Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Ode aan de Yoni - De Initiatie || tantra retraite voor vrouwen @ Avani

Friday 12 April 2024 om 10:00 tot Monday 15 April 2024 om 13:00

Avani, Het Hoog 3, 5268 LL Helvoirt, Netherlands

Over dit evenement

SOLD OUT:
Alleen nog plek als je met een eigen camper komt ✨ 77 euro korting op het retreat dus ipv 777 betaal je 700

Stel je voor: je rijdt over een landweggetje naar een poort waar je doorheen komt en een prachtig gebouw & landgoed verkent. Een serene omgeving, omringd door de bomen en de paarden, waar de lucht gevuld is met de geur van bloemen en je hoort de klanken van zachte muziek van iemand die op haar gitaar speelt. Je voelt de warme zonnestralen op je huid terwijl je diep ademhaalt en jezelf openstelt voor de ervaring die voor je ligt: Het Ode aan de Yoni Initiatie Weekend, een vierdaagse retraite die je uitnodigt om jezelf te omarmen, je yoni te eren en te helen, en een diepe connectie te ervaren met jezelf en andere vrouwen.

Gedurende deze dagen helpen we jou contact te maken met je gevoel, lichaam en grenzen om vanuit daar in jouw vrouwelijke kracht, sensualiteit en seksualiteit te stappen.

Je zal deelnemen aan allerlei workshops rondom jouw borsten en jouw yoni, we nemen je mee in meditatie, rituelen en workshops die je helpen om je vrouwelijke essentie te ontdekken en te omarmen. Je zult jezelf openstellen voor de magie van de yoni en de kracht die in jou schuilt. Dit alles in een zeer veilige & authentieke bedding. Je doet deze reis in jezelf en voor jezelf & in elk moment vieren we jouw waarheid.

Dit weekend is een kans om jezelf te verwennen, omringd door gelijkgestemde vrouwen die je zullen inspireren en ondersteunen op je reis. Het is een kans om jezelf te vinden, om jezelf te eren en om jezelf te laten stralen. Deze dagen hoef jij nergens over na te denken. Er wordt fantastisch voor je gekookt, we blazen op de hoorn als een volgende workshop begint & er is een heerlijk bedje voor je opgemaakt.

Geef jij jezelf het cadeau van deze unieke retraite? Wat eigenlijk zoveel meer is dan een retraite, en de kwaliteiten van een training/cursus omvat. Wat zul jij en jouw Yoni STRALEN na deze 4 dagen samen-zijn.

-----------------------------------------------------------------
Yoni: betekent letterlijk “heilige plek” en symboliseert onze goddelijke oorsprong en de heilige poort naar het leven. Yoni is het Sanskrit woord voor de vrouwelijke genitaliën, haar baarmoeder en vagina.

We gaan ons dit weekend onderdompelen in een reis, waarbij jouw Yoni centraal staat. Voor sommigen klinkt het vreemd, maar we gaan je helpen naar de wijsheden van jouw yoni te gaan luisteren.
Je zal worden geleid om tot stilte te komen en zo het gefluister, en de wijsheden van diep van binnen te gaan horen/ bekender mee te raken en daarmee alle condities, belemmerende gedachtes, die onze sensualiteit blokkeren te verzachten/ te laten wegsmelten door onze liefdevolle aandacht.

In deze 4 dagen word je uitgenodigd om je Yoni te ontdekken, reclaimen en te vieren. Jouw Yoni, een waardevol deel van het vrouwelijk lichaam dat vaak vergeten, genegeerd of beschaamd is.

Daarnaast en vooral tegelijkertijd is er ontzettend veel ruimte voor plezier, vreugde, onschuld, dansjes, knuffels, verbinden met de natuur, heerlijk eten & vooral genieten van het samenzijn in een groep vrouwen.

Bekijk meer informatie op onze website www.odeaandeyoni.com

Bij het boeken ga je akkoord met onze algemene voorwaarden:
https://www.odeaandeyoni.com/_files/ugd/8c474d_e5c5811df4814e0ea0ed894

Friday 12 April 2024 om 10:00 tot Monday 15 April 2024 om 13:00

Avani, Het Hoog 3, 5268 LL Helvoirt, Netherlands

Over de organisatie

“Explorer of life ✨ Organising things I LOVE & want to share this with you”

Organisator Ode aan de Yoni retraites en evenementen || www.odeaandeyoni.com Organisator Ecstatic Dance AVANI (Helvoirt, Brabant)

In samenwerking met

Reviews

Tommy Verouden

Ecstatic Dance Avani X DJ Socrates 3 april

Another great ecstatic dance night at Avani!!

Lees meer

Annick

//Ode aan de Yoni X Roos Diana // Ecstatic Singing Circle// met Cacao

Deze avond was heerlijk. Comfortabel, warm, liefdevol. Een zachte flow van zitten, ontmoeten, dansen, liggen, baden in de muzikaliteit van Roos, Leah en Nina, meedeinzen in de trance van de mantra's. Diep en intens, uplifting, voedend en aandachtsvol. Ik ben heel dankbaar voor de oprechtheid en de liefdevolle begeleiding van Maartje, Imaya en Roos. Mijn hart voelt gevoed dankzij deze avond. Liefs, van Annick

Lees meer

Marije Van der Stelt

//Ode aan de Yoni X Roos Diana // Ecstatic Singing Circle// met Cacao

Oh, wat een magische avond was dit. Zò warm, oprecht, betrokken, welkom. Zo vrolijk, gek, verdrietig en zacht. Dank voor de organisatie. Dank voor de prachtige muzikanten. Wat een mooi veld hebben jullie neergezet samen.

Lees meer

Ode aan de Yoni - De Initiatie || tantra retraite voor vrouwen @ Avani

Meer evenementen van Maartje Derks

Wednesday, 08 May. om 19:00
Ecstatic Dance Avani X DJ Falkor 8 mei
Maartje Derks
Ecstatic Dance
Sunday, 12 May. om 10:30
Ode aan de Yoni MOEDERDAG Special
Maartje Derks
Creativiteit Verbinding Moeder-dochter
Friday, 21 Jun. om 19:00
//Ode aan de Yoni X Roos Diana // Ecstatic Singing Circle// met Cacao
Maartje Derks
Mantra zingen Vrouwencirkels Cacao ceremonie
Thursday, 15 Aug. om 11:30
Ode aan de Yoni || Vrouwen Zomer Festival @ Avani
Maartje Derks
Festivals Vrouwencirkels Meerdaagse retraites

Dit vind je misschien ook interessant

Thursday, 02 May. om 10:00
Truffel Spirit Workshop & het nieuwe Ademwerk ®
Anouk Bindels - Hart & Brein
Truffel Ceremonie Ademwerk Meerdaagse retraites
Thursday, 09 May. om 12:00
NATURAL HIGH FESTIVAL ~ MAGIE VAN VERBINDING
Natural High
Cacao ceremonie Ecstatic Dance Tantra
Wednesday, 24 Apr. om 14:00
Sensual Spring - Training
Unveiling Intimacy
Meerdaagse retraites
Wednesday, 07 Aug. om 17:00
Freedive: Chateau Erotique
Freedive Community
Conscious Sexuality Meerdaagse retraites Vakantie
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl