Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Kundalini NRGY Activatie

Saturday 03 June 2023 van 14:00 tot 16:00

Centrum Sensibel, Johan Jongkindrade 285c, 2908 CC Capelle aan den IJssel, Nederland

Over dit evenement

Heb jij je ooit afgevraagd of er meer is in het leven? Of er meer potentie in jou zit dan er nu uitkomt? Verlang je ernaar om de kracht die in je zit naar boven te halen? Kundalini NRGY Awakening is een energetische ervaring die je opnieuw verbindt met je essentie.

Kundalini is een Indiaas woord dat staat voor levenskracht. Het wordt in de Indiase yoga en tantrische geschriften beschreven als een spirituele of bovennatuurlijke kracht in de mens. Het is dus al bij iedereen aanwezig. Het zit in je. Het is een oerenergie in je lichaam. Een levensenergie die altijd bij je is.

Door alles wat we meemaken in ons leven slaan we stress en spanning op in ons lichaam, hierdoor maken we geen optimaal gebruik meer van de krachtige en creatieve levensenergie die we allemaal in ons hebben.
Kundalini NRGY Awakening sessies ruimen stap voor stap, in je eigen tempo, op wat je ervan weerhoudt om je essentie te ontdekken, te ervaren en te leven. Het zorgt ervoor dat de energie weer vrij kan stromen door je fysieke en energetische lichaam. Het gevoel dat alles met elkaar verbonden is, dat je een geheel bent, komt weer terug.

Een Kundalini NRGY Awakening kan ervoor zorgen dat je weer optimale levensvreugde ervaart. Het brengt je terug naar de ‘joy of being alive!’

Heb je behoefte aan verbinding met jezelf en de krachtige energie van een groep, dan nodigen wij je van harte uit voor een van onze Kundalini NRGY Awakening sessies.

Heb je vragen, dan kun je altijd even mailen.

Tot snel!
Liefs, Sascha en Marike

Saturday 03 June 2023 van 14:00 tot 16:00

Centrum Sensibel, Johan Jongkindrade 285c, 2908 CC Capelle aan den IJssel, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“We are our own source of energy. You just have to remember”

Kundalini = levenskracht. Bij een Kundalini NRGY activatie wordt jouw levensenergie in beweging gebracht zodat je weer dansend door het leven gaat!

Reviews

Jessica Bakker

Kundalini NRGY Activatie

Wat een bijzondere en prachtige ervaring. Er zijn bijna geen woorden te vinden die recht doen aan deze ervaring. Loslaten in zachtheid en uit zelfliefde, door aangeraakt te worden in alle lagen. Waarin tijd en ruimte niet bestaan. Voorbij het denken, meegaan met de beweging. Vertrouwen en verwonderen. High on your own supply zoals de begeleiders het zo treffend zeiden. Absoluut voor herhaling vatbaar 💜

Lees meer

Monique

Kundalini NRGY Activatie

Wat een lekkere ervaring! Door het gebruik van extra instrumenten was dit echt een avond van verdieping. De begeleiding was prettig. Vooraf een moment van ‘landen’ in de groep en ruimte voor vragen en ervaringen. Voor mij was deze sessie relaxte me-time en dichter bij mezelf komen.

Lees meer

Annemieke Kwinkelenberg

Kundalini NRGY Activatie

Wat een goddelijke ervaring! De liefdevolle, warme ontvangst zorgde ervoor dat ik mij meteen veilig en vertrouwd voelde. Hierdoor kon ik mij in de sessie volledig overgeven aan alles wat zich aandiende. Het was weer een magische ervaring! Heel erg bedankt ✨😘✨

Lees meer

1. Choose your tickets
single ticket

€ 66,00
Including service fee
duo ticket

€ 111,00
Including service fee
Transaction costs :
€ 0,00
Total:
€ 0,00
Kundalini NRGY Activatie

Dit vind je misschien ook interessant

Friday, 02 Jun. om 19:00
KAP & familieopstelling
Miranda van der Ende
Kundalini Kundalini activatie Familieopstellingen
Sunday, 04 Jun. om 10:00
Full Moon Kundalini NRGY Awakening & CACAO
Lonneke Aerts
Kundalini Kundalini activatie Cacao ceremonie
Saturday, 10 Jun. om 09:00
BOKS & BREATH WORKSHOP
Natuurlijk Loes
Adem Energiewerk Bewustzijnsontwikkeling
Sunday, 18 Jun. om 13:00
kundalini bodywork oosterbeek
Esther Ausems
Kundalini Energiewerk Healing
Made with ♥ Copyright 2023 hipsy.nl