Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Ecstatic Dance Culemborg - DJ Caroline S'Jegers

Thursday 06 July 2023 van 19:00 tot 22:00

de Gelderlandfabriek, Stationsweg 7, 4101 NG Culemborg, Nederland

Over dit evenement

Dans zoals je je voelt. Dans zoals je bent. Zonder oordeel en zonder gêne. Wij nodigen je uit om op de dansvloer je verwachtingen los te laten, en er met volle overgave te zijn. Om in verbinding te komen met jezelf en met de anderen. Om bij jezelf thuis te komen en je lichaam volledig te voelen. Om heerlijk vrij te dansen.

Heb je zin om je mee te laten voeren op een muzikale dansreis? Om vanuit je hart te bewegen en niet vanuit je hoofd? Om helemaal bij jezelf te komen? Om even alles los te laten en ontzettend uitbundig te dansen? Woest of ingetogen – als een grote wervelwind, of met kleine accenten. Om in verbinding te komen met anderen, die dezelfde behoefte hebben? In een veilige sfeer, waar iedereen zichzelf mag zijn? En om lekker te zweten? Kom dan naar Ecstatic Dance Culemborg!

Vereisten? Een lichaam en zin om te dansen! (Iedereen is welkom.)

Voor 2 uur lang dansen we op blote voeten. We communiceren via ons lichaam (dus praten niet op de dansvloer). We blijven nuchter (dus geen drank of drugs). Dit alles zal je helpen dieper in je lichaam af te dalen, en eerlijker en meer geaard op de dansvloer te staan.

We beginnen de avond met een inleidingsceremonie van Natascha van Achterbergh – die jarenlange ervaring heeft met dans, lichaamswerk en meditatie. Op een organische manier helpt ze ons uit het hoofd te komen, en in ons lichaam te stappen. Hierna neemt DJ Caroline S'Jegers ons mee op dansavontuur. We sluiten de avond gezamenlijk af. Wie wil, kan nog even blijven voor een kopje thee en wat fruit. In stilte of met een babbeltje.

Over DJ Caroline S'Jegers:

Caroline S’Jegers, founder of ‘ícaro – roots to create‘, plus co-founder of Heart of The Dance and Ecstatic Dance Belgium, is a passionate movement and sound whisperer. She roots herself in ritual, uses music as poetry and listens to the spaces between the words:

“On the dance floor – as in life – the mystery unfolds…”

Caroline worked for Ecstatic Dance and for Conscious Clubs in Amsterdam for many years. Besides this, she has been teaching and DJ’ing in many different countries – meeting a variety of cultures and dancing styles, from India to Mexico, and from Europe to the States. After all these years of experience, Caroline feels proud to be acknowledged as one of the first female Ecstatic DJ’s in Europe and beyond, having received an established place in the conscious dance and music scene.

Caroline loves to weave poetry through her musical sets, taking people on a journey – connected to what is alive in the space and in the moment. In her ‘Poetry in Motion’, she invites us to listen to the spaces in between the words – and to hum, dance or sing along.

Programma:
19:00 - zaal open
19:30 - inleiding (ceremonie door Natascha van Achterbergh)
20:00 - Ecstatic Dance muziekreis begeleidt door DJ Caroline S'Jegers
22:00 - gezamenlijke afsluiting met fruit en thee
*Neem je eigen drinkbeker of flesje mee (geen glas), zodat je deze tijdens de avond kan bijvullen met thee of water

Tickets: € 22,50

Locatie:
de Gelderlandfabriek
Stationsweg 7
4101 NG Culemborg

Bereikbaarheid:
- Vanaf de A2 (afslag Culemborg) ben je binnen 10 minuten bij de Gelderlandfabriek
- De Gelderlandfabriek ligt direct aan het station. Vanaf Utrecht CS ben je in 20 minuten bij station Culemborg.

Hoewel fietsen of het OV natuurlijk vriendelijker is voor de aarde, zijn er voldoende gratis parkeerplaatsen rondom de locatie.

Praktische info:
- We dansen op blote voeten. Mocht dit om verschillende redenen niet mogelijk zijn, draag dan zachte dansschoenen of anti slip sokken.
- We verwachten van iedereen dat hij/ zij nuchter de dansvloer betreedt. Mochten we hierover twijfelen, dan kunnen we je vragen de dansvloer te verlaten.
- Mocht je na aanschaf van een kaartje onverhoopt niet kunnen komen, dan kunnen we het kaartje helaas niet terugnemen. Doorverkopen / -geven aan anderen mag natuurlijk wel.

Thursday 06 July 2023 van 19:00 tot 22:00

de Gelderlandfabriek, Stationsweg 7, 4101 NG Culemborg, Nederland

Over de organisatie

Ecstatic Dance in Culemborg! We dansen 1 keer in de 6 weken op donderdag. In de prachtige, sfeervolle theaterzaal van de Gelderlandfabriek.

Reviews

Mariëlle Van Herel

Ecstatic Dance Culemborg - DJ Yarun Dee

Was super kom zeker nog een keer terug heerlijk Super sfeer muziek vibe heerlijk xx

Lees meer

Anoniem

Ecstatic Dance Culemborg - DJ Yarun Dee

Was een fijne ecstatic dance avond. Goed ingeleid door Yarun Dee. Hij heeft super gedraaid! Je merkt dat hij de dansers goed in de gaten heeft en ziet wat ze nodig hebben. Er zou wel iets meer fruit na afloop mogen zijn. Ik vind de prijs wat aan de hoge kant, maar ik weet ook dat deze zaal best duur is om te huren....

Lees meer

Chantal

Ecstatic Dance Culemborg - DJ Yarun Dee

DJ Yarun heeft erg fijn gedraaid. Wat maffe twists tussendoor, welke mij goed paste. Ik heb in een heerlijke flow gedanst gisteravond. ✨ Op naar de volgende Ecstatic Dance Culemborg.

Lees meer

Ecstatic Dance Culemborg - DJ Caroline S'Jegers

Meer evenementen van Ecstatic Dance Culemborg

Thursday, 27 Jun. om 19:30
Ecstatic Dance Culemborg - DJ Araliya
Ecstatic Dance Culemborg
Ecstatic Dance Conscious Dance Dansmeditatie

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Thursday, 20 Jun. om 19:30
Ecstatic Dance Amsterdam ☆ Special KIVA Edition ☆ | The Other Side
Ecstatic Dance Amsterdam
Ecstatic Dance
Wednesday, 28 Aug. om 09:00
🌸✨🎶 Het Grote Fijne Festival 2024! With special guests: Yaima 🥰🏕️☀️🌱
Chocolate Club
Festivals Ecstatic Dance Live muziek
Saturday, 29 Jun. om 10:00
Ecstatic morning rave 🔥🤍
BE FREE
Ecstatic Dance Vrije Dans Dansmeditatie
Thursday, 01 Aug. om 17:00
Ecstatic Dance Retreat - By Ecstatica & Bezweefd
Ecstatica - Moving into your nature
Ecstatic Dance Live muziek Meerdaagse retraites
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl