Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

F.L.I.R.T. Movements - Tantric Dance voor Conscious Singles

Zaterdag 16 september 2023 van 17:00 tot 23:00

Zonnegaarde 38a, 2381 LP Zoeterwoude, Nederland

Over dit evenement

De F.L.I.R.T. Factory presenteert : ๐….๐‹.๐ˆ.๐‘.๐“. ๐Œ๐จ๐ฏ๐ž๐ฆ๐ž๐ง๐ญ๐ฌ

Welkom Conscious Single,
bij ๐ƒ๐ž ๐….๐‹.๐ˆ.๐‘.๐“. ๐…๐š๐œ๐ญ๐จ๐ซ๐ฒ. Dรฉ place to be wanneer je gelijkgestemde Singles wilt ontmoeten die bewust in het leven staan en die vanuit hun hart op ongedwongen wijze nieuwe mensen willen leren kennen. De focus ligt op ๐Ž๐ง๐ญ๐ฆ๐จ๐ž๐ญ๐ž๐ง, ๐•๐ž๐ซ๐›๐ข๐ง๐๐ž๐ง ๐ž๐ง ๐†๐ž๐ง๐ข๐ž๐ญ๐ž๐ง. Zonder doel, zonder verwachting of oordeel, maar ongedwongen, nieuwsgierig en met een open hart. Resoneert dat voor jou? Dan is De F.L.I.R.T. Factory jouw plek.

โœฉ๏ฝก:*โ€ข.

๐….๐‹.๐ˆ.๐‘.๐“. ๐Œ๐จ๐ฏ๐ž๐ฆ๐ž๐ง๐ญ๐ฌ staat in het teken van Ontmoeten, Verbinden en Genieten vanuit het Hart.
Onder het genot van een potluck (bring & share your own food) in De Tempel of Zensations in Zoeterwoude ๐จ๐ง๐ญ๐ฆ๐จ๐ž๐ญ๐ž๐ง we elkaar.
Vervolgens gaan we ๐ฏ๐ž๐ซ๐›๐ข๐ง๐๐ž๐ง tijdens een korte verdiepende workshop, om toe te werken naar de dansavond waar je met elkaar kunt ๐ ๐ž๐ง๐ข๐ž๐ญ๐ž๐ง van de verbinding die ontstaan is.

De dansavond staat dit keer in het teken van Tantric Dance, begeleid door Namaya.

๐–๐š๐ญ ๐ข๐ฌ ๐“๐š๐ง๐ญ๐ซ๐ข๐œ ๐ƒ๐š๐ง๐œ๐ž
Tantric Dance is de dans van de polariteiten: het mannelijke (leiding) en het vrouwelijke (overgave). Er wordt in tweetallen gedanst en beiden vertegenwoordigen een van de twee energieรซn. De mannelijke rol begeleid de dans en de vrouwelijke rol is - geblinddoekt - in overgave.
Er zijn geen pasjes, de dans ontstaat in het moment. Bij deze dans gaat het niet om uiterlijk vertoon, maar om de interne impuls, de interne reis en de afstemming met elkaar en jezelf. De dans is een spiegel van jouw dagelijks leven, (onbewuste) patronen en (verborgen) emoties. Alles van de interne reis is welkom binnen de dans. De dans nodigt uit werkelijk te voelen wat er intern bij je gebeurd. In jezelf, vanuit contact met de ander.

Zowel de mannelijke energie als de vrouwelijke energie kan door beide genders gedanst worden, evenals dat de dans met dezelfde gender gedanst kan worden.

Er is een Chill-out om in de dansruimte in stilte te zitten met kussens en dekentjes.

Voorafgaand aan de Tantric Dance is er een workshop waar je uitgenodigd wordt om in verbinding te komen met jezelf en elkaar.

โ€ Bij Tantric Dance ontstaat de dans in het moment. Het is een vrije dans, een expressie van de beweging die wil ontstaan.
โ€ Je danst in tweetallen. Er is รฉรฉn leider, รฉรฉn is volger. De volger is geblinddoekt. Er is geen specifieke gender combinatie.
โ€ Op de dansvloer communiceer je met elkaar via dans, adem, geluid of gebaren. Grenzen worden aangegeven middels gebaren. Geluiden maken mag, maar er zijn geen gesproken woorden, tenzij je word uitgenodigd tot delen. Praten kan in de lounge naast de danszaal.
โ€ Je danst op blote voeten of op zacht, flexibel dansschoeisel
โ€ Het event is vrij van stimulerende middelen zoals alcohol en drugs.
โ€ Er is gratis water en thee.
โ€ Telefoons zijn uit.

โœฉ๏ฝก:*โ€ข.

De intentie van F.L.I.R.T. Movements is een avond ervaren waar je energie van krijgt, ruimte ervaart en waar het veilig genoeg is om jezelf te zijn. Het is een avond waarvan je niet weet hoe deze gaat verlopen, behalve dat je zeker weet dat er mensen komen die ook willen verbinden met en vanuit hun hart.

De F.L.I.R.T. Factory kiest voor een โ€˜bewusteโ€™ insteek en een zorgvuldig samengesteld programma, waar(door) gelijkgestemde Singles elkaar ontmoeten.
De activiteiten van De F.L.I.R.T. Factory zijn specifiek gericht op Singles die bewust in het leven staan, nieuwsgierig zijn, die zichzelf en een ander durven te ontmoeten in een gesprek of een activiteit en die open staan voor mooie ervaringen of een klik.

Er wordt vooralsnog geen leeftijdscategorie gehanteerd. De visie van De F.L.I.R.T. Factory is om los te komen van alledaagse conditioneringen en oordeel. Kun je werkelijk een persoon ontmoeten vanuit jouw hart, los van leeftijd (en gender) en vertrouwen dat de โ€˜juisteโ€™ mensen op je pad komen?

โœฉ๏ฝก:*โ€ข.

๐ƒ๐ž ๐….๐‹.๐ˆ.๐‘.๐“. ๐…๐š๐œ๐ญ๐จ๐ซ๐ฒ ๐ข๐ฌ ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐ฃ๐จ๐ฎ ๐š๐ฅ๐ฌ ๐ฃ๐ž
โ€ wil verbinden met en vanuit je hart
โ€ persoonlijke groei belangrijk vind
โ€ affiniteit hebt met spiritualiteit
โ€ bewust in het leven staat
โ€ nieuwsgierig bent
โ€ openminded bent
โ€ (enige) ervaring hebt met / nieuwsgierig bent naar meditatie en lichaamswerk
โ€ ervaring en beleving belangrijker vindt dan resultaat
โ€ een speelveld wilt waar (onbewuste) patronen / gedachten zichtbaar kunnen worden
โ€ een speelveld wilt waar je mag oefenen met oordeel- en verwachtingsloosheid
โ€ een speelveld wilt waar je kunt gaan (leren) uitlijnen met jouw kern en een magneet wordt voor jouw hartverlangens
โ€ jezelf wilt leren kennen

๐ƒ๐ž ๐….๐‹.๐ˆ.๐‘.๐“. ๐…๐š๐œ๐ญ๐จ๐ซ๐ฒ ๐ข๐ฌ ๐๐ˆ๐„๐“ ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐ฃ๐จ๐ฎ ๐š๐ฅ๐ฌ ๐ฃ๐ž
โ op zoek bent naar een โ€˜snelle dateโ€™
โ wilt โ€˜scorenโ€™ en โ€˜jagenโ€™ / โ€˜bejaagdโ€™ wilt worden
โ komt om โ€˜makkelijke sexโ€™ te vinden
โ geen affiniteit hebt met persoonlijke ontwikkeling
โ geen affiniteit hebt met spiritualiteit
โ geen affiniteit hebt met meditatie, lichaamswerk of dans
โ via (oppervlakkige) gesprekken een ander wilt leren kennen
โ (veel) alcohol (of drugs) nodig hebt om โ€˜losโ€™ te komen
โ doel voor de avond is om โ€˜iemand / de perfecte partner te vindenโ€™
โ komt om te oordelen
โ niet open staat voor zelfonderzoek

โœฉ๏ฝก:*โ€ข.

๐™’๐™–๐™ฃ๐™ฃ๐™š๐™š๐™ง & ๐™’๐™–๐™–๐™ง
Datum: 16 september 2023
Tijd: 17.00u - 22.30u (inloop 16.30u)
Locatie: De Tempel of Zensations @ Zonnegaarde 38a in Zoeterwoude

๐™‹๐™ง๐™ค๐™œ๐™ง๐™–๐™ข๐™ข๐™–
16.30 Inloop
17.00 Potluck (NIET optioneel)
19.00 Workshop
20.00 Tantric Dance
22.00 Afsluiting & Sharing

โœฉ๏ฝก:*โ€ข.

๐™„๐™ฃ๐™จ๐™˜๐™๐™ง๐™ž๐™Ÿ๐™ซ๐™š๐™ฃ
Reserveer je plek via: www.hipsy.nl/namaya

โ™ก Early FLIRT โ‚ฌ37.50
โ™ก FLIRT @ de deur โ‚ฌ42,50
** แดฐแต‰ แต‡แต‰แตˆสณแตƒแตแต‰โฟ แถปโฑสฒโฟ โฑโฟแถœหกแต˜หขโฑแต‰แถ  แต‡แต—สท แต‰โฟ แต‰หฃแถœหกแต˜หขโฑแต‰แถ  แตˆแต‰ หขแต‰สณแต›โฑแถœแต‰แตแต’หขแต—แต‰โฟ แต›แตƒโฟ แตˆแต‰ แต—โฑแถœแตแต‰แต—หขแต‰สณแต›โฑแถœแต‰

De F.L.I.R.T. Factory vertrouwd op de organische samenstelling van een groep. Dit betekent dat de verhouding tussen een gelijk aantal man en vrouw los gelaten wordt.

Er kunnen maximaal 20 deelnemers meedoen.

Enkele dagen voor aanvang van het event, maak ik een groepsapp aan om de laatste informatie te delen. Ook kun je hierin evt. een carpool vraag/ aanbod doen.

โœฉ๏ฝก:*โ€ข.

๐™๐™š๐™จ๐™ฉ๐™ž๐™ฉ๐™ช๐™ฉ๐™ž๐™š
Wanneer de F.L.I.R.T. Factory annuleert, vindt er restitutie plaats (exclusief ticketservicekosten).
Restitutie is voor overige situaties niet mogelijk. Wel kan het ticket overgedragen worden aan een andere single. Geef dit dan door via de mail: FLIRT@namaya.love

โœฉ๏ฝก:*โ€ข.

๐™‹๐™ง๐™–๐™ ๐™ฉ๐™ž๐™จ๐™˜๐™
โ€ De workshop en de dansavond is in een schoenen vrije ruimte
โ€ Voor de workshop en dans is makkelijk zittende kleding (evt. in laagjes) prettig
โ€ Er is gratis water en thee aanwezig
โ€ Het is een alcohol- en drugsvrij event
โ€ Breng iets Vega(n) mee voor de Potluck
โ€ De Potluck is NIET optioneel

โœฉ๏ฝก:*โ€ข.

๐™๐™–๐™˜๐™ž๐™ก๐™ž๐™ฉ๐™–๐™ฉ๐™ค๐™ง
De F.L.I.R.T. Movements wordt verzorgd door Namaya Devi, eigenaar van Goddess of Consciousness en creator van De F.L.I.R.T. Factory.

Namaya Devi is een Sensual Liberation Coach, een Energy worker en Sexual Healer. Ze helpt Hoogevoelige Single mannen en vrouwen die vastlopen in het ontmoeten van ware liefde of die zich geremd of geblokkeerd voelen met sensualiteit, intimiteit of seksualiteit. Ze begeleidt ze van onzekerheid, rouw, bindings/ verlatingsangst of trauma, naar ware liefde. Naar ontspanning, genieten en verandering. Kortom, naar iemands eigen Zensualiteit en F.L.I.R.T.en met het leven.

Ze heeft een natuurlijke manier om een veilige ruimte te creรซren waar je wordt uitgenodigd tot zelfonderzoek, heling en bevrijden of vergroten van de levensenergie.
Ze heeft een liefdevolle, niet-oordelende, serene en ontspannende aanwezigheid, waardoor je diep in jezelf en je lichaam kunt duiken. Namaya werkt intuรฏtief, met helende energie, lichttaal, lichaamswerk, ademwerk, beweging en mindset zodat jij in jouw Zensualiteit kunt stappen en volop van jouw leven - en lichaam - kunt genieten.

Namaya is een gecertificeerd Tantric Therapist, opgeleid door Lin Holmquist. Tevens is zij Tantric Dance Teacher, opgeleid door Rakesh (creator van Tantric Dance) en Elfriede van Art of Loving en Holistisch Masseur, opgeleid door KIOM.

Meer van Namaya Devi:
๐˜„๐˜„๐˜„.๐—ป๐—ฎ๐—บ๐—ฎ๐˜†๐—ฎ.๐—น๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ


โœฉ๏ฝก:*โ€ข.

Voor vragen/ meer info ben ik bereikbaar via
* PB @ ๐˜„๐˜„๐˜„.๐—ณ๐—ฎ๐—ฐ๐—ฒ๐—ฏ๐—ผ๐—ผ๐—ธ.๐—ฐ๐—ผ๐—บ/๐—ก๐—ฎ๐—บ๐—ฎ๐˜†๐—ฎ๐——๐—ฒ๐˜ƒ๐—ถ/
* Mail @ ๐—™๐—Ÿ๐—œ๐—ฅ๐—ง@๐—ป๐—ฎ๐—บ๐—ฎ๐˜†๐—ฎ.๐—น๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ
* App @ ๐ŸŽ๐Ÿ”.๐Ÿ๐Ÿ’๐Ÿ๐Ÿ”๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ’๐Ÿ•

of maak een afspraak voor een gratis intro-call met me via: ๐ก๐ญ๐ญ๐ฉ๐ฌ://๐œ๐š๐ฅ๐ž๐ง๐๐ฅ๐ฒ.๐œ๐จ๐ฆ/๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ๐ฐ๐ข๐ญ๐ก๐ง๐š๐ฆ๐š๐ฒ๐š/๐Ÿ‘๐ŸŽ๐ฆ๐ข๐ง

Twijfel je of De F.L.I.R.T. Factory iets voor jou is? Neem contact met me op, dan kijk ik met je mee.
Ook mogelijkheden voor (groeps)coaching.

Ik kijk er naar uit je te ont-moeten โ€ข โ‚Šยฐโœง๏ธกห—หห‹โคหŽหŠห—

Liefs,

:ยจยท.ยทยจ:
`ยท. ๐๐š๐ฆ๐š๐ฒ๐š โ˜…ยฐ*๏พŸ

Zaterdag 16 september 2023 van 17:00 tot 23:00

Zonnegaarde 38a, 2381 LP Zoeterwoude, Nederland

Over de organisatie

“You can only meet someone as deeply as they've met themselves”

Sensual Liberation * Energy Work * Sexual Healing * Creator van De F.L.I.R.T. Factory - Community voor Conscious Singles

Namaya Devi // Goddess of Consciousness

Reviews

Babette Nieuwland

F.L.I.R.T. Movements

Ben op aanraden van een vriendin naar deze bijzondere avond geweest...Fijne mensen, veilig en ontspannen voelde het bij alles wat we deden. Bedankt voor deze hele mooie ervaring...

Lees meer

Susanne Van der Veen

F.L.I.R.T. Movements

Het was een ervaring als geen andere. Het nieuwe 'daten' met jezelf. Ja er zijn consious singles maar er is geen druk om te connecten. Je bent er voor jezelf en je mag daarvandaan de ander ontmoeten. Het was een heerlijk organisch samenzijn met heerlijk (zelfgemaakt) eten en gesprekken. Een prachtige workshop en wat is tantrisch / dansen gaaf! Dit was mijn eerste keer maar dit smaakt zeker naar meer. Namaya je hebt iets prachtigs in de wereld gebracht. Het nieuwe daten (met jezelf) ๐Ÿฅฐ

Lees meer

Anoniem

F.L.I.R.T. Movements - Tantric Dance voor Conscious Singles

Mooie, warme bijeenkomst op een prettige en sfeervolle locatie. Delen. Dansen en jezelf mogen zijn. Aanrader!

Lees meer

F.L.I.R.T. Movements - Tantric Dance voor Conscious Singles

Dit vind je misschien ook interessant

Dinsdag, 30 apr. om 19:30
Tender Tantric Dance
Tender Hearts
Tantric Dance De stem van binnenuit Verbinding
Zondag, 23 jun. om 19:00
Tantric Dance in Gent
Heartsify
Tantric Dance Tempel Grenzen
Zondag, 12 mei. om 19:00
De Verbindingsdans
Tantramassage Leonie Wouters - Workshops
Ecstatic Dance Tantric Dance Dansen in verbinding
Vrijdag, 24 mei. om 10:00
Unlock the power of Tantric Dance
Sandy en Volker
Tantric Dance Bewustzijnsontwikkeling Persoonlijk Leiderschap
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl