ware natuur tonen en omarmen.
Met oefeningen uit lichaamswerk en tantra erkennen en delen we onze gevoelens, lichamelijke sensaties en de verlangens van ons hart. Een bekrachtigende, helende dag.

Dit kun je verwachten:
~Diepe verbinding met jezelf en de ander
~Aanwezig zijn in je lichaam, aanraking en je openstellen om te ontvangen
~Je eigen waarheid voelen, trouw zijn aan jezelf
~De verschillen tussen mannen en vrouwen omarmen en elkaar respecteren hierin
~Oefeningen uit de yoga, embodiment en tantra
~Je eigen grenzen en behoeftes eren en uitspreken
~Bevrijding ervaren bij het loslaten van schaamte of verkramping
~Annemijn zal de sessies ondersteunen met live muziek en zang
~We bieden de hele dag thee en snacks. Lunch in potluck style

--------------

Over Annemijn & Annemarie
Annemijn & Annemarie houden beide van ceremonies, om vrouwen en mannen mee te nemen in de heilige verbinding met zichzelf, de ander en Divine energy. Ze hebben een passie voor female empowerment en volgden naast hun yogadocentenopleiding diverse tantra-opleidingen. Dit biedt verdieping van hun spirituele pad en de belichaming van balans in de man-vrouw energie in zichzelf. Zo openen ze zich naar een hart- en zielsgedreven leven in flow.

Annemijn werkt als lichaamsgericht coach, yogadocent en workshop facilitator. De basis is steeds weer de verbinding met het lichaam opzoeken, vertragen en regulatie van het zenuwstelsel. En juist in die vertraging is er zoveel te voelen. Ook faciliteert ze mantra avonden waar ze harmonium, ukelele en andere instrumenten bespeelt en zingt. Ze volgde meerdere trainingen bij Embodied Intimacy, ISTA en een opleiding tot lichaamsgericht coach. Volgend jaar neemt zij deel aan het jaartraject van The Field om haar rol als facilitator nog verder te ontwikkelen.

Annemarie werkt als lichaamsgericht coach met vrouwen in de natuur, geeft energetische massagetherapie voor vrouwen en organiseert retreats en cirkels.
In haar sessies werkt ze met oplossingsgerichte coaching (waar ze meerdere opleidingen in volgde), body scans, mindfulness en haar altijd enthousiasmerende positiviteit. Daarnaast faciliteert ze vrouwencirkels en gemengde cirkels en organiseert ze retreats, waarvan ze de basis meekreeg bij de Temple Priestess opleiding van School of Shakti.

Zowel Annemijn als Annemarie bieden, naast de Embodied workshops en retreats die zij samen geven, ook 1-op-1 healingsessies aan.


Saturday 09 December 2023 van 10:00 tot 16:30

Gilze, Nederland

Over de organisatie

Workshops, retreats en trainingen waarbij authentieke verbinding met jezelf en anderen en vrije expressie centraal staan, via lichaamsgericht werken.

In samenwerking met

Reviews

M. Leijten

Yin & Sound Temple

Wederom een heerlijke ontspannen muzikale reis waar Annemijn je in meeneemt. Fysieke, emotionele en intellectuele stretching begeleid door live-zang en muziek in een intieme sfeer en een rustig tempo waarin je de tijd vergeet. Dit mag je jezelf gerust kado doen.

Lees meer

Kim Maudy

Yin & Sound Temple

Wat een heerlijke ervaring was dit, Annemijn haar stem pakt je meteen en geeft de juiste rust bij de Yin practice. Was echt een cadeautje en even tijd voor jezelf nodig dan zeker een keer gaan. Lieve Annemijn bedankt voor deze fijne, warme ervaring.

Lees meer

Marleen Beeren

Yin & Sound Temple

Wat een heerlijke avond was dit! Annemijn weet zo'n open, veilige en verbindende sfeer neer te zetten, waar je heerlijk in kunt neerstrijken. De combinatie van de yoga, haar prachtige stem en muziek en de uitnodigen om te delen in de cirkel, maakt dat de avond zowel voorbij vloog als heerlijk lang duurde.

Lees meer

Embodied Connection Day Retreat

Meer evenementen van Zijn bij Mijn

Wednesday, 06 Mar. om 19:00
Embodied Sisterhood avond
Open hart kracht
Tantra Vrouwen workshops Verbinding
Friday, 15 Mar. om 19:30
Yin & Sound Temple
Zijn bij Mijn
Klankreis-Soundbath Ontspanning Yoga
Friday, 29 Mar. om 19:00
Co-regulation & Connection
Zijn bij Mijn
Ontspanning Verbinding Lichaamswerk
Saturday, 30 Mar. om 10:00
Embodied Connection retreat
Open hart kracht
Tantra 1-Dags retraite Verbinding

Dit vind je misschien ook interessant

Thursday, 21 Mar. om 19:00
PLAY! Eindhoven - Knuffelcafé
PLAY! Eindhoven
Verbinding Knuffelworkshops Tantra
Sunday, 23 Jun. om 14:45
Sensual Play Party: Kinksterfest
Healing Movements
Tantra Conscious Sexuality 1-Dags retraite
Thursday, 21 Mar. om 19:15
Freedive: Rope jam
Freedive Community
Shibari Aanraking Lichaamswerk
Thursday, 28 Mar. om 19:15
Desires & Boundaries - avondworkshop
Leef!Tantra
Tantra Verbinding Grenzen
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl