Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Making of Men: Een initiatie weekend voor vaders en zonen

Friday 19 April 2024 om 17:00 tot Sunday 21 April 2024 om 16:00

Het Wilde Weg, Hulst 20, 5492 SB Sint-Oedenrode, Netherlands

Over dit evenement

Wat zou het jou en je zoon opleveren als jullie je een weekend onderdompelen in het gezelschap van andere mannen en jongens om zo de jongens mee te nemen in de wereld van de mannen?

Mannenhart organiseert het Making of Man weekend, waar vaders en zonen in een veilige en inspirerende omgeving kunnen ontdekken wie ze zijn en wat ze willen.

Waarom het Making of Men weekend?
Dit weekend is een van de zogenaamde Rites of Passage: een erkenning van de overgang tussen twee levensfasen. Dit initiatieweekend helpt jongens om een gemarkeerde- en bewuste stap te zetten van jongen naar (jonge) man. Deze belangrijke overgang wordt in veel traditionele samenlevingen vormgegeven met een initiatie, met als doel de betrokkene bewust te maken van de nieuwe verantwoordelijkheden en vrijheden die horen bij zijn nieuwe levensfase. Een initiatie heeft vaak ook een component van spanning in zich om effectief te zijn.

Een oud Afrikaans gezegde gaat: 'If we don't initiate the young, they will burn down the village just to feel the heat.’

Om te voorkomen dat ‘het dorp in de hens’ gaat, dat de jongens hun eigen spanning gaan creëren door grenzen te zoeken en erover heen te gaan (denk aan drank, drugs, extreme sporten), organiseert Mannenhart dit weekend. Want onze samenleving heeft het nodig dat je je als man anders gedraagt dan als jongen!
Tijdens dit initiatie weekend creëren we met een groep mannen een veilige bedding. Hierdoor kunnen vaders vanuit kwetsbaarheid en openheid groeien in hun vaderschap en man-zijn, terwijl de zonen hiervan leren en met meer helderheid en verantwoordelijkheid over wie ze zijn en wat ze willen, een volgende stap kunnen zetten als (jonge) man. Fysiek en mentaal vullen elkaar hierin aan. Zo’n initiatie kan je als vader/man niet alleen, daar heb je meerdere mannen bij nodig, dit weekend maakt dat mogelijk!

Voor wie is het weekend?
Ben jij een vader die wil investeren in de relatie met zijn zoon (14/15 jaar (afhankelijk van zijn ontwikkelingsniveau) t/m 19 jaar), meer verbinding en diepgang zoekt en een intiemer en oprechter contact wil met zijn zoon? Of ben jij een zoon die op zoek is naar begrip en inzicht van je vader en meer wil weten over de man die hij is en wat man zijn uberhaupt is? Dit weekend biedt de kans om daar meer over te leren en ervaren en de relatie tussen vader en zoon verder uit te diepen.

Wat gaan we doen?
Making of Man is een initiate weekend waarbij jongens in de bedding van een groep bewuste mannen een volgende stap kunnen zetten in wie ze zijn en wat ze willen. We verbinden door uitdagende buitenactiviteiten. We dagen de zonen fysiek en mentaal uit zodat ze de krachtigste versie van zichzelf kunnen ontmoeten. We verdiepen door persoonlijke verhalen en ervaringen van alle aanwezige mannen, waardoor de zonen (en de vaders) van elkaar leren wie ze zijn en wat ze nodig hebben.

Meld je als vader met je zoon aan!
Of als zoon met je vader, of geef als moeder je zoon op met een man die deel uitmaakt van het leven van je zoon. Dit weekend is meer dan alleen een uitstapje, het is een initiatie naar een volgend niveau van bewustzijn en verantwoordelijkheid als jongen en als man.

PRAKTISCHE DETAILS
Data: vrijdag 19 april 17:00 uur t/m zondag 21 april 16:00 uur.
Locatie: Het Wilde Weg, Hulst 20 5492SB Sint-Oedenrode

Zie ook https://mannenhart.nu/making-of-men-weekend/

Friday 19 April 2024 om 17:00 tot Sunday 21 April 2024 om 16:00

Het Wilde Weg, Hulst 20, 5492 SB Sint-Oedenrode, Netherlands

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Door jezelf te ontwikkelen, blijf je jezelf”

Een community van mannen die samenwerken om jongens en mannen in elke levensfase ruimte en steun te bieden om zich in vrijheid te ontwikkelen.

Reviews

Jurjen Hofstra

Het Pad van de Wildeman

Ik had nog nooit bij Mannenhart een mannenweekend meegemaakt dus ik vond het wel spannend. Ik voelde onrust en kon mijn tranen laten stromen in de veilige omgeving. Het was een fijne groep. Het weekend maakte veel los in mij. En hoewel ik het mentaal niet helemaal kon volgen vond ik de uitleg van het verhaal van de Wildeman wel interessant. Het resoneerde toch ergens binnenin. Hoewel er ook frustratie was dat ik niet meer van mijn ballast had kunnen loslaten, is er vooral dankbaarheid naar de andere deelnemers en Arjan en Johan en ook naar de kok die heerlijk en biologisch voor ons gekookt heeft. Jurjen

Lees meer

Henk

Vader Zoon Weekend

We vonden het heel leuk. Het buiten zijn in de natuur met andere vaders en zonen was gezellig en leerzaam. Samen vuur maken en daar op koken is een leuk avontuur. Een heerlijk ochtendwandeling door de natuur en leren wat eetbaar is en wat niet is heel boeiend. Ervaringen met andere vaders delen vind ik erg verhelderend. Echt genieten! Mijn zoon David gaf de 5 hartjes en daar ben ik het helemaal mee eens.

Lees meer

Robert Van Boekel

Vader Zoon Weekend

Het was een fijn weekend waar ik en mijn zoon samen konden zijn met andere vaders en hun zoon in dezelfde leeftijdscategorie. Kernelement vuur, natuur en aandacht voor elkaar waren sterk vertegenwoordigd.

Lees meer

1. Choose your tickets
1. Vader/mentor & zoon

Dit ticket is voor de combinatie van 1 vader/zoon en 1 zoon, ook de kosten voor de moeder zitten hierin

€ 675,00
Including service fee
2. Extra man ter ondersteuning van de zoon

Dit ticket is voor een extra man die meekomt om de zoon te ondersteunen

€ 175,00
Including service fee
Transaction costs :
€ 0,00
Total:
€ 0,00
Making of Men: Een initiatie weekend voor vaders en zonen

Meer evenementen van Mannenhart

Thursday, 09 May. om 10:00
Expeditie Wildeman
Mannenhart
Mannen Workshops Festivals Mannencirkels
Uitverkocht
Friday, 31 May. om 16:00
Vader Zoon Weekend
Mannenhart
Mannen Workshops Natuur
Friday, 06 Sep. om 10:00
Free Man Festival
Mannenhart
Mannen Workshops Festivals Mannencirkels
Friday, 06 Sep. om 10:00
Free Man Festival - Co-creators
Mannenhart
Mannen Workshops Festivals Mannencirkels

Dit vind je misschien ook interessant

Wednesday, 17 Apr. om 19:00
Integrity in sexuality: how to serve a woman
Kyara Skura
Vrouwen workshops Mannen Workshops Sacred Sexuality
Friday, 15 Mar. om 11:00
De Grond - Verblijf
Unveiling Intimacy
Meerdaagse retraites
Thursday, 15 Aug. om 16:00
11th European Festival of Brotherhood
Firemakers
Mannen Workshops Persoonlijk Leiderschap Festivals
Monday, 18 Mar. om 19:30
Intensive Tantra Training - basistraining level 1
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra Opleiding Meerdaagse retraites
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl