Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Sacred Cacao Bliss ceremonie

Friday 16 June 2023 om 15:00 tot Saturday 17 June 2023 om 13:00

Abcoude, 1391 Abcoude, Nederland

Over dit evenement

Lijkt Ayahuasca je nog net iets te heftig? Cacao Bliss bevat naast de rauwe cacao, Magic Truffel en 37 andere kruiden ook Caapi, het stofje dat ook in Ayahuasca zit.

Cacao Bliss is niet zo intens als Ayahuasca, het is een veel zachter plantmedicijn. Een voordeel is dat je het makkelijk in fases (per uur) kunt opbouwen. Een Cacao Bliss ceremonie maakt het mogelijk om een diepe innerlijke reis te maken die je enorm kan ondersteunen in je leven.

Je kunt de spirit van de planten beschouwen als jouw teacher. Het is een plantmedicijn gemaakt vanuit een alchemie van verschillende planten om je vanuit zielsniveau te genezen. Een nieuw geneesmiddel voor de Ziel, een krachtige combinatie van Moeder Natuur.

Op vrijdag 16 juni en zaterdag 17 juni 2023 faciliteren wij, Kimm van rePOSE Healing en Caroline van TANKSTATION…, een Cacao Bliss Ceremonie. We ontmoeten je graag in een veilige intieme groep met maximaal 9 personen op een sfeervolle locatie onder de rook van Amsterdam.

Programma
Om 15.00 uur vrijdagmiddag starten we met de sacred ceremonie. We openen de cirkel met een ontmoeting, het delen van een intentie, een optionele Rapéh ronde (3e oog opener) waarna we op reis gaan met het sacred plantmedicijn Cacao Bliss. Na afloop van de reis eten we gezamenlijk een heerlijke plantbased maaltijd waarna we overnachten op de locatie.

De volgende ochtend gaan we weer een laagje dieper met de BRTT® (Body Remembers Trauma Therapie) en TRB® (Trauma Release Breathwork) sessies. BRTT® en TRB® werken door de vele lagen van lichaamspantsering heen om zo fysieke, emotionele en mentale spanning los te laten uit je lichaam, geest en zenuwstelsel.

Ze stellen je in staat om toegang te verkrijgen tot het lichaamsgeheugen van het trauma en alles waar je je (onbewust) aan vasthoudt los te laten zonder te spreken, alleen door te ademen en voelen. Deze technieken gaan je helpen bij het ontgrendelen, loslaten en integreren van al je (zwaardere) emoties die je met je meedraagt met als gevolg een lichter gevoel, een helder weten en een betere connectie met jouw intuïtie. Rond 12/13 uur nemen we afscheid van elkaar en ga je als een herboren mens de deur uit.

Wat brengt Cacao Bliss jou?

Cacao Bliss is een medicijn dat je helpt je hart te openen (het portaal naar je ziel), je dichter bij jouw eigen kern brengt wanneer je vastloopt in het leven of veel twijfelt, als je zoekende bent naar wat je werkelijk wilt of gewoonweg niet lekker in je vel zit. Het helpt je bij inzichten, ontwaken, helen van het verleden of pijn en het verruimen van je bewustzijn.

Tijdens een Cacao Bliss reis worden er nieuwe neurologische verbindingen gemaakt tussen je hersencellen wat betekent dat je je herinneringen kunt her-evalueren.

Trauma, post-traumatische stress, burn-out, depressie en verslaving kunnen hierdoor verminderen of zelfs verdwijnen. Je verlegt je grenzen en laat oude angsten los. Een reis met Cacao Bliss geeft je inzichten, visioenen, wijsheid, vreugde, confrontatie, vrede, emoties en meer. Het is misschien niet altijd waar je op hoopt, en dit kan direct ook de les zijn.

De ceremonie kan dus behalve verlichtend ook zeer confronterend en uitdagend zijn. Het is goed om je daarvan bewust te zijn als je van plan bent mee te doen aan een Cacao Bliss ceremonie. Ben je werkelijk bereid diep in jezelf af te reizen en je problemen of dat wat je dan ook kan tegenkomen onder ogen te zien?

Cacao Bliss kan helpen bij:

Angsten
Burn-Out
Stress
Onzekerheid
Hart openen: uit je hoofd, in je hart
Spirituele groei
Zelfliefde
Innerlijke rust
Depressie
Eenzaamheid
Zelfinzicht
Zelfliefde
Zielsmissie ontdekken
Verdieping
Onzekerheid
Faalangst
In vrede komen met het verleden
Trauma helen
Rouwverwerking
Vinden van jouw diepere levensmissie
Blokkades oplossen
Stoppen met dingen of relaties die je niet meer dienen
Weggestopte ervaringen, herinneringen en emoties komen aan de oppervlakte op een zachte manier

Wat vraagt Cacao Bliss van jou?
De 4 belangrijkste sleutelwoorden tijdens een Cacao Bliss ceremonie zijn:

Overgave
Vertrouwen
Acceptatie
Loslaten

Het is niet precies van te voren te voorspellen wat er tijdens jouw reis naar boven komt maar weet: je krijgt precies wat je aankunt en niet meer!

Investering in jezelf
€333

Cacao Bliss Ceremonie
Optionele Rapéh ronde
Sound Healing
BRTT® (Body Remembers Trauma Therapie)
TRB® (Trauma Release Breathwork)
Sfeervolle ruimte in de buurt van Abcoude
Plantbased maaltijd, ontbijt, gezonde snacks, water & kruidenthee
Intieme kleine groep van maximaal 9 personen
Professionele begeleiding

Persoonlijke aandacht

De ceremonies worden begeleid door Kimm Bakkers (rePOSE-healing) en
Caroline Fuchs (Tankstation...)

Beide hebben een waardevolle wijsheid om te delen en zijn ervaren in het werken met mensen op psychologisch, emotioneel, fysiek en spiritueel niveau. Persoonlijke aandacht vinden we heel belangrijk.

Na aanschaf van je ticket zenden we jou een intake formulier op. Ook sturen we jou nog meer gedetailleerde informatie over de locatie, het dieet voor aanvang van de ceremonie ect. Nadat het aanmeldformulier ingevuld is terug gestuurd, nemen we telefonisch contact met je op. Zo bespreken we waar jouw behoeftes en verlangens liggen en kunnen we samen kijken of het jouw moment is om deze reis te maken. Ook bespreken we de eventuele fysieke & psychische aandoeningen en medicatie die jij neemt, zodat we zeker weten dat jij deze reis veilig kunt aangaan. We hebben bewust gekozen om te werken met kleine intieme groepen zodat we deze persoonlijke aandacht kunnen faciliteren en iedereen zich kan overgeven aan het proces in een veilige setting.

Bij de maximale groepsgrote van 9 personen, werken wij met een extra begeleider, dit kan een man of vrouw zijn.

Wanneer je interesse hebt in deze ceremonie of graag op onze mailing-list zou willen zodat je op de hoogte gehouden wordt over volgende ceremonies die in de planning staan, stuur ons dan een mail naar info@repose-healing.com
Je kunt ons ook volgen op Instagram

Kimm Bakkers @repose.healing
Caroline Fuchs @tankstation.studio

P.S. Wanneer je toch niet aanwezig kunt zijn op de ceremonie, om wat voor een reden dan ook, dan is terugbetaling alleen mogelijk mits we jouw plek nog aan iemand anders kwijt kunnen. Als dit niet lukt dan zijn de kosten van jouw plek alsnog voor jouw rekening.

Let op: voor de ceremonie mag geen medicatie en/of drugs gebruiken. Je moet goed gezond zijn dwz geen aandoeningen zoals hartziektes, nierproblemen, pacemaker, psychoses, epilepsie hebben. Bij twijfel met medicatie en medische toestand altijd overleg met een arts. Ook wanneer je zwanger bent kan je niet mee doen.
Je tekent hiervoor een verklaring van te voren.


Friday 16 June 2023 om 15:00 tot Saturday 17 June 2023 om 13:00

Abcoude, 1391 Abcoude, Nederland

Over de organisatie

“'Everything I was searching for was within me all along'”

Mijn missie is: mensen verbinden. Met zichzelf, elkaar, de natuur en het grotere geheel.

Reviews

Yaïra

Cacao Bliss ceremonie

De ceremonie zou eigenlijk in een yurt plaatsvinden, maar omdat we met een kleine groep van 4 personen waren is de ceremonie verplaatst naar de praktijkruimte van Kimm. Een hele fijne, rustige plek met een prettige energie. Helemaal geschikt voor de ceremonie. Kimm en Renate hebben de sessies liefdevol begeleid. Een veilig gevoel is essentieel om vol vertrouwen de controle los te laten en de diepte van jezelf in te zakken; dit hebben deze vrouwen fantastisch gefaciliteerd. De breathworksessie vooraf en de BRT-sessie de volgende dag maakten de ervaring af. Mocht je je geroepen voelen tot het maken van een diep helende reis met het plantmedicijn Cacaobliss, overweeg dan zeker om dat hier te doen. Met liefde aanbevolen!

Lees meer

Jolien Hensgens

Cacao Bliss ceremonie

Wát een ervaring .. En wát een super fijne begeleiding en wat was alles goed geregeld. Ik raad zeker aan om hier jouw reis te ervaren Ik heb de cacao bliss ceremonie gedaan en heb hier geen moment spijt van. Ik heb dingen mogen herbeleven tijdens mijn reis, een plekje mogen geven en omarmen. Ik heb gehuild en gelachen, alles wat ik nodig had is mij gegeven. Voor mij is het een bevrijding en ik voel mij 10 kilo lichter. Ik weet wel zeker dat dit 1 van de meest bijzondere dingen in mijn leven is wat ik heb mogen mee maken tot nu toe. En ik voel dat ik deze ervaring nog een keer wil mee maken op het moment dat ik het nodig heb. Lieve Renate & Kimm bedankt voor al jullie lieve zorgen en heel veel succes met alle reizen die jullie nog mogen begeleiden.

Lees meer

Marieke Van Berne

Cacao Bliss ceremonie

Wat een mooie en bijzondere reis heb ik gemaakt bij lieve en kundige Kimm en Renate. Zij creëren een serene, liefdevolle en helende omgeving, waarin ik me vanaf moment 1 veilig voelde. Ik ben nog steeds dankbaar dat ik op een diepere laag heb kunnen inchecken onder begeleiding van prachtige muziek. Ik heb zoveel liefde gevoeld. Grace 🩷

Lees meer

Sacred Cacao Bliss ceremonie

Meer evenementen van rePOSE healing

Thursday, 13 Jun. om 10:30
Body Remembers Trauma Therapy & Trauma Release Breathwork
rePOSE healing
Healing Ademwerk Therapie
Saturday, 22 Jun. om 12:30
Cacao Bliss ceremonie
rePOSE healing
Plantmedicijn Innerlijke Reis Ademcirkel
Thursday, 27 Jun. om 10:30
Body Remembers Trauma Therapy & Trauma Release Breathwork
rePOSE healing
Healing Ademwerk Therapie
Saturday, 29 Jun. om 10:00
Magic Truffel ceremonie
rePOSE healing
Plantmedicijn Truffel Ceremonie Innerlijke Reis

Dit vind je misschien ook interessant

Saturday, 05 Oct. om 13:00
CacaoBliss Retreat
inn.contact
Cacao ceremonie Plantmedicijn Truffel Ceremonie
Saturday, 06 Jul. om 09:00
Vrouwencirkel Ontdek de Kracht van Adem en, Microdosing en Cacao
Rejuveniced
Adem Cacao ceremonie Plantmedicijn
Saturday, 21 Sep. om 13:00
Women's Retreat | CacaoBliss | Breath-energy work
inn.contact
Plantmedicijn Lichttaal Ademcirkel
Saturday, 29 Jun. om 13:30
Golden {Choco} Bliss Ceremony with live music
LOVE events by Golden Moonlight
Plantmedicijn Kundalini Adem
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl