Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

DierenMens opstelling

Saturday 14 October 2023 van 9:30 tot 12:30

Voorstraat 51, 2611 JL Delft, Nederland

Over dit evenement

DierenMens opstelling
Vind je de zorg voor je dier soms zwaar? Maak je je zorgen om je dier of om de relatie die je met je dier hebt? Of zou je de relatie met je dier willen verdiepen? Hoe fijn zou het dan zijn om een nog diepere verbinding te voelen en meer luchtigheid en plezier in de zorg voor je dier te ervaren? Door een DierenMens opstelling kan prachtig inzichtelijk worden gemaakt hoe de verbinding met je dier nu is en hoe zowel je dier als jij dit ervaren. Inzicht krijgen in deze verbinding is een hele waardevolle basis om verder te bouwen aan een (nog) fijner samenzijn.

Hoe werkt een DierenMens opstelling?
Een DierenMens opstelling is een ruimtelijke uitbeelding van de verbinding tussen je dier, jou en eventuele gezinsleden aan de hand van menselijke representanten. Zowel jij als mens van je dier, samen met een representant voor je dier(en) en eventuele andere betrokkenen zijn in deze opstelling aanwezig. De opstelling krijgt extra verdieping door te werken met intuïtieve diercommunicatie, waardoor je dier een stem krijgt! Afhankelijk van de situatie is er ook ruimte voor aanvullende tips en adviezen op het gebied van holistische diergezondheid. Een DierenMens opstelling biedt nieuwe inzichten in je dier, in jezelf en in jullie verbinding.

Je kunt je aanmelden als je graag wilt dat we een DierenMens opstelling gaan doen voor de verbinding tussen je dier en jou maar je kunt je ook aanmelden om als deelnemer/representant aanwezig te zijn. Er is ruimte voor drie DierenMens opstellingen (oftewel drie vraaginbrengers). De andere aanwezigen kunnen meedoen als representant. We werken met een representant voor je dier, je dier blijft dus rustig thuis. Het aanwezig zijn bij een DierenMens opstelling kan je inspiratie, leermomenten en inzichten bieden, ongeacht of je vraaginbrenger of deelnemer/representant bent. Gun je je dier en jezelf dit, meld je dan vooral aan! We hanteren voor deze DierenMens opstelling éénmalig een verlaagd tarief.

Wie zijn wij?
In deze DierenMens opstellingenbijeenkomst bundelen Wilma Broeseliske (ontdekkingsreiziger en pionier in het systemische werk) en Claire van ’t Hul (intuïtieve diercommunicatie en holistische- en natuurlijke diergezondheid) hun krachten. Deze samenwerking en manier van werken zijn uniek! Wilma en Claire zijn beiden vanuit hun dierenliefde en vanuit hun eigen vakgebied gepassioneerd om de verbinding tussen dieren en mensen te verdiepen en zichtbaar te maken wat soms nog niet zo zichtbaar is. Wilma begeleidt de opstelling en Claire zal als representant voor je dier optreden en invoelen in je dier en wat er eventueel nodig is.

Meer informatie over Wilma: https://www.linkedin.com/in/wilma-broeseliske/
Meer informatie over Claire: https://animalinsight.nl

Praktische informatie
-Datum en tijd: zaterdag 14 oktober van 9.30-12.30 (inloop vanaf 9.15)
-Investering: vraaginbrenger: €50,- & deelnemer/representant: €25,- (prijzen zijn incl. BTW voor particulieren en excl. BTW voor zakelijke klanten. Heb je een bedrijf en kan je de BTW verrekenen, mail dan ook je bedrijfsnaam). Deze tarieven hanteren we éénmalig, voor volgende DierenMens opstellingen zullen hogere tarieven gerekend worden.
-Locatie: Voorstraat 51, Delft
-Aanmelden: wilma@faith-in-company.com

Belangrijk: we werken met een representant voor je dier, je dier blijft dus rustig thuis. De vraaginbrengers worden gekozen op basis van volgorde van aanmelding.

Saturday 14 October 2023 van 9:30 tot 12:30

Voorstraat 51, 2611 JL Delft, Nederland

Over de organisatie

“Dieren verdienen het zo om écht gezien te worden! ”

Intuïtieve diercommunicatie met een holistische visie op diergezondheid en welzijn. Privésessies, groepssessies en trainingen.

DierenMens opstelling

Meer evenementen van Animalinsight

Tuesday, 04 Jun. om 19:30
DierenMens opstelling
Animalinsight
Dieren Systemisch werk
Saturday, 21 Sep. om 10:00
Jaartraining intuïtieve diercommunicatie
Animalinsight
Dieren Jaartraject Spirituele ontwikkeling

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Friday, 03 May. om 20:00
Tao Tantric Arts for woman
Reset en Restore
Healing Systemisch werk Intuïtie
Friday, 17 May. om 14:00
Familieopstellingen - House of Heart Connection
House of Heart Connection
Familieopstellingen Persoonlijk Leiderschap Systemisch werk
Friday, 28 Jun. om 11:00
Familieopstellingen dag 28 juni Arnhem
Ruby Faber
Familieopstellingen Systemisch werk Opstellingen
Monday, 13 May. om 19:00
Opstellingen: Doorbreek jouw patroon!
Eluxa
Familieopstellingen Systemisch werk Persoonlijke Ontwikkeling
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl