Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Your Sacred Center

Vrijdag 05 mei 2023 van 9:00 tot 18:00

Beslotenveenseweg 4, 9479 TL Noordlaren, Nederland

Over dit evenement

Lief, mooi & creatief mens,

Op deze vrijdag 5 mei 2023, bevrijdingsdag én een volle maan mét maansverduistering, organiseren wij een prachtige & krachtige combinatie van een 🌀Workshop Mandala Schilderen (gefaciliteerd door Britta) en een Zweethut Ceremonie🌀 (gefaciliteerd door Bodil & Jeremy). Samen vormt dit geheel een reis van en naar je sacred center, je heilige middelpunt. Terug naar je bron. Dit alles op een prachtige locatie aan de rand van het Noordlaarderbos, in contact met al het leven wat daar aanwezig is🌱🌊🔥🌪️.

Investering: €100* + kosten Hipsy (€0,80)

Er is een mogelijkheid om na afloop te blijven overnachten in je eigen tent op het erf of in een van de aanwezige kamers. Beide opties tegen een vergoeding. Vraag Bodil of Jeremy naar de mogelijkheden of kijk naar de beschikbare tickets hier op Hipsy.

Voor meer informatie over dit All- Inclusive evenement, zoals het programma, wat nog wél mee te brengen, de organisatoren en wat impressie foto's kun je naar deze informatie pagina: https://www.naturenurturebybodilaina.nl/your-sacred-center-evenement

Wij zien je graag en kijken erg uit naar het hosten van dit evenement!❤️‍

*Bij het kopen van een ticket ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. Lees deze goed door. Zo zijn er bijvoorbeeld annuleringsvoorwaarden van toepassing. De algemene voorwaarden zijn te vinden op de website en via de informatie pagina.

Vrijdag 05 mei 2023 van 9:00 tot 18:00

Beslotenveenseweg 4, 9479 TL Noordlaren, Nederland

Over de organisatie

“Experience Yourself, 𝒚𝒐𝒖𝒓 Nature”

A manifestation of our talents for you to recieve through Nature, Lifestyle and Ceremony. Guidance in reaching balance and health in a holistic way.

Reviews

Ilone Bruijn

Volle Maan Sauna Belevenis - Full Moon Sauna Ritual

Een diepgaande, opjuttende beleving die gemoedelijk in een heerlijke huiskamercirkel begon en zich opbouwde in de sauna via geurige opgieting en hete waaiers. Er was ruimte voor emotie en alles wat menselijk is. Met daarna een verrukkelijke buitendouche en koel zwembad. De begeleiding van Bodil en Jeremy is warm en levendig. Ze brengen het ritme van de jeugd in en gaan tot het gaatje. Graag had ik de heerlijke honingscrub ook mee beleefd maar het werd te laat voor mij. Die heb ik nog tegoed! :) Ik ging tintelend en levend naar huis en voelde me jong en vrij.

Lees meer

Sylvia Huizinga

Full Moon Sauna Ritual - Volle Maan Sauna Belevenis

Fijne plek, hartverwarmende open sfeer, prachtige avond met liefde voor het vuur, warmte, maan, verbinding met elkaar. Tot een volgende keer.

Lees meer

Nathan Rajac

Community style Zweethut Ceremonie

Wauw. Wat een prachtig mooie dag. Samen in verbinding, fijne mensen, geweldige plek. En de zweethut, heerlijk. Zo fijn met moeder aarde in het donker en de warmte. Veiligheid om te delen en elkaar te horen in het hart. Diep dankbaar. Grote aanrader voor eenieder verlangend naar een gevoel van thuiskomen in jezelf en in de groep.

Lees meer

Your Sacred Center

Dit vind je misschien ook interessant

Maandag, 29 jul. om 19:00
HEART SONGS ♡ SINGING CIRCLE ~ Women Only
SHARE THE LOVE
Zangcirkel Mantra zingen Verbinding
Maandag, 29 jul. om 19:30
Stripclub Life Drawing
Stripclub Life Drawing
Creativiteit
Dinsdag, 03 sep. om 19:15
Play Utrecht: Knuffelcafé!
Play Utrecht
Knuffelworkshops Aanraking Verbinding
Zondag, 01 sep. om 11:00
Tribal Wisdom Trail 4 - Frederieke van der Lijn
Tribal Wisdom
Creativiteit Jongeren Spirituele ontwikkeling
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl