Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Bezielde Body Boost - thema Vertragen en meebewegen

Zondag 03 december 2023 van 10:00 tot 17:00

Hof van Moeder Aarde, Bliksteeg 1, 7161 PG Neede, Nederland

Over dit evenement

Bezielde Body Boost workshops zijn er voor iedereen die zijn lijf als een bron van bezieling en ontwikkeling wil ervaren. Je mag je hoofd laten rusten en de impulsen van je lichaam ontdekken.

We noemen het Bezielde Body Boost vanwege de moeiteloosheid waarmee we ons lijf, onze beweging en adem verkennen en verdiepen. En verrassen je met elementen die in jezelf te ervaren zijn, zoals vrijheid, speelsheid, ruimte, sensualiteit, ontroering, ontspanning en heelheid. In de moeiteloosheid kan een enorme diepe verbinding gevoeld worden.

Dagworkshop 3 december – Thema Vertragen en meebewegen
- Uiterlijke rust is innerlijke groei -

Net zoals in de natuur, in onze ademhaling en het kloppen van ons hart heeft ontwikkeling en groei een ritme. In de uitademing ontstaat ruimte. In de ontspanning van het hart stroomt het bloed door tot in alle lichaamsdelen. Voor persoonlijke groei moeten we oude patronen afbreken en opruimen. In de winter vindt transformatie ondergronds plaats door te rusten en het onbekende in te gaan.

Deze dag aan het begin van de winter staat in het teken van vertragen, zodat je in contact kunt komen met de subtiele energie in de onderstroom. Waar brengt het je als je daarin meebeweegt, zonder intentie of wilskracht. Durf je daarop te vertrouwen? Wat zegt jouw lichaam je als je het onbekende ingaat, niets ‘doet’ en niets tegenhoudt. Hoe ga je in je dagelijks leven om met niet weten. Contact maken met diepere lagen door aandacht, adem en aanraking.

Vanuit jarenlange ervaring met lichaamswerk, dans, meditatie en ademwerk begeleiden Johan Meijen, Marjon van Opijnen en Monique van Laerhoven je op een speelse, lichte en toch diepgaande manier. Met beweging, meditatie, ademwerk, dans en reflectie. Je geeft je lichaam en je ziel een boost, zodat je soepeler door je dagelijks bestaan heen beweegt.

Praktisch: van 10.00 tot ca. 17.00 met potluck lunch.

Zondag 03 december 2023 van 10:00 tot 17:00

Hof van Moeder Aarde, Bliksteeg 1, 7161 PG Neede, Nederland

Over de organisatie

Bezielde Body Boost workshops zijn er voor iedereen die zijn lijf als een bron van bezieling en ontwikkeling wil ervaren.

In samenwerking met

Hof van Moeder Aarde

Reviews

Marcel Verheugd

Bezielde Body Boost - thema Ontluikende Mogelijkheden

Ik heb dit mogen ervaren als diepgaande gaande reis die afgestemd is opgebouwd in dynamiek van verstilde beweging door weerstanden naar parels in kiemkracht. Veel dank hiervoor

Lees meer

Martina Boom

Bezielde Body Boost - thema Ontluikende Mogelijkheden

Een heleboel mooie opbouw van het thema ontluikende mogelijkheden. Een thema voor de lente. Heel liefdevol begeleid met uitnodiging om de diepte in te gaan in alle veiligheid. Een hele waardevolle workshop

Lees meer

Annemarie Van de Flier

Bezielde Body Boost - thema Vertragen en meebewegen

Wat een supermooie dag hebben we weer mogen ontvangen van de mooie mensen van Bezielde Body Boost. Mee bewegen met de onderstroom! Wat een fijne ervaring op warme welkome plek met fine mensen. Dank je wel

Lees meer

Bezielde Body Boost - thema Vertragen en meebewegen

Meer evenementen van Bezielde Body Boost

Zondag, 09 jun. om 10:00
Bezielde Body Boost - thema In volle bloei
Bezielde Body Boost
Lichaamswerk Playfulness Vrije Dans

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 09 jun. om 13:00
NATARAJ BEACH PARTY ZANDVOORT | 9 JUNI
Nataraj
Vrije Dans Festivals Gatherings
Zondag, 21 jul. om 13:00
NATARAJ BEACH PARTY ZANDVOORT | 21 JULI
Nataraj
Vrije Dans Festivals Gatherings
Zondag, 19 mei. om 14:00
NATARAJ BEACH PARTY ZANDVOORT | 19 MEI
Nataraj
Vrije Dans Festivals Gatherings
Maandag, 22 jul. om 16:00
Play vakantie - Vrijheid Blijheid (Week 1)
Play Community
Playfulness Gatherings Leven vieren
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl