Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Vrij Dansen 4 juni

Zondag 04 juni 2023 van 19:30 tot 22:00

Groesbeekseweg, Nijmegen, Netherlands

Over dit evenement

Elke eerste zondag van de maand komen we samen om te dansen.

Tijdens deze danssessies nodig ik je uit om je emoties de regie te laten nemen en daarmee te bewegen op de muziek. Er is geen choreografie die je hoeft te volgen: het gaat juist om het loslaten van controle en het volgen van je eigen lichaam.

Dit is een avond zonder alcohol en (voor het grootste deel) zonder woorden. Misschien is dat even wennen, maar ik geloof dat je er veel voor terug zult krijgen.

Vrij Dansen kan je helpen om dichterbij een gevoel van vrede te komen doordat je je weer met je lichaam verbindt. Het geeft ontspanning en tegelijkertijd energie.

Ik heb zelf mogen ervaren hoeveel verzachting en vrijheid het kan geven om te bewegen met alles wat er is. Daarom wil ik dit graag met je delen en heb ik besloten om mijn ruimte hiervoor te openen. Bij deze bijeenkomsten gaat het dus niet over 'mooi' dansen: het gaat hier om verbinding: met je eigen lijf, je emoties en met elkaar. Alles is welkom.

Ik zorg voor een veilige en respectvolle omgeving, waar iedereen zich vrij voelt om te dansen zoals je wilt.

We komen samen in een besloten groep mensen, in Kateri: een voormalig koetshuis en geluidsstudio met dikke muren die een gevoel van geborgenheid biedt.

Er staan thee en water, nootjes en chocola voor je klaar.

Wees welkom!



(foto credit: Soren Solkaer)

Zondag 04 juni 2023 van 19:30 tot 22:00

Groesbeekseweg, Nijmegen, Netherlands

Over de organisatie

“We are the Ones We've Been Waiting For”

Bij Kateri kun je o.a. dansen, (cacao) ceremonies bijwonen, delen in cirkels en yoga lessen volgen. Een plek om je heelheid te herinneren en vieren.

Reviews

Tim

Cacao Ceremonie 17 juni

Esther en Sita creëren een heerlijke gedragen, veilige sfeer waarin echt alles er mag en kan zijn. De meditatie was heel aardend, het dansen kwetsbaar en openend. Heel fijn dat er ruim tijd was voor het voelen en uiten van een intentie voor de cacao. En heerlijk om daarna muziek te maken en te zingen met elkaar. Het heeft de verbinding tussen mij en mijn dochter (die mee was) enorm versterkt, ze deelt sinds deze ceremonie zoveel makkelijker haar gevoel met me. Heel veel dank lieverds ♥️

Lees meer

Jeff Kraai

Cacao Ceremonie 16 april

Dit was de tweede keer dat ik de cacaoceremonie van Esther bijwoonde. Esther zorgt ervoor dat je je hartelijk welkom voelt en goed kan landen voordat de ceremonie begint. Door haar persoonlijkheid en de mooi ingerichtte ruimte kom je helemaal tot rust. Het subtiele effect van de cacao was bij mij dat ik meer liefde en warmte voelde, alsof mijn hart meer open ging. Hierdoor voelde ik me heel dichtbij mezelf. Bedankt Esther, voor deze mooie ervaring!

Lees meer

Lebin

Vrij Dansen 4 juni

Esther heeft voor het dansen een hele fijne, warme ruimte gecreëerd. Zowel letterlijk als metaforisch. Zij gaf ons het gevoel dat alles mocht, of het nou wild dansen was of stilletjes op de grond te liggen en de muziek te voelen. Aan te raden voor iedereen die een avond in een veilige ruimte terecht wil komen.

Lees meer

Vrij Dansen 4 juni

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 01 sep. om 14:00
NATARAJ BEACH PARTY ZANDVOORT | 1 SEPTEMBER
Nataraj
Vrije Dans Festivals Gatherings
Dinsdag, 30 apr. om 19:15
Ecstatic Dance Amersfoort w/ dj Sefrijn
Ecstatic Dance Amersfoort
Ecstatic Dance Vrije Dans Conscious Dance
Vrijdag, 10 mei. om 19:00
NATARAJ GRONINGEN | CACAO CEREMONY
Nataraj
Vrije Dans Ecstatic Dance Cacao ceremonie
Vrijdag, 24 mei. om 19:30
Ecstatic Dance De Kerk Oostelbeers
Dance 4 Balance Ecstatic Dance Eindhoven & Oostelbeers
Ecstatic Dance Conscious Dance Vrije Dans
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl