Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Tantra en Rope workshop ~Kokoro~

Saturday 08 July 2023 van 13:00 tot 18:00

EdanZ - Zaalverhuur, Van Oldenbarneveltlaan 6, 9716 EJ Groningen, Nederland

Over dit evenement

~Een connectieve rope workshop over knopen vanuit je hart en ziel~

In deze workshop gaan we op reis door het hart van je rope partner.
Via tantrische verbindings oefeningen en een ontmoetings ritueel gaan we proberen te ontdekken waar een sessie heen kan gaan door de reactie en expressie van je partner in het ritueel te lezen. Zo ontstaat er ruimte om onze innerlijke wereld naar buiten te laten schijnen en een diepere connectie aan te gaan.

Kokoro is een Japans woord dat vaak wordt vertaald als 'hart' of 'geest'. Het concept van kokoro omvat echter wat een persoon denkt, voelt en zou willen uitdrukken. Het is gemaakt van de gedachten en wil van een persoon die hen vooruit drijft, de kennis en ervaring die ze in de loop van de tijd hebben opgedaan, en al hun gevoelens.

Toch is kokoro meer dan de som van al deze elementen: het zijn al deze elementen tegelijk. De kenmerken van elke persoon geven hun kokoro zijn eigen "kleur" en "vorm", waardoor elk mens een apart individu wordt met een unieke innerlijke rijkdom.

Deze workshop is voor jou als je,
~ Meer diepte in je shibari sessies wilt ervaren
~ Je verlangens, gedachten en emoties wilt uiten of daar in gezien wil worden
~ Je (rope) partner’s emotie en expressie beter wilt kunnen begrijpen.
~ Je relatie wilt verdiepen
~ Je geraakt kan zijn bij tantra workshops en cursussen en de tantrische manier van knopen wil ontdekken ter uitbreiding
~ Je nieuwsgierig bent en het ook een beetje spannend vindt, (keer op keer komen mensen bij ons voor workshops en retraites en zijn zo blij dat ze de stap gezet hebben, deze workshop is ook voor jou!)
~ As je nog geen partner hebt, wij helpen je er graag een vinden

MEENEMEN
~ Uw partner of vertrouwde vriend
~ Comfortabele kleding passend bij de energieën
~ Reukloos lichaam ( geen sterke parfum of deodorant)
~ Touwen als je die hebt en weet hoe je een single and double collumn tie knoopt

Waneer 8 juli
Waar Edanz Groningen, studio 5
Prijs: 55 euro

Love to see you there !
Ymke en Marco

Marco
Al meer dan 10 jaar is Marco bezig met een reis van persoonlijke en spirituele ontwikkeling. De oneindige mogelijkheden die het leven te bieden heeft, blijven voor hem een bron van inspiratie en verwondering. Hij is een zoeker, een reiziger, een mijnwerker naar de diepere lagen van wat ons drijft tot een transformatieve en authentieke expressie. Bewust en geaard, sterk en medelevend, respectvol en volledig aanwezig in het moment met ruimte voor speelse humor. Hij houdt ervan om onbekende gebieden te verkennen, nieuwe verbindingen te leggen en een beetje liefde met de wereld te delen, want daar kunnen we allemaal wel wat meer van gebruiken.

Ymke
Op een pad van transformerende magie is Ymke een vrouw met een puur open hart. Ze zal je uitnodigen met gratie, bewustzijn en een glimlach. Met een sterke intuïtie en haar vrouwelijke aanwezigheid creëert ze liefdevolle heilige ruimtes waar je je veilig, gezien, gevoed en vastgehouden voelt. Als een gepassioneerde tantrica ondersteunt ze je graag om de moed te hebben om hoofdstukken van je leven te openen door lifeforce energies toe te laten. Ze belichaamt het geschenk van intimiteit met jezelf en anderen en zal je laten zien hoe we elke dag ons licht een beetje meer kunnen laten schijnen om van de wereld een mooiere plek te maken.

“Ik zou Tantra en Ropes ten zeerste aanbevelen. Marco en Ymke zorgden voor een prachtige veilige ruimte waar mensen dit werk op een leuke en liefdevolle manier konden ontdekken.” ~Julien Freyer Minder weergeven

Saturday 08 July 2023 van 13:00 tot 18:00

EdanZ - Zaalverhuur, Van Oldenbarneveltlaan 6, 9716 EJ Groningen, Nederland

Over de organisatie

“Tantra is about truly loving and embracing all of life. OSHO”

Tantra cursussen, workshops en retraites l Tantric Ropes (Healing Shibari) l Tantramassage l Kundalini activatie l Sacred Sexuality.

Reviews

Marieke Gras

Cacao & Kundalini activation

Wow wat een krachtig veld weet Ymke elke keer weer neer te zetten. Het is al voelbaar als je haar fijne ruime binnenkomt. Het is zo'n veilige plek waar al het echte en rauwe naar boven mag komen om doorvoeld te worden. Ik voelde me zooooo gedragen. Ik ben vandaag na de sessie van gisteravond weer echt een beetje high on my own supply, het veld lijkt nog een soort van na te trillen in en om mij heen. Dankjewel lieve Ymke!

Lees meer

Remco Baar

Sold out- Tantric Shibari Retreat: The Art of Trust and Surrender

Marco & Ymke hebben een prachtige retraite neer gezet. De locatie was heel erg fijn, en op een prachtige locatie op de Sallandse Heuvelrug. Zo vanuit het gebouw de heide op en de bossen in. Er werd ontzettend goed voor ons gezorgd en heel erg lekker gekookt en gebakken. Marco & Ymke leven en ademen de Tantric Shibari. Hun assistente Anke al net zo. De toegepaste oefeningen, hoe groot of klein ook, alles met aandacht en gericht op de Art to Trust and Surrender. Steeds weer deelmomenten met aandacht en tijd voor alles wat oppopte, ook tussendoor waren Marco, Ymke en Anke zeer beschikbaar voor ons als deelnemers en ook onder de deelnemers was kennis en kunde in huis om elkaar op te vangen en begeleiden. Ik vond het samenspel tussen de deelnemers, hoe stoer of kwetsbaar dan ook heel erg mooi. Marco & Ymke bewogen zich steeds tussen de verschillende sessies door met aandacht voor de mens en tips and tricks voor het knopen. Met o.a. de persoonlijke aandacht, liefde, beschikbaarheid en ook het delen van hun eigen emoties hebben Marco, Ymke en Anke een hele veilige bedding neergezet waardoor elke deelnemer zich helemaal kon openen.

Lees meer

Caroline Smit

Sold out- Tantric Shibari Retreat: The Art of Trust and Surrender

Ik dacht altijd "Shibari, dat is niets voor mij” en toch gooide ik mezelf in het diepe omdat een vriend mij gevraagd had mee te gaan. En mijn instelling ook een nieuwsgierige is van "eerst zelf ervaren, dan pas weet je wat het is" De gedachte en aanname die ik had was “dat is toch iets uit de BDSM-hoek en daar heb ik echt niets mee...” Maar nu weet ik het! De Shibari op de manier hoe Ymke en Marco het brengen is waanzinnig! Een tantrische verdiepende lichaamsgerichte manier om jezelf beter te leren kennen. Ik kwam oude patronen tegen en daardoor weer inzichten. Ik ging langs allerlei emoties en kon ze expressie geven waardoor er weer meer ruimte kwam in mijn lijf, mijn adem, mijn mind…Na zo’n release ervaring wat de touwen met mij doen kom ik in een bliss gevoel. Van weer diepe liefde kunnen voelen voor mezelf, mijn leven, het Leven…Zoveel dankbaarheid en vreugde gevoeld en alles in mijn lichaam weer zo stromend Het was heerlijk en intens! Ymke en Marco belichamen de Shibari zelf. Staan gelijkwaardig voor de groep, zijn puur en echt. Hebben zelf veel doorvoelt en doen dat nog steeds… Ik ben onder de indruk van hun samenwerking. En hun demo’s zijn prachtig om te zien en waarachtig. Ze laten zichzelf zien! Je wordt hierdoor nog meer uitgenodigd om jezelf ook in te brengen met alles wat er in je leeft en je over te geven aan de touwen, het knopen, het voelen, het leven…Zij zorgen voor zoveel veiligheid en verbinding wat maakt dat ik mezelf totaal kon laten zien. Met ruimte voor humor, kwetsbaarheid delen, spelen, en ze doen zelf ook mee wat heel fijn is. Ik ging vervuld naar huis. Heb genoten van de warme en persoonlijke plek in de natuur, het lekkere eten, de groep met gelijkgestemde mensen jong en oud door elkaar. Allemaal met dezelfde intentie: "Jezelf nog meer leren kennen, verdieping, verbinding, het aangaan van het onbekende in vertrouwen en met overgave. En ook het letterlijk aangaan van je levenslust, je seksuele energie sensualiteit en gevoeligheid

Lees meer

Tantra en Rope workshop ~Kokoro~

Meer evenementen van Intimacy Alchemy

Saturday, 22 Jun. om 10:00
Art of Touch and Rope: Exploring Emotional Intimacy through Shibari
Intimacy Alchemy
Shibari Tantra Energiewerk
Uitverkocht
Monday, 24 Jun. om 18:30
Cacao & Kundalini activation
Intimacy Alchemy
Cacao ceremonie Kundalini activatie Kundalini
Saturday, 06 Jul. om 10:00
Retraite Yoni Pracht ~ Groningen
Intimacy Alchemy
Meerdaagse retraites Vrouwen workshops Tantra
Tuesday, 09 Jul. om 18:30
Taster avond ~ TANTRA series POLARITY~ Groningen
Intimacy Alchemy
Tantra Persoonlijk Leiderschap Energiewerk

Dit vind je misschien ook interessant

Friday, 07 Jun. om 10:00
The Quiet Orgasm: Body, Energy & Expanded Consciousness Tantra Retreat
Paradigm Pills
Tantra Conscious Sexuality Plantmedicijn
Wednesday, 25 Sep. om 15:00
🛕 Our Temple 🛕 25-29 Sep '24 (by Denise, Femke & Lexmy)
Partners in Magic
Tantra Tempel Festivals
Saturday, 20 Jul. om 14:00
Red Play Party (Temple) Summer Edition! / Sensual Tantric Consent
Exploring Deeper
Tempel Conscious Sexuality Tantra
Sunday, 23 Jun. om 14:00
multidimensional energy healing arnhem
Esther Ausems
Energiewerk Kundalini activatie Multidimensional Embodiment Transmission
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl