Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Sacred Cacao Bliss ceremonie

Friday 16 June 2023 om 15:00 tot Saturday 17 June 2023 om 13:00

Abcoude, 1391 Abcoude, Nederland

Over dit evenement

Lijkt Ayahuasca je nog net iets te heftig? Cacao Bliss bevat naast de rauwe cacao, Magic Truffel en 37 andere kruiden ook Caapi, het stofje dat ook in Ayahuasca zit.

Cacao Bliss is niet zo intens als Ayahuasca, het is een veel zachter plantmedicijn. Een voordeel is dat je het makkelijk in fases (per uur) kunt opbouwen. Een Cacao Bliss ceremonie maakt het mogelijk om een diepe innerlijke reis te maken die je enorm kan ondersteunen in je leven.

Je kunt de spirit van de planten beschouwen als jouw teacher. Het is een plantmedicijn gemaakt vanuit een alchemie van verschillende planten om je vanuit zielsniveau te genezen. Een nieuw geneesmiddel voor de Ziel, een krachtige combinatie van Moeder Natuur.

Op vrijdag 16 juni en zaterdag 17 juni 2023 faciliteren wij, Kimm van rePOSE Healing en Caroline van TANKSTATION…, een Cacao Bliss Ceremonie. We ontmoeten je graag in een veilige intieme groep met maximaal 9 personen op een sfeervolle locatie onder de rook van Amsterdam.

Programma
Om 15.00 uur vrijdagmiddag starten we met de sacred ceremonie. We openen de cirkel met een ontmoeting, het delen van een intentie, een optionele Rapéh ronde (3e oog opener) waarna we op reis gaan met het sacred plantmedicijn Cacao Bliss. Na afloop van de reis eten we gezamenlijk een heerlijke plantbased maaltijd waarna we overnachten op de locatie.

De volgende ochtend gaan we weer een laagje dieper met de BRTT® (Body Remembers Trauma Therapie) en TRB® (Trauma Release Breathwork) sessies. BRTT® en TRB® werken door de vele lagen van lichaamspantsering heen om zo fysieke, emotionele en mentale spanning los te laten uit je lichaam, geest en zenuwstelsel.

Ze stellen je in staat om toegang te verkrijgen tot het lichaamsgeheugen van het trauma en alles waar je je (onbewust) aan vasthoudt los te laten zonder te spreken, alleen door te ademen en voelen. Deze technieken gaan je helpen bij het ontgrendelen, loslaten en integreren van al je (zwaardere) emoties die je met je meedraagt met als gevolg een lichter gevoel, een helder weten en een betere connectie met jouw intuïtie. Rond 12/13 uur nemen we afscheid van elkaar en ga je als een herboren mens de deur uit.

Wat brengt Cacao Bliss jou?

Cacao Bliss is een medicijn dat je helpt je hart te openen (het portaal naar je ziel), je dichter bij jouw eigen kern brengt wanneer je vastloopt in het leven of veel twijfelt, als je zoekende bent naar wat je werkelijk wilt of gewoonweg niet lekker in je vel zit. Het helpt je bij inzichten, ontwaken, helen van het verleden of pijn en het verruimen van je bewustzijn.

Tijdens een Cacao Bliss reis worden er nieuwe neurologische verbindingen gemaakt tussen je hersencellen wat betekent dat je je herinneringen kunt her-evalueren.

Trauma, post-traumatische stress, burn-out, depressie en verslaving kunnen hierdoor verminderen of zelfs verdwijnen. Je verlegt je grenzen en laat oude angsten los. Een reis met Cacao Bliss geeft je inzichten, visioenen, wijsheid, vreugde, confrontatie, vrede, emoties en meer. Het is misschien niet altijd waar je op hoopt, en dit kan direct ook de les zijn.

De ceremonie kan dus behalve verlichtend ook zeer confronterend en uitdagend zijn. Het is goed om je daarvan bewust te zijn als je van plan bent mee te doen aan een Cacao Bliss ceremonie. Ben je werkelijk bereid diep in jezelf af te reizen en je problemen of dat wat je dan ook kan tegenkomen onder ogen te zien?

Cacao Bliss kan helpen bij:

Angsten
Burn-Out
Stress
Onzekerheid
Hart openen: uit je hoofd, in je hart
Spirituele groei
Zelfliefde
Innerlijke rust
Depressie
Eenzaamheid
Zelfinzicht
Zelfliefde
Zielsmissie ontdekken
Verdieping
Onzekerheid
Faalangst
In vrede komen met het verleden
Trauma helen
Rouwverwerking
Vinden van jouw diepere levensmissie
Blokkades oplossen
Stoppen met dingen of relaties die je niet meer dienen
Weggestopte ervaringen, herinneringen en emoties komen aan de oppervlakte op een zachte manier

Wat vraagt Cacao Bliss van jou?
De 4 belangrijkste sleutelwoorden tijdens een Cacao Bliss ceremonie zijn:

Overgave
Vertrouwen
Acceptatie
Loslaten

Het is niet precies van te voren te voorspellen wat er tijdens jouw reis naar boven komt maar weet: je krijgt precies wat je aankunt en niet meer!

Investering in jezelf
€333

Cacao Bliss Ceremonie
Optionele Rapéh ronde
Sound Healing
BRTT® (Body Remembers Trauma Therapie)
TRB® (Trauma Release Breathwork)
Sfeervolle ruimte in de buurt van Abcoude
Plantbased maaltijd, ontbijt, gezonde snacks, water & kruidenthee
Intieme kleine groep van maximaal 9 personen
Professionele begeleiding

Persoonlijke aandacht

De ceremonies worden begeleid door Kimm Bakkers (rePOSE-healing) en
Caroline Fuchs (Tankstation...)

Beide hebben een waardevolle wijsheid om te delen en zijn ervaren in het werken met mensen op psychologisch, emotioneel, fysiek en spiritueel niveau. Persoonlijke aandacht vinden we heel belangrijk.

Na aanschaf van je ticket zenden we jou een intake formulier op. Ook sturen we jou nog meer gedetailleerde informatie over de locatie, het dieet voor aanvang van de ceremonie ect. Nadat het aanmeldformulier ingevuld is terug gestuurd, nemen we telefonisch contact met je op. Zo bespreken we waar jouw behoeftes en verlangens liggen en kunnen we samen kijken of het jouw moment is om deze reis te maken. Ook bespreken we de eventuele fysieke & psychische aandoeningen en medicatie die jij neemt, zodat we zeker weten dat jij deze reis veilig kunt aangaan. We hebben bewust gekozen om te werken met kleine intieme groepen zodat we deze persoonlijke aandacht kunnen faciliteren en iedereen zich kan overgeven aan het proces in een veilige setting.

Bij de maximale groepsgrote van 9 personen, werken wij met een extra begeleider, dit kan een man of vrouw zijn.

Wanneer je interesse hebt in deze ceremonie of graag op onze mailing-list zou willen zodat je op de hoogte gehouden wordt over volgende ceremonies die in de planning staan, stuur ons dan een mail naar info@repose-healing.com
Je kunt ons ook volgen op Instagram

Kimm Bakkers @repose.healing
Caroline Fuchs @tankstation.studio

P.S. Wanneer je toch niet aanwezig kunt zijn op de ceremonie, om wat voor een reden dan ook, dan is terugbetaling alleen mogelijk mits we jouw plek nog aan iemand anders kwijt kunnen. Als dit niet lukt dan zijn de kosten van jouw plek alsnog voor jouw rekening.

Let op: voor de ceremonie mag geen medicatie en/of drugs gebruiken. Je moet goed gezond zijn dwz geen aandoeningen zoals hartziektes, nierproblemen, pacemaker, psychoses, epilepsie hebben. Bij twijfel met medicatie en medische toestand altijd overleg met een arts. Ook wanneer je zwanger bent kan je niet mee doen.
Je tekent hiervoor een verklaring van te voren.


Friday 16 June 2023 om 15:00 tot Saturday 17 June 2023 om 13:00

Abcoude, 1391 Abcoude, Nederland

Over de organisatie

“'Everything I was searching for was within me all along'”

Mijn missie is: mensen verbinden. Met zichzelf, elkaar, de natuur en het grotere geheel.

Reviews

Nanette

Magic Truffel ceremonie

Wat een magische mooie dag en ervaring was het! Caroline en Kimm zijn ervaren en getrainde begeleiders die me goed hebben voorbereid voor de dag van de ceremonie. Van te voren veel informatie gekregen en een telefonische intake waardoor ik goed aan de (detox) voorbereidingen kon beginnen. Op de dag van de Ceremonie was het 1 feestje van warme veiligheid en liefde. Van te voren deden we een fijne "aankomst - aardings" oefening om te landen in de ruimte en de groep reizigers. De ruimte was sereen, prachtig en verwelkomend. Caroline en Kimm startte de ceremonie met rituelen voordat we met het plantmedicijn gingen werken. Door hun opbouw, rituelen en goed gekozen muziek was het een zachte landing in de reis en durfde ik me helemaal over te geven. Tijdens de reis waren Caroline en Kimm continue aanwezig en werkten zij energetisch met je mee. Of ze maakten muziek of ze waren daar dicht bij je wanneer je het nodig had. Dit alles maakten de reis veilig, diepgaand en 1 om nooit meer te geven. Want wat een mooie inzichten heb ik mogen ontvangen! Mocht je voor het eerst met plantmedicijn willen werken, dan raad ik je deze ceremonie van repose healing en Tankstation vanuit de grond van mijn hart aan!

Lees meer

Hans

Sacred Cacao Bliss ceremonie

Een 5 sterren ervaring èn een absolute aanrader! Cacao bliss klinkt door het woord ‘cacao’ vrij onschuldig en is door alle ceremonies al vrij bekend. Maar vergis je niet het gaat hier om meer. Het is een diepe, innerlijke reis die vele vele uren duurt. Vandaar de overnachting erbij. Er kwam veel los bij de andere vier deelnemers en mij. Het was voor mij een bijna hypnotiserende, hallucinerende droom en toch ook weer niet. Moeilijk uit te leggen in woorden. Voorwaarde voor een dergelijke trip is een absoluut veilige omgeving. En die was er. Het intake-formulier, de heldere instructie vooraf, de locatiekeuze, de gecleande ruimte, de serene sfeer, de matrasjes, dekbedden, muziek, geur… alles was met zoveel liefde bedacht, uitgewerkt en verzorgd. Onder de deskundige begeleiding van de ervaren trainers ontrolde zich het programma. En door de ‘bonbons’ konden de drie mannen en twee vrouwen hun normale denkpatronen vrijgeven, in hun eigen flow komen en zich aan de bliss overgeven. Het was voor mij een prachtige manier om op deze gebalanceerde manier een eerste psychedelische ervaring mee te maken. Kortom, van hàrte aangeraden 😀

Lees meer

Lisa-Marie

Sacred Cacao Bliss ceremonie

Wauw, wat een cadeau om onder de liefdevolle begeleiding van Kimm & Caroline (& Vanessa!) zo’n bijzondere reis te mogen maken. Vanaf het eerste contact (voorafgaande aan de ceremonie) voelde ik mij heel erg op m’n gemak en veilig bij Kimm & Caroline. En dat gevoel werd direct bevestigd bij aankomst op locatie. Echt een droomlocatie trouwens, op een idyllische plek in de natuur, waar ik mezelf helemaal kon afsluiten van de ‘buitenwereld’. Tijdens de Cacao Bliss reis zorgden de geweldige muziek, geluidseffecten en reiki voor een echte deep dive. Je maakt de reis helemaal zelf, maar ik heb me zó gedragen gevoeld door de energie van Kimm, Caroline & Vanessa, dat ik me helemaal heb durven overgeven aan alles wat er naar boven kwam. Ik vond het heel erg fijn om na de reis te overnachten met de groep op locatie. Het kunnen uitwisselen van ervaringen werkte voor mij niet alleen verbindend, maar ik vond ook een stukje heling in de gesprekken met anderen. Ook de BRTT/TRB sessie op dag 2 was echt van toegevoegde waarde. Ik dacht dat ik tijdens de reis genoeg had losgelaten, maar toch kwam er nog heel wat naar boven die 2e dag en dat voelde heel bevrijdend. Inmiddels is het bijna 3 weken later en de puzzelstukjes vallen langzaamaan op z’n plek. Ik leef met meer bewondering voor alles om me heen, op een veel rustiger tempo. En er is een diep vertrouwen terug dat ik heel lang kwijt was. Of misschien zelfs nooit echt heb ervaren op dit niveau.. Lieve Kimm, Caroline & Vanessa, dankjewel voor jullie goede zorgen en energie. Het was een onvergetelijke ervaring🙏🏽. Tot heel snel!

Lees meer

Sacred Cacao Bliss ceremonie

Meer evenementen van rePOSE healing

Saturday, 14 Oct. om 12:30
Cacao Bliss ceremonie
rePOSE healing
Choco Bliss Innerlijke reis Plantmedicijn
Saturday, 25 Nov. om 12:30
Cacao Bliss ceremonie
rePOSE healing
Plantmedicijn Choco Bliss Innerlijke reis
Saturday, 27 Jan. om 12:30
Cacao Bliss ceremonie
rePOSE healing
Plantmedicijn Choco Bliss Innerlijke reis
Saturday, 09 Mar. om 12:30
Cacao Bliss ceremonie
rePOSE healing
Plantmedicijn Choco Bliss Innerlijke reis

Dit vind je misschien ook interessant

Saturday, 28 Oct. om 11:00
Heartconnected Cacao Ceremony & Soundbath (Full moon)
Zend’r Breda
Cacao ceremonie Klankreis-Soundbath Truffel ceremonie
Friday, 20 Oct. om 18:30
TRANSFORMERENDE YOGAREIS met cacao & microdose
Yin Life
Plantmedicijn Innerlijke reis Yoga
Friday, 06 Oct. om 16:00
Psychedelic Journey
By Habibi
Plantmedicijn Innerlijke reis Truffel ceremonie
Saturday, 07 Oct. om 16:30
Truffel ceremonie in het bos
House of Heart Connection
Plantmedicijn Truffel ceremonie Ademcirkel
Made with ♥ Copyright 2023 hipsy.nl