Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Ode aan de Yoni - De Initiatie || tantra retraite voor vrouwen @ Avani

Friday 12 April 2024 om 10:00 tot Monday 15 April 2024 om 13:00

Avani, Het Hoog 3, 5268 LL Helvoirt, Netherlands

Over dit evenement

SOLD OUT:
Alleen nog plek als je met een eigen camper komt ✨ 77 euro korting op het retreat dus ipv 777 betaal je 700

Stel je voor: je rijdt over een landweggetje naar een poort waar je doorheen komt en een prachtig gebouw & landgoed verkent. Een serene omgeving, omringd door de bomen en de paarden, waar de lucht gevuld is met de geur van bloemen en je hoort de klanken van zachte muziek van iemand die op haar gitaar speelt. Je voelt de warme zonnestralen op je huid terwijl je diep ademhaalt en jezelf openstelt voor de ervaring die voor je ligt: Het Ode aan de Yoni Initiatie Weekend, een vierdaagse retraite die je uitnodigt om jezelf te omarmen, je yoni te eren en te helen, en een diepe connectie te ervaren met jezelf en andere vrouwen.

Gedurende deze dagen helpen we jou contact te maken met je gevoel, lichaam en grenzen om vanuit daar in jouw vrouwelijke kracht, sensualiteit en seksualiteit te stappen.

Je zal deelnemen aan allerlei workshops rondom jouw borsten en jouw yoni, we nemen je mee in meditatie, rituelen en workshops die je helpen om je vrouwelijke essentie te ontdekken en te omarmen. Je zult jezelf openstellen voor de magie van de yoni en de kracht die in jou schuilt. Dit alles in een zeer veilige & authentieke bedding. Je doet deze reis in jezelf en voor jezelf & in elk moment vieren we jouw waarheid.

Dit weekend is een kans om jezelf te verwennen, omringd door gelijkgestemde vrouwen die je zullen inspireren en ondersteunen op je reis. Het is een kans om jezelf te vinden, om jezelf te eren en om jezelf te laten stralen. Deze dagen hoef jij nergens over na te denken. Er wordt fantastisch voor je gekookt, we blazen op de hoorn als een volgende workshop begint & er is een heerlijk bedje voor je opgemaakt.

Geef jij jezelf het cadeau van deze unieke retraite? Wat eigenlijk zoveel meer is dan een retraite, en de kwaliteiten van een training/cursus omvat. Wat zul jij en jouw Yoni STRALEN na deze 4 dagen samen-zijn.

-----------------------------------------------------------------
Yoni: betekent letterlijk “heilige plek” en symboliseert onze goddelijke oorsprong en de heilige poort naar het leven. Yoni is het Sanskrit woord voor de vrouwelijke genitaliën, haar baarmoeder en vagina.

We gaan ons dit weekend onderdompelen in een reis, waarbij jouw Yoni centraal staat. Voor sommigen klinkt het vreemd, maar we gaan je helpen naar de wijsheden van jouw yoni te gaan luisteren.
Je zal worden geleid om tot stilte te komen en zo het gefluister, en de wijsheden van diep van binnen te gaan horen/ bekender mee te raken en daarmee alle condities, belemmerende gedachtes, die onze sensualiteit blokkeren te verzachten/ te laten wegsmelten door onze liefdevolle aandacht.

In deze 4 dagen word je uitgenodigd om je Yoni te ontdekken, reclaimen en te vieren. Jouw Yoni, een waardevol deel van het vrouwelijk lichaam dat vaak vergeten, genegeerd of beschaamd is.

Daarnaast en vooral tegelijkertijd is er ontzettend veel ruimte voor plezier, vreugde, onschuld, dansjes, knuffels, verbinden met de natuur, heerlijk eten & vooral genieten van het samenzijn in een groep vrouwen.

Bekijk meer informatie op onze website www.odeaandeyoni.com

Bij het boeken ga je akkoord met onze algemene voorwaarden:
https://www.odeaandeyoni.com/_files/ugd/8c474d_e5c5811df4814e0ea0ed894

Friday 12 April 2024 om 10:00 tot Monday 15 April 2024 om 13:00

Avani, Het Hoog 3, 5268 LL Helvoirt, Netherlands

Over de organisatie

“Explorer of life ✨ Organising things I LOVE & want to share this with you”

Organisator Ode aan de Yoni retraites en evenementen || www.odeaandeyoni.com Organisator Ecstatic Dance AVANI (Helvoirt, Brabant)

In samenwerking met

Reviews

Eline Nering Bogel

Ode aan de Yoni MOEDERDAG Special

Vol met emoties en een prachtige herinning reden we terug naar huis. De moeder-dochter dag was heel mooi. Fijn om te mogen delen met je moeder, de diepere laag op te zoeken. Imaya, Maartje en Roos hebben het prachtig begeleid. Knutselen, zingen, oefeningen, sharing. Een mooie complete dag!

Lees meer

Henri Op de Beek

Ecstatic Dance Avani X DJ Falkor 8 mei

Een heerlijke avond ecstatic gedanst met DJ Falkor. Avani is een leuke locatie de avond was uitstekend verzorgd en een warm onthaal. Kortom voor herhaling vatbaar. Bedankt lieve Maartje en andere leden van de organisatie.

Lees meer

Erik Van Gulik

Ecstatic Dance Avani X DJ Falkor 8 mei

Onze eerste keer Ecstatic Dance. Heel fijn om dit bij Avani te hebben mogen beleven. Hartelijk ontvangst, fijne mensen en de avond werd mooi geopend en gesloten. Heerlijke plek midden in het bos. Wat een liefde! Snel weer!

Lees meer

Ode aan de Yoni - De Initiatie || tantra retraite voor vrouwen @ Avani

Meer evenementen van Maartje Derks

Friday, 21 Jun. om 19:00
//Ode aan de Yoni X Roos Diana // Ecstatic Singing Circle// met Cacao
Maartje Derks
Mantra zingen Vrouwencirkels Cacao ceremonie
Tuesday, 02 Jul. om 19:00
Ecstatic Dance Avani X DJ Jethro
Maartje Derks
Ecstatic Dance
Sunday, 07 Jul. om 14:00
Ode aan de Yoni || The Ritual - A deep ceremony day for women at AVANI
Maartje Derks
Ritueel Water ceremonie Blauwe Lotus
Monday, 15 Jul. om 09:00
Zomer Community Retreat || 15-18 juli 2024
AVANI
Meerdaagse retraites Playfulness Sharing Circle

Dit vind je misschien ook interessant

Wednesday, 07 Aug. om 17:00
Freedive: Chateau Erotique
Freedive Community
Conscious Sexuality Meerdaagse retraites Vakantie
Thursday, 13 Jun. om 19:00
Conscious Single Night
Open hart kracht
Tantra Dansen in verbinding Authentic Relating
Saturday, 22 Jun. om 15:00
Red Play Party (Temple Night) & Sexy Chakra Exploration Workshop
Exploring Deeper
Tantra Tempel Sacred Sexuality
Saturday, 28 Sep. om 10:00
Kinky Tantra
Exploring Deeper
Persoonlijke Ontwikkeling Transformatieseksualiteit Tantra
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl