Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Open Les Bodyvoicing

Wednesday 11 October 2023 van 19:30 tot 21:30

Studio MENG/MENG Elementair werk, Helmersstraat 140, 2513 SC Den Haag, Netherlands

Over dit evenement

Wat mee swingt met jouw natuur brengt vreugde. En vreugde is helend, het maakt je vrij en is de vitale kracht die altijd op elk moment aanwezig is. Mindful bewegen met lichaam en stem is het bezingen van de aanwezigheid van deze vreugdevolle verbondenheid.

🟠 MINDFUL & INTUÏTIEF
Gericht met aandacht in je lichaam vertoeven en je bewust zijn van hoe een (dans)beweging zich voltrekt. Of je overgeven aan het moment en fluctuaties in je energieveld laten uitbloeien tot spontane stemklanken, Dat is je kracht voelen, als ook ontvankelijk zijn voor de helende kracht van vreugde en ervaren hoe vrij je van nature bent.

Mindful bewegen door het innerlijk landschap van je lichaam en je kracht hervinden. Intuïtief klinken en het kleurenpalet van je stem ontdekken. Bodyvoicing is het kruispunt waar beweging en stem bijeenkomen en volledig in elkaar opgaan.

Mijn naam is Icatya Sedney. Graag help ik jou, met mijn Afrikaanse dansachtergrond en unieke bewegingsmethode, bij het waarmaken van je behoefte om vrij uitdrukking te geven aan wat er innerlijk bij jou leeft en tot bloei wil komen.


✔️Heb jij affiniteit met dansen en zingen of ben je misschien zelfs een professional?

✔️Wil jij je zingen en dansen naar een nieuw niveau brengen, je kracht en flexibiliteit bevorderen?

✔️Wil jij jezelf krachtig en vrij kunnen uiten en meer diepgang geven aan je creatieve expressie?

Kom kennismaken met Bodyvoicing!

Woensdagavond 11 OKTOBER geef ik een OPEN LES en nodig je uit om een nieuw avontuur in te stappen. Het is gratis en vrijblijvend.


🟠 VOCALE DANSVORM
Bodyvoicing is de vocale dansvorm met aan de basis een unieke bewegingsmethode, die de verbondenheid met je lichaam versterkt, je stem krachtiger maakt en je zelfexpressie naar een hoger niveau tilt.

Mijn bewegingsmethode heeft zijn wortels in 16 jaar toegewijd werken aan een gezonde relatie met mezelf via de wijsheid van mijn lichaam. De behoefte om de transformaties in mijn lichaam te kunnen volgen en ondersteunen, inspireerde mij tot het ontwikkelen van oefeningen gebaseerd op een innerlijk gewaar zijn. Wat zich op innerlijk niveau voltrekt, geeft namelijk veel meer prijs dan wat uiterlijk waarneembaar is. Zo kwam ik erachter hoe ons bottenstelsel bijdraagt aan gearticuleerd bewegen. Niet alleen de betekenis, die je aan een beweging wilt geven, komt dan beter tot zijn recht, je ervaart ook een dieper connectie met je hele lijf. Wat weer meer zelfvertrouwen geeft. Dat zijn drie vliegen in één klap!

🟠 OP HET LIJF GESCHREVEN
De oefeningen van de Bodyvoicing methode zijn bedoeld om het lichaam beter te begrijpen en je authentieke stem te ontdekken. Je lichaam is een bron van een oneindig veld van informatie waar wij een hoop van kunnen leren.

Waar in je lichaam stroomt je levenskracht vrij en waar niet? Hoe zet je jouw focus en intentie in om de aanwezigheid van stromende energie te stimuleren?

Het is voelen waar gewoontes jou beperken en ze spelenderwijs te transformeren tot kracht, soepelheid en innerlijke zekerheid. De voor jou op het lijf geschreven oefeningen stimuleren je, om een solide basis te creëren waarop je jouw creatieve expressie naar wens kunt uitbreiden.

Het leren met je aandacht bij het hier-en-nu te zijn en simpelweg gewaar te worden van je eigen keuzes en interpretaties, ligt aan de basis van Bodyvoicing met haar unieke vocale dansmethode die je aanmoedigt te leren luisteren met heel je lijf.

🟠 DE OPEN LES
Ik zal een tipje van de sluier oplichten: we stappen in een tijdloze zone en beginnen de les met een uitgebreide warming-up van het lichaam op de muziek die de Afrikaanse diaspora rijk is. Wanneer we de verbinding met ons lijf weer hebben opgeschoond, slaan we met ademoefeningen een brug naar de dimensie van de stem. De magie van de verbondenheid vindt haar hoogtepunt wanneer onze bewegingen en stemklanken elkaar in het midden ontmoeten.

Nieuwsgierig? Woensdagavond 11 OKTOBER 2023 geef ik een OPEN LES. Jij bent van harte welkom. Het is gratis en vrijblijvend.

MELD JE AAN en ontvang daarna nog wat praktische informatie over deze OPEN LES.


Wednesday 11 October 2023 van 19:30 tot 21:30

Studio MENG/MENG Elementair werk, Helmersstraat 140, 2513 SC Den Haag, Netherlands

Contact voor deelname

Neem contact op met de organisatie om deel te nemen aan dit evenement.

Over de organisatie

“Ontgrendel de kracht van je lichaam en stem”

Mindful bewegen. Intuïtief klinken. BodyVoicing is het kruispunt waar beweging en stem bijeenkomen en volledig in elkaar opgaan.

1. Choose your tickets
The event organiser hasn't set up any tickets yet.
Transaction costs :
€ 0,00
Total:
€ 0,00
Open Les Bodyvoicing

Dit vind je misschien ook interessant

Friday, 06 Oct. om 14:00
The Art of Courage retreat
NeverLost
Meditatie Natuur Bewustzijnsontwikkeling
Sunday, 08 Oct. om 10:30
EXPRESSION-SESSION
In Beweging /Biodanza-Amsterdam
Conscious Dance Dansworkshop Biodanza
Friday, 01 Dec. om 16:00
Zingen & Zijn weekend
Anna Liem - SingInsideOut
De stem van binnenuit Stemexpressie Meerdaagse retraites
Thursday, 28 Sep. om 19:15
Sangha Utrecht | Maandelijkse samenkomst in non-dualiteit
Klaas-Aart Kok Coaching
Non-dualiteit Zijnsoriëntatie Bewustzijnsontwikkeling
Made with ♥ Copyright 2023 hipsy.nl