Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Kundalini NRGY Activatie

Saturday 03 June 2023 van 14:00 tot 16:00

Centrum Sensibel, Johan Jongkindrade 285c, 2908 CC Capelle aan den IJssel, Nederland

Over dit evenement

Heb jij je ooit afgevraagd of er meer is in het leven? Of er meer potentie in jou zit dan er nu uitkomt? Verlang je ernaar om de kracht die in je zit naar boven te halen? Kundalini NRGY Awakening is een energetische ervaring die je opnieuw verbindt met je essentie.

Kundalini is een Indiaas woord dat staat voor levenskracht. Het wordt in de Indiase yoga en tantrische geschriften beschreven als een spirituele of bovennatuurlijke kracht in de mens. Het is dus al bij iedereen aanwezig. Het zit in je. Het is een oerenergie in je lichaam. Een levensenergie die altijd bij je is.

Door alles wat we meemaken in ons leven slaan we stress en spanning op in ons lichaam, hierdoor maken we geen optimaal gebruik meer van de krachtige en creatieve levensenergie die we allemaal in ons hebben.
Kundalini NRGY Awakening sessies ruimen stap voor stap, in je eigen tempo, op wat je ervan weerhoudt om je essentie te ontdekken, te ervaren en te leven. Het zorgt ervoor dat de energie weer vrij kan stromen door je fysieke en energetische lichaam. Het gevoel dat alles met elkaar verbonden is, dat je een geheel bent, komt weer terug.

Een Kundalini NRGY Awakening kan ervoor zorgen dat je weer optimale levensvreugde ervaart. Het brengt je terug naar de ‘joy of being alive!’

Heb je behoefte aan verbinding met jezelf en de krachtige energie van een groep, dan nodigen wij je van harte uit voor een van onze Kundalini NRGY Awakening sessies.

Heb je vragen, dan kun je altijd even mailen.

Tot snel!
Liefs, Sascha en Marike

Saturday 03 June 2023 van 14:00 tot 16:00

Centrum Sensibel, Johan Jongkindrade 285c, 2908 CC Capelle aan den IJssel, Nederland

Over de organisatie

“We are our own source of energy. You just have to remember”

Kundalini = levenskracht. Bij een Kundalini NRGY activatie wordt jouw levensenergie in beweging gebracht zodat je weer dansend door het leven gaat!

Reviews

Rebecca Liekendiek

Kundalini NRGY Activatie

Dank jullie wel Marike en Sascha voor weer deze prachtige kundalini sessie 🙏🏻 Van wat het leek het “niets voelen” de eerste x 🤭 en er maar wat stilletjes bij liggen. Naar het vertrouwen en veilige gevoel wat er de tweede reis mocht ontstaan. Mijn ogen die samen knepen, een licht explosie 💫 die een soort start sein was waarna ik heel liefdevol en zacht de bevriezing in mijn lijf mocht gewaar worden. En dan vandaag, wouw die strijd in mijn hoofd. Nadat ik mijn ego’s naar buiten had gestuurd en me besefte dat ik dit iedere dag accepteer, die stemmen die zo veel kritiek kunnen hebben en in eens voelde ik zo sterk dat de keuzes uit mijn hart mogen gaan komen, ik ze niet meer uit mijn hoofd hoef opgedrongen te krijgen. Ik besefte in eens hoe vaak ik mijn intuïtie had genegeerd en hoe ik mijn innerlijke kind had genegeerd, mijn ego’s die zich er toch weer mee wilde bemoeien en daar was in eens in mijn hoofd een bekende stem die riep “dit is toch hilarisch 😂” Ik durfde me over mijn angst heen te zetten en het kleine kind in mij die lekker dwars besloot 😝 om gewoon haar benen als eerste is te gaan bewegen. Weer hoorde ik in gedachte “dit is toch hilarisch” Oh oh wat een reis was dit en wat een flow voel ik een paar uur later. Een soort klein kind die in mijn hart sprongetjes staat te maken 🙌🏻 Dank jullie wel voor jullie bijdragen in mijn persoonlijke proces en de veiligheid die jullie me geven om er te mogen ZIJN 🥰 Liefs Rebecca

Lees meer

Coen Bergenhenegouwen

Kundalini NRGY Activatie

Fijne coaching, goede opbouw met een meditatie/visualisatie voordat de muziek aan ging. Lekker kleinschalig en een omgeving die vertrouwd aanvoelde. Aanrader!

Lees meer

Ilona Van Ballegooijen

Kundalini NRGY Activatie

Héérlijke ervaring, zeker voor herhaling vatbaar! De dames nemen je mee op reis, en voelen perfect aan waar je behoefte aan hebt tijdens jouw persoonlijke avontuur. Ik voelde me erna héél verbonden met alles om me heen en tegelijk lekker geaard en terug bij mezelf. Dank jullie wel en keep doing you, dames!🙏🏽❤🌈

Lees meer

Kundalini NRGY Activatie

Dit vind je misschien ook interessant

Saturday, 20 Jul. om 10:45
Kundalini activation experience @maaskantine
Kundalini Activation by Maïté Zenn in the city
Kundalini activatie
Saturday, 26 Oct. om 10:00
💥 Energetic Lovemaking 💥 for Couples | Amsterdam | Partners in Magic
Partners in Magic
Tantra Sacred Sexuality Energiewerk
Sunday, 21 Jul. om 14:30
Full Moon Cacao Quantum Jumping & Kundalini
Praktijk Statera
Quantum Jumping Kundalini activatie Cacao ceremonie
Sunday, 20 Oct. om 12:30
I am Light
Holy Joy
Yoga Kundalini Kundalini activatie
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl